Egy hatfős biszex fiúcsapat bulija feldobva egy kurvával és egy travival

A fiúk szépen összegyűltek az ünnepelt lakásán ment az ilyenkor szokásos baromkodás, ivászat és persze a kéjvágy amit egymással is rendezhettek volna ám úgy gondolták legyen a jónál még jobb!
Egy két telefon és kb. 20 perc után megszólalt a csengő a házigazda ment ajtót nyitni és tátva maradt a szája mikor meglátta a két miniszoknyás bombázót!
Bevezette őket a többiekhez a gyors bemutatkozás után derült csak ki hogy melyik a nő és melyik a travi!
A hosszú szőke hajjal keretezett arc volt Noémié aki prostiként kereste napi betevőjét a rövidebb, barna haj Karolát fémjelezte aki egykoron még Károlyként szerepelt hivatalos dokumentumokban. A különbség valójában már csak akkor látszott mikor levetkőztek: itt pina ott fasz de mindkét test őrjítően gyönyörű, izgató nagy mellekkel!
A kurva combjait széttárva lefeküdt az ágyra a travi az ágy szélére ült előtte sorakoztak föl egymás mellett a srácok himbálódzó vagy éppen már félkemény fasszal!
A helyzetből adódóan Karola dolga volt az előkészítés Noémié a kielégítés! A
travi lelkesen látott neki a rá váró feladatnak hatalmas élvezettel szopta az első, szájába kerülő faszt ami ettől iszonyú kemény lett elhagyva Karola érzéki húsos ajkait, játékos nyelvét egyetlen határozott mozdulattal eltűnt a szőke kurva lucskosában aki hatalmas sóhajjal és kis nyögéssel jelezte hogy végre munkába állt!
Aztán jött a következő fasz betartva az előírt útvonalat a travi szájától a kurva pinájáig és így szép sorban egymás után mindegyik!
A harmadik előkészítésnél történt egy kis „baleset” mivel Karola szopás közben magával is játszott hatalmasat spriccelt telibe lőve az éppen szájában lévő fasz gazdájának a combját de ez nem zavart senkit sőt az ágyon is felhangzottak a szinte önkívületben átélt orgazmus hangjai! Noémi csaknem magán kívül, rángatózó, vonagló testtel hatalmasat élvezett!
Miután minden fasz a kurvába élvezett jött a szünet ám ez az idő sem volt eseménytelen! A srácok pihentek, ittak a két vendég meglepetésként erotikus táncba kezdett ami fölkeltette a kanok figyelmét! A két gyönyörű vonagló, néha egymáshoz simuló test látványa nem maradt hatástalan a fiúk egymást simogatva, szopva nézték (egy fasz még be is csúszott az egyik seggbe) a bemutatót ami a szőnyegen ért véget!
Noémi a könyökére támaszkodva pucsított így kínálva föl magát Karola 20 centis meredező farkának aki habozás nélkül két erőteljes mozdulattal zacskóig nyomta a csaj seggébe és nekilátott a dugattyúzásnak!
A travi keményen döfködte a kurvát fogdosta a melleiket az ősi mesterséget űző partnere rutinosan a combjai közé nyúlt és a csiklóját morzsolgatva meggyorsította a gyönyör felé vezető utat ami hamarosan elképesztő hangok kíséretében be is következett! Bőven folyt a kéjleve miközben a seggébe fúródott gyönyör dinamit rúd is hatalmasat robbanva töltötte meg meleg gecijével a szűk lyukat!
Osztatlan sikert aratott a produkció a fiúk meg is tapsolták ketten a szájukat törölgették eltüntetve a magömlés nyomait!
Később az első felvonás ismétlődött meg szerepcserével! Ezúttal Noémi volt a dopping Karola a levezető aki négykézláb helyezkedett az ágyon és az izgalomtól nedves, kicsit megnyílt bejáratát hívogatón tartotta oda az újból keményre szopott, bevetésre kész farkaknak meg is kapta mindet szép sorjában!
A buli csúcspontja mégis egy fantasztikus tandemben teljesedett ki!
Noémi az oldalára fekve fogadott egy faszt a pinájába, egyet a seggébe a harmadikat közösen szopta a seggét kúró pasival! A srác mögé Karola helyezkedett és eltüntette benne a faszát! Természetesen az ő lyuka sem maradt ki a jóból sőt megosztoztak szájjal egy faszon a fickóval akit a tandem zárójaként szereplő hím kúrt alaposan!
Őrült hangzavar, rángatózó, vonagló, egymásba olvadt testek jelezték hogy lassan mindenki célba ért minden fasz ott élvezett el ahová behatolt, pinába, seggbe, szájba és a temérdek geci egyetlen cseppjét sem pazarolták el!
A kurva és a travi kivonult a fürdőszobába majd szépen felöltöztek nagyon elégedetten rakták el a jól megérdemelt és a fiúk által még meg is toldott pénzüket majd egy-egy puszit adva mindegyik faszra eltávoztak!


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!