Egy mocskos szex sztori

Az interneten ismerkedtem meg Nikivel, aki közölte férjnél van, de nyitott kapcsolatban vannak, így bármit meg tehetnek egymás nélkül. Később el mesélik a kalandjaikat, így izgatják fel egymást.
Megbeszéltünk egy találkozót és ő tartotta is magát az ígéretéhez. Fel jött a lakásomba, beszélgetni kezdtünk.
Elmondta milyen élményeket szereztek má egymás nélkül , és milyen izgató tud lenni ahogy ezt ki beszélik. Ekkor már én is kezdtem fel izgulni, amit Niki észre is vett. Azonnal meg is kérdezte hogy mit szólnék hozzá ha be kapná a mereven a boxer alatt húzódó farkamat.
Mit is mondhattam volna, annak ellenére hogy meg lepődtem, természetesen nincs akadálya, és hogy én is szeretném.
Szép lassan elő csomagolta a szerszámom, ami már alig várta hogy kezelésbe vegyék.
Nem kellett sok és már rá is cuppant a végére amit egyre mélyebben nyelt be a szájába. Nagyon izgatóan csinálta és kb 10 perc után a szájába spricceltem. Ekkor ő felvilágosított, hogy ma csak ennyit kaptam, folytatás legközelebb.
Pár nap múlva rám írt Niki és közölte, hogy szívesen találkozna újra velem, de egy feltétellel….. persze kíváncsian vártam mi az…. ezután jött a csodálkozás részemről, mert azt mondta csak úgy hajlandó találkozni hogy a férje is ott lesz, és szendvics sexet akar.
Gondokozási időt kértem mert nagyon meglepett a dolog.
Miután végig gondoltam és elképzeltem, vissza írtam neki, hogy rendben van, és meg beszéltük a találkozót.
Aznap kellemes nyári este volt és pezsgővel a kezükbe meg is érkeztek Károly és Niki.
Szép nyári ruhába voltak öltözve a nő mini szoknyában jött, amitől nagyon kívánatos volt számomra. Leültünk beszélgetni és közbe pezsgőt ittunk, gyorsan ment az idő, még mindig beszélgettünk amikor a srác ki ment a mosdóba. Azonnal megkérdeztem hogy lesz ebből most bármi is, hogy kezdjünk bele. Ekkor ő azt mondta, menjünk az ágyhoz és belült az ölembe.
Elkezde csókolni a nyakamat ami izgató volt. Eközben azon gondolkodtam hogy fog reagálni a férje amikor vissza jön a mosdóból. Nyílott az ajtó és be jött Károly, kicsit zavarba voltam attol mit fog csinálni a férj, ahogy a felesége az ölemben ül és csókolgat. Kicsit nézte mi történik, de aztán hamar odajött, és kérdezte minden rendben van e. A felesége mondta hogy igen, és folytatta amit félbe hagyott, csókolta a szám, nyakam. A férfi leült a kanapéra onnét nézte az eseményeket.
Már nagyon a kéj vonzásába voltunk amikor azt éreztem a rövid nadrágom alatt a combomon a forró puncija már milyen nedves, így érthetővé vált számomra hogy nincs rajta bugyi. A látvány nagyon be indította a férjét mert oda jött, és el kezdte ujjazni Nikit hátulról. Ettől ő nagyon fel izgult és mélyen a torkomig nyomta a nyelvét a számban. A kezem már a melleit masszirozza és a szemem sarkából figyelem ahogy hátulról a punciját kényezteti a férje.
Nem sokkal később a nő át vette az irányítást és mondta feküdjünk egymás mellé meztelenül…… igy is történt. Niki ekkor közénk gugolt és meg ragadta a két keményen álló farkat és kéjes nyögések közepedte kezdte szopni felvàltva a farkunkat.
Nagyon izgató volt.
Mikor már majdnem elélveztünk abba hagyta, felém jött, és belecsúszott a farkamba. Éreztem a nedves punciját ahogy lüktet, nagyon várta hogy mélyen bennem lehessen.
Kéjes lovaglás közbe ki hajolt jobbra és a férjét tovább kényeztette a szájával.
Ezután így szólt….. gyere apa dugd meg a popsim.
Tudtam most következik a szendvics amit már nagyon szeretett volna.
A férj mögé helyezkedett, be nyálazta farkát könnyebben be tudja dugni a popsiba.
Ahogy be nyomta a nő szemei ki kerekedtek olyan érzéki pillantàsokkal nézett a szemembe mint aki a csodák országában jár.
Tetszett a látvány, éreztem a punciában ahogy a másik farok a popsiját dugja.
Így dugtuk Nikit amíg meg nem szólalt és azt mondta azt szeretné hogy váltsunk, én dugjam a popsiját a férje meg a punciját.
Károly ekkor hanyadt feküdt és a felesége beleült a hátsó lyukba , akkor láttam először milyen piercing van a nő csikójába, nagyon szép és izgató volt.
Főleg hogy egy farok már benne volt és nyögdécselve mondta basszatok szét.
Nem is kellett több be nyomtam neki tövig a neves forró barlangjába.
Hamarosan mindannyian elélveztünk ettől a mámorító érzéstől.
Még utána ki beszéltük ami történt és nem sokkal később el mentek.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!