Béla bácsi megdugott

Béla bácsinál voltam vendégségben székelyföldön. Dumálgattunk, közben hozott ki egy üveg szamóca pálinkát is. Kérdezte hogy iszok? Mondtam, hogy csak egyet, a lábam szét volt rakva, hogy lássa a bugyimat.

És szinte végig azt nézte és a melltartótlan mellem, miközben pálinkáztunk és szamócáztunk. 5-6 pohárka után, mikor felálltam, eléggé megszédültem. Béla bácsi mondta, hogy bekísérjen-e, egy kicsit lefekszek-e, hmmm mondtam magamban… ezt nem hagyhatom ki!

Mondtam neki, de csak ha ott lesz végig velem, mert félek egyedül, ami persze hazugság volt, de szerintem ezt ő is tudta. Miközben bekísért, éreztem hogy „véletlen” hozzá ér a keze a fenekemhez, a mellemhez.
Lefeküdtem az ágyra úgy, hogy a szoknyát előtte levettem, és hátamra fekve a lábam totál szét rakva és megkérdeztem, hogy ő nem álmos-e? Egyből igen választ kaptam tőle, és megkértem feküdjön le mellém.

Kb. 4-5 perccel később oda fordultam felé és átkaroltam és a lábamat is rá raktam. Éreztem, hogy totál zavarban van, utána vissza feküdtem a hátamra és elkezdtem simogatni a mellemet megkértem, hogy megmasszírozná-e a hasamat ,mert kicsit megfájdult a pálinkától. Ő egyből jött, és simogatta a hasamat megkértem, hogy feljebb is jöjjön a kezével… Odaraktam a kezét a mellemre és simogatta, markolászta, de még mást nem mert csinálni, kérdezte, hogy máshol nem fáj? Mondtam, hogy de igen, és a kezét a bugyimhoz raktam, és finoman gyengéden kezdte simogatni. Totál fel voltam izgulni és nagyon jól csinálta! Utána felültem, levettem a melltartót és a csöppnyi bugyit, és mikor meglátta a csupasz puncimat, azt mondta, hogy el sem hiszi, hogy milyen kis fiatal vagyok, és hogy milyen régóta álmodozott rólam és megkaphat, főleg úgy, hogy én ajánlottam fel magamat!

Elkezdtem vetkőztetni őt is, miközben csókolóztunk. A szemüvegét is végig nyaltam és az egész arcát, olyan vadul csókolóztunk. Elkezdtem simogatni húzogatni a férfiasságát, lefektetett az ágyra és végig csókolta az egész testemet, a mellemet harapdálta, majd a a puncimhoz érve egy pillanatra megállt és csak nézte, és mondta, hogy gyönyörű! Majd széthúzta és elkezdte nyalni az elején szépen finoman óvatosan, utána egyre erőszakosabban, és rám nézett, hogy a popsit is szeretem -e, mondtam nem tudom, nem próbáltam még, és hogy de legyen, kipróbálom!

Azt is elkezdte nyalni, ami eszméletlen jó érzés volt. A puncimat és a popsimat egyszerre ujjazta, miközben felváltva nyalta. Többször el is élveztem, annyira jól csinálta és csiklandozott a szakálla, ami csak a szexuális élményemhez még hozzá adott egy pluszt. Utána ő is lefeküdt és letérdeltem az ágy elé és elkezdtem csókolgatni a farkát, amit ősz szőrök fedtek és borzasztóan izgató volt. Majd a számba vettem és elkezdtem szopni bő nyállal, de Béla bácsi nem bírt magával és mondta jöjjek fel úgy, hogy közben ő is hozzám tudjon férni. rá ültem az arcára 69-ben csináltuk tovább.
Eszméletlen jó volt, ahogy a fenekemet nyalta és ujjazta. Először csak egy kettő és a végén 3 ujjal. Aztán bele ültem az ölébe és lovagoltam rajta, majd kutyapózba kerülve pár lökés érte a puncikámat, utána rákérdezett, hogy a fenekembe is berakhatná-e? igent feleltem, és jól benyálazta és óvatosan belém rakta. Érdekes érzés volt, de nagyon jó is! Nem csak nekem, neki is, és sajnos nem is bírta vissza tartani magát sokáig, kérdezte, hogy hova élvezhet, mondtam neki bárhova.
Ő a számba szeretné, így megfordultam, szoptam és már jött is a forró nedv a számba. Isteni volt! Béla bácsi Istenien nyúlt hozzám, és azóta imádom az idősebb férfiakat!


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!