Mélytorkozni tanulás

Sokadjára olvastam újra az esszét, de még mindig nem hittem a szememnek. A tizedik osztályos angolórámon a többivel együtt adták be, ám név nélkül. A „Mélytorkozni tanulás” címről -legalábbis kezdetben- azt hittem hogy valami ízléstelen vicc.
A feladat az volt hogy írjanak egy fogalmazást egy tetszőleges első élményről. Tekintettel a diákjaim életkorára gyakran kaptam esszéket az autóvezetés megtanulásáról, az egyedül maradásról, az étkezésről vagy más az életkoruknak megfelelő témákról. Nyolc évnyi tanításom alatt azonban soha nem kaptam szexuális témájú narratív írást.
A dolgozathalomra néztem, aminek a felét már osztályoztam. Azon töprengtem hogy vajon felismerhetem-e a szerzőt kizárásos eljárással. Valószínűleg az lesz az író, aki jelen volt de nem adott be esszét. Miután az összes dolgozatot leosztályoztam, csalódott maradtam. Az aznap jelenlévő tanulók közül mindenki adott be fogalmazást és a két hiányzó fiú volt. És mégis, a dolgozat ott volt a kupacban és tudtam hogy más osztályból nem származhatott. Azután rájötten egy hibámra. Félretettem az írást anélkül, hogy megjegyeztem volna mely esszék voltak előtte és utána.
A papírköteget bámulva próbáltam felidézni melyiket értékeltem közvetlenül a mélytorkozós után. Úgy derengett hogy egy anya halála utáni első hálaadási étkezésről szólt. Megkerestem az írást. Felülről a nyolcadik helyen találtam, ami nagyjából helyesnek tűnt. Átlapozgatva megerősítettem magamban hogy ez az amire emlékeztem. És egy lány írta – Emily Breckenridge. Félretettem a név nélküli mellé, majd megnéztem a fentről hetedik esszét. Egy Craig nevű fiútól származott és természetesen az első alkalomról szólt amikor az apja elvitte vezetni. Visszatettem a kupacba és figyelmemet Emily írására fordítva magam elé képzeltem a lányt.
Mint minden ilyen korú lány -vagy legalábbis a legtöbb- ő is rendelkezett a fiatalság vonzerejével. Aranyos volt. A kicsi, pisze orrához telt ajkak társultak. Puha, kerek arc és nagy kék szem. Egyértelműen fitt, keskeny derekú és lapos hasú volt, de nem vékony. Vagy másképp fogalmazva: nyaktól lefelé tökéletes volt, legalábbis szerintem. Bár az arcvonásai önmagukban nem keltették volna fel a figyelmemet, egyáltalán nem voltak kiábrándítóak. Aranyos lány volt gyilkos testtel. És lehetséges hogy egy esszét is írt arról, hogy kénytelen volt megtanulni a mélytorkozást.
“De miért tett volna ilyet?”- kérdeztem magamtól. Ami azt illeti -ha nem ő lett volna az író- miért tette volna ezt bármelyik lány az osztályban? Név nélkül nem kap osztályzatot. Bárki is adta be nyilván nem gondolta hogy kideríthetem a kilétét. Ezek után pedig minek egyáltalán beadni.
– Talán segélykiáltás. – mondtam félhangosan és a kérdéses esszét bámultam.
De nem úgy éreztem. Az írónő szinte büszkének tűnt arra hogy végül képes volt lenyelni szomszédja teljes hímtagját és azt is megemlítette hogyan ért el orgazmust később, amikor az élményre gondolt. Felvettem az esszét, és újra elolvastam.
+++++++
“Mélytorkozni tanulás
Tavaly nyáron a szomszédommal való találkozás megtanított arra, hogy képes vagyok túllépni saját korlátaimat. Az erő és a bátorítás kombinációjával arra késztetett, hogy túllépjek mindenen amit korábban tettem, és elfogadjam hogy többet tudok adni, mint valaha is gondoltam. Eleinte ugyan ellenálltam az erőfeszítéseinek, de amikor vége volt sikerélmény töltött el és felszabadultnak éreztem magam. Ezért soha nem fogom elfelejteni azt a napot, amikor a szomszédom rákényszerített hogy mélytorkozzam.
Az egész azzal kezdődött hogy félmeztelenül napoztam a hátsó udvarunkban. Ragyogó, forró napsütéses nap volt. Már napoztattam a hátamat kioldott bikinifelsővel, hogy ne legyen barnás vonal ott ahol a zsinór volt és mivel azt hittem senki sincs a közelben, úgy döntöttem hogy ugyanezt teszem a melleimmel is. Akkor még kisebbek voltak mint most, de nagyon büszke voltam rájuk mert nagyobbak voltak mint az összes barátnőmé. Így hát ott ültem a napon és a napkrémes mellem beszívta a sugarakat, amikor meghallottam egy hangot amely a nevemen szólított.
Az egyik karommal eltakartam a melleimet, a másikkal pedig árnyékoltam a szemem hogy lássam ki áll a kerítés túloldalán. Megláttam a szomszédomat kismalac szemét rám szegezve és egy telefonnal az egyik kezében. Megkérdeztem hogy mégis mi a fenét csinál, mire elmosolyodott.
– Van olyan képem rólad amin látszanak a melleid, kislány. Elküldöm e-mailben a szüleidnek, az iskoládnak és mindenkinek akit ismersz. Hacsak nem szopsz le. – mondta.
Már korábban is szoptam, de csak velem egyidős srácokat és csak egy-kettőt. Tudtam hogy nem vagyok szakértő, de biztos voltam benne hogy eleget tudok ahhoz hogy a szomszédomat boldoggá tegyem. Szóval amikor azt mondta, hogy menjek át az udvarába, megtettem. Felvettem a bikinifelsőmet de feleslegesen fáradtam. Abban a másodpercben levetette velem ahogy az udvarában voltam. Megragadta a melleimet, megszorította majd megcsavarta a mellbimbóimat. Fájt, de egyben melegséget is okozott a lábaim között. És nedves is lettem, mint nem sokkal később rájöttem. De ekkor még nem tudtam mennyire izgatott vagyok. Sőt, azt hittem dühös vagyok és megrémültem. Ám amikor elővette a hímvesszőjét és láttam hogy milyen vastag és eres, valahogy vágyni kezdtem rá. Hosszabb és vastagabb volt, mint bármelyik fiúé akivel jártam. Így amikor térdre lökött nem ellenkeztem. Kinyitottam a számat és elkezdtem szopni amikor betolta.
Eleinte minden remekül ment. Persze a szám és az állkapcsom nagyon gyorsan megfájdult mivel nagyon vastag volt, de én bólogattam a fejemmel, játszottam a nyelvemmel és csináltam minden hasonlót ami megőrjíti a srácokat. Szóval meglepett amikor a szomszédom megragadta a hajamat és nagyon erősen lökve a farkát a torkomhoz csapta és még fájt is. Öklendeztem és próbáltam eltolni, de a helyemen tartott. Volt már két olyan srác aki próbálkozott ilyesmivel, de abbahagytam a kényeztetésüket és soha többé nem kaptak tőlem szopást. De a szomszédom nem állt meg. Megharaptam…… nem erősen, csak egy kicsit ráfogtam. Ettől nagyon dühös lett. Kivörösödött, hátrarántotta a fejemet és olyan pofont adott amitől megremegtek a fogaim. Újra elmondta hogy elküldi a félmeztelen képeimet mindenkinek akit ismertem. Tehát amikor azt mondta hogy kezdjem el újra a szopást, megtettem. Olyan mélyre vettem a farkát amilyen mélyre csak tudtam
A szomszédom hagyta hogy próbálkozzak egy kicsit mielőtt újra átvette az irányítást. Megmarkolta a hajam és annyira megcsavarta hogy könnyezni kezdtem. Azután előretolta a farkát miközben a hajamnál fogva maga felé húzta a számat. Egy-két másodpercig pokolian fájt, azután egy pukkanás-szerűséget éreztem -sőt talán hallottam is- ahogy a makkja a torkomba süllyedt. Pánikba estem. Féltem hogy megfulladok tőle, ezért ököllel ütöttem a lábát. Ám ő meg sem állt amíg az orrom bele nem temetkezett a büdös szeméremszőrébe. A teli torkomból nem jött ki hang. Reménykedtem, hogy ha megfulladok a farkán, valami mást mond majd a szüleimnek. Nem akartam hogy megtudják hogy a dákójával a torkomban haltam meg.
De nem haltam meg. Nehéz volt ugyan lélegezni és néhányszor elkezdtem táncoló fényeket látni, de a szomszédunk soha nem ment túl messzire. Mielőtt a dolgok nagyon rosszra fordultak volna mindig hátrahúzódott annyira, hogy levegőt tudjak venni. És mielőtt észrevettem volna már vége is volt. A hajamnál fogva megtartotta a fejem és csak a makkja volt bent miközben elélvezett. Igyekeztem nem nyelni, de a számra szorította a kezét és hátrahajtotta a fejem. Nagyon keserű ízű volt az íze, úgyhogy inkább lenyeltem hogy eltűnjön végre a számból. Utána megköszönte és azt mondta hogy nagyszerűen szopok, és ha nem látta volna nem is hinné el hogy egy olyan fiatal lány mint én képes mélytorkozni. Nem zavartam azzal hogy elmondjam neki hogy ez volt az első alkalmam, de meglepetésemre jól éreztem magam annak tudatától hogy megtettem valamit amit szerinte nem lettem volna képes.
Azon az éjszakán az ágyban fekve fejben újra és újra végigjátszottam az egészet. És arra gondoltam hogy amikor visszajöttem az udvarunkra rájöttem hogy a bikini alsóm nedves. Miközben megtörtént rémült voltam -legalábbis azt hittem hogy az vagyok- de most már tudtam hogy egyben izgatott is voltam. Melegség áradt szét a puncimban miközben simogattam magam és közben a másik kezemmel a melleimet szorítottam. Elélveztem amikor újraéltem gondolatban ahogy a szomszéd farka a torkomba merül. Tudtam hogy legközelebb amikor amikor majd egy fiút szopok megpróbálom majd lenyomni a torkomon. Eddig azt hittem hogy nem tudom megtenni, de most már tudtam hogy megtehetem, mert túl voltam az első mélytorkoztatásomon! A torkom és az állkapcsom fájdalma ellenére boldogan aludtam el. “
+++++++
Letettem az esszét. A péniszem, amely az első olvasáskor egy kicsit megmerevedett most a nadrágomnak feszült teljesen felállva. Ezúttal Emilyt képzeltem el miközben olvastam a narratívát és ez jelentős különbség volt. Ez veszélyes lépésre késztetett. Meg akartam kérdezni Emilyt, hogy ő írta-e a fogalmazást.
***
– Emily, várj egy percet kérlek! – mondtam amikor megszólalt a csengő.
Amíg ki nem mondtam ezeket a szavakat nem voltam biztos benne hogy végrehajtom-e a tervemet. Emily búcsút intett a barátainak és az íróasztalhoz állt, míg az osztály többi tagja kivonult. Mivel a következő órám lyukas volt, egyetlen diák sem érkezett. Talán öt percem lehetett mielőtt Emily-nek a következő órára kellett rohannia.
– Van egy esszém, ami név nélkül jött… – kezdtem, de Emily megrázta a fejét.
–Én ráírtam a nevemet az enyémre, Mr. Roth. Arról szólt, hogy hálaadásnapi vacsorát készítettem, miután anya… elment.
-Igen, tudom. A névtelen a tiéd mellett volt és mindenki más is leadott egyet. Ezenkívül az írás stílusa nagyon hasonlít a tiédre, sok hasonló… szerkezeti problémával.
-Miről van szó? – kérdezte a lány és ha tényleg ő írta az esszét, akkor az ártatlanság hiteles előadását produkálta.
– Intim természetű – mondtam és átadtam neki az írást.
Elkerekedett a szeme a cím láttán majd olvasni kezdett. Miközben ezt tette észrevettem hogy egy vörös árnyalat jelenik meg az arcán majd a nyakán. Azon kaptam magam hogy azon töprengek, vajon eléri-e a melleit. A gondolattól a péniszem kicsit megmerevedett.
– Oké, elismerem. Ez az enyém. Csak azt akartam… nem is tudom. Először ezt írtam és tetszett, de tudtam hogy nem szabad leadnom. De azt akartam hogy olvassa el. Szóval bedobtam a másikkal. Nem hittem volna hogy rájön hogy én vagyok az. A kupac aljára kellett volna tennem vagy ilyesmi. – mondta Emily halk hangon miután elolvasta a dolgozat talán felét.
– Nos, mivel ez a te munkád visszaadom neked. Szerintem ez a legjobb.
Nem mondtam neki hogy otthon beszkenneltem egy másolatot a gépembe.
–Talán tényleg így a legjobb– vont vállat a lány és nagy, kék szemei rám meredtek miközben folytatta:
– De eltöprengett azon, miért akartam hogy elolvassa?
– Én… nem tudom.
– Talán azt akartam hogy elkapjon. Hogy szembesítsen vele. Talán ezért nem tettem a kupac aljára.
– Miért akarnád?
– Hogy így gondoljon rám… hogy elképzelje hogy kénytelen vagyok a hátborzongató szomszédomat mélytorkozni mert megzsarolt a melleimmel.
Emily szavai és aranyos arcvonásainak intenzív pillantása ráébresztett a nyitott tanterem ajtajára és a folyosón még mindig következő óráik felé haladó diákokra.
–A következő órára kellene menned! – mondtam és egy kicsit elfordultam remélve hogy a lány nem látja az ágyékomat.
– Vagy becsukhatjuk az ajtót. Lefogadom hogy senki sem láthatna minket, ha bemennénk a tárolóba. – ellenkezett a lány és a tekintete kihívást tükrözött.
– Nem túl nagy az a tároló. – válaszoltam és a szavak banálisan hangzottak még a saját fülemnek is. Nem a méret volt a gond.
– Lefogadom hogy elég nagy ahhoz hogy letérdeljek és…
Rohantam hogy becsukjam az osztályterem ajtaját, nem törődve azzal hogy Emily látja-e az erekciómat. A lány a maga részéről az asztalomról balra eső kis tárolóhelyiség ajtajához indult. Követtem miután becsuktam a teremajtót. Emily már ledobta a pulóverét és letérdelt a padlóra. A rózsaszín melltartó éppannyi fehér dekoltázst mutatott, mint amennyi elrejtett. Vigyorogva nézte tátott szájjal bámulásomat. Egy lépéssel közelebb léptem és egészen a kis térbe húzódtam. Emily vigyora kiszélesedett, a háta mögé nyúlt és kiakasztotta a melltartóját. Amikor leesett a telt melleit bámultam és csodálkoztam a gravitációval való dacolásukon. Néhány év múlva kissé megereszkednek majd, bár kétségtelenül továbbra is csodálatosak lesznek. De abban a pillanatban büszkén és rettenthetetlenül álltak a kis rózsaszín bimbóudvarral és mellbimbókkal.
–Tetszik? -kuncogott és egy kicsit megrázta kebleit.
– Igen – nyögtem.
Lenyúlva a tenyeremmel megtapintottam a melleit és éreztem ahogy a kicsi, feszes mellbimbók a kezemhez nyomódnak. Emily felnyögött és előre lökte a mellkasát. Megduzzadó mellbimbóira koncentráltam és ujjheggyel simogattam őket. Egy enyhe nyöszörgés előzte meg az újabb nyögést, ami ezúttal hosszabb és mélyebb volt.
Emily a kezeimet figyelmeztetés nélkül a melleiről a fejére húzta. Kacsintott, előrenyúlt és egy kis babrálás után kihúzta a lüktető hímvesszőmet a nadrágomból. Az esszéje után kételkedtem abban hogy egyszerre olyan hosszú és vastag lennék mint a szomszédja, de az előbbiben legalább átlagos voltam az utóbbiban pedig talán felülmúltam. Emily aranyos arcán a mosoly láthatóan azt mutatta hogy egyetért velem. Azután -legalábbis néhány másodpercre- minden józanság elhagyott amikor Emily a péniszemet a szájába vette és szoptatta, miközben a nyelve az érzékeny makkom körül járt.
–Jézusom….. de ügyes vagy… -sikerült végre kimondanom reszkető lélegzetvételek között.
–Remélem is! Az elmúlt néhány évben ezt csinálom apának amióta anya meghalt.– mondta mosolyogva.
Mindent megtettem hogy feldolgozzam megdöbbentő vallomását, de nem tudtam. Fiatal szájának hozzáértő technikája, amivel fel-le szopogatta a rudamat, szinte minden tudatos gondolatot háttérbe szorított. Ami pedig megmaradt, az mindent megtett hogy összeegyeztesse új élményemet az esszével. És még ez a maradék is elhalványult, amikor Emily csak egy csipetnyi öklendezéssel lenyelte a teljes hosszamat.
Néhány másodpercnyi tiszta boldogság után az agyam újra elkezdett dolgozni. Emlékeztettem magam hogy az esszé tavaly nyári eseményről készült és az eltelt idő lehet az oka annak, hogy mostanra ilyen ügyes a mélytorkolásban. Ám az is eszembe jutott, hogy az írónak a szomszédja előtt a saját korához közelebb álló fiúkkal volt tapasztalata. Ez nem illett ahhoz, amit Emily az apjáról mondott.
Az erekcióm körüli száj és nyelvmunka túl soknak bizonyult mind a gondolkodási folyamatomhoz, mind a kitartásomhoz. Megragadtam egy polcot a szekrényben támaszként és sikerült kinyögnöm hogy mindjárt elélvezek. Emily feljebb csúsztatta ajkait, így csak körülbelül egy hüvelyknyire voltam behúzva a nedves melegségbe miközben szopott. Nyögve tartottam a fejét az egyik kezemmel, míg a másikkal a polcot markoltam. Nem akartam bízni gyenge térdű lábaimban miközben a tanítványom szakértő szájába robbantam.
– Finom. Édes. Nem kávézik, ugye? – jelentette be a lány kicsivel később, miután kiszívott minden spermát és lenyelte.
– Öhm, nem – mondtam és megpróbáltam egyedül megállni bár még mindig egy ingatag voltam kicsit.
– Nos, ez egy kis plusz ösztönzés arra hogy jó kislány legyek és lenyeljem. – mondta kacsintva.
Megpróbáltam valami választ kigondolni, de Emily ugyanabban a pillanatban a szájába szívta félkemény férfiasságomat és nyelvével simogatni kezdte érzékeny húsomat.
-Mit csinálsz?
– Megint merevvé teszem. Fiatalabb mint az apám és mivel ez mindig működik nála, lefogadom hogy itt is hat. – felelte mosolyogva.
-Miért…?
–Hogy megdughasson. Nekem is jár egy kis élvezet.
– Én… hm…
– Csak lazítson és érezze jól magát!
Bólintottam, miközben Emily folytatta munkálkodását. És meglepetésemre egyáltalán nem tartott sokáig. Amikor kiengedett ajkai közül egy kis csalódottság fogott el. Ez az érzés azonban egy pillanat alatt szertefoszlott amikor felállt, megfordult, letolta a bugyiját és körülbelül negyvenöt fokban előrehajolt egy polcra támaszkodva. Felemelve a szoknyáját kezem a lábai közé toltam. Nedves és duzzadt szeméremajkakkal találkoztam mielőtt a meleg, nedves feszességbe csúsztak ujjaim.
-Készen állsz! – állapítottam meg, amire egy szarkasztikus „Naná”-t kaptam válaszul.
Ujjaimat kihúzva a péniszem végét a nemi szerve bejáratához helyeztem. Emily felnyögött és hátrafelé ringatózott. Ebben a pillanatban az elmém figyelmeztetni kezdett, milyen rossz ötlet ez. Ám az az érzés ahogy a simulékony hüvelye megmarkolta merev hímvesszőm makkját, elhessegetett minden aggodalmat. A következő pillanatban egészen belecsúsztam.
–Nagyon szűk vagy!- nyögtem fel elveszve a gyakorlott szájnál is nagyobb élvezetben.
– Apa azt mondja, hogy nekem van a legjobb puncim. – mondta és hátranézett rám a válla fölött.
– És azt mondja hogy az a legjobb, amikor kutya pózban dug meg. Ebből gondoltam hogy így tetszeni fog.
– Igen… – mondtam reszelős hangon.
-Apa szeret keményen dugni, markolászni a melleimet és a fenekemre csapni közben. Ön is megteheti.
Bólintottam de ő már visszafordította az arcát. Mindkét kezemmel erősen megfogtam a csípőjét gyorsítottam. Hüvelye feszessége soha nem enyhült, de a síkosság egyre fokozódott és hamarosan könnyedén csúsztam ki-be a szorító alagútban. Ekkor kezdtem el nagyobb erővel lökni.
-Istenem…igen! Basszon meg keményen Mr. Roth! – mondta Emily.
A hangjában a tinédzser és a fülledt nő keveredett. Jobban felizgultam mint valaha. Jobb kezemet csípőjéről feszes melléhez csúsztattam és erősen megszorítottam. A lány zihált és összerezzent, majd felkiáltott amikor a másik kezem rácsapott a kerek fenekére. De a következő ütés egy nyögést is hozott. Néhány további ütés után -mindegyik erősebb, mint az előző- állandó nyögések sorozata hallatszott a tanítványomtól, miközben hátratolta a csípőjét hogy találkozzon az én lökéseimmel.
Azután egyszer csak tartós, mély, halk és ősi nyögés töltötte be a kis teret miközben izmai megmerevedtek. Mélyen belül ritmikus hullámzás szorította össze a hímtagomat és csak pár másodperccel későbbi kétségbeesett szavai akadályoztak meg abban hogy megtöltsem spermával.
– Ne élvezz belém! – nyögte a lány és megpróbált előre húzódni, még akkor is amikor a tagjai ismét remegni kezdtek.
Hátrahúzódtam és hagytam hogy kemény férfiasságom elszakadjon tőle. Mély sóhaj tört ki belőle én pedig azon töprengtem, mit tegyek ezután. De mielőtt még sokat gondolkodhattam volna ezen, Emily megfordult és térdre rogyott előttem. Mindkét kezébe fogta a péniszemet és fel-le pumpálta, miközben megnyalta a makkot. Egy pillanat múlva már tudatnom is kellett vele, hogy nem tudom visszatartani. Kicsit hátradőlt és hímtagomat feszes, fiatal melleire irányozta.
Miután az első lökés a mellkasán csattant, úgy tűnt meggondolta magát. A férfiasságomat az arcára irányította és fel-le mozgatta. Több spermalöket érte egymás után fiatal arcát, összekenve homlokát, orrát, ajkát és állát. Az utolsó néhány cseppet kiszívta a szájával miközben a szeme az arcomra szegeződött.
–Jézusom!– mondtam amikor végre ismét kiengedte a szájából az ernyedt péniszemet. Ilyen látványt – egy lányt, akinek arcát egy férfi száradó spermája borította – csak videókban láttam, és azt kell mondanom hogy a való életben sokkal izgalmasabb volt.
– Elnézést. – mondta a lány és ujjaival megtisztította az arcát, majd tisztára nyalta azokat.
– Apa azt mondja hogy ne engedjem, hogy a srácok belém élvezzenek noha szedem a tablettát. Azt mondja hogy anya is így esett teherbe, és nem akarja hogy én is úgy járjak.
-Nincs mit sajnálni. Ez… fantasztikus volt. – biztosítottam a tanítványomat.
–Kellemes volt az arcomra élvezni?
-Igen!
– Ön egy igazi perverz, Mr. Roth – nevetett Emily és kinyújtotta a kezét hogy fel tudjam segíteni.
Rövid hallgatás után így szólt:
-De én is. Például nem fogom letisztítani ezt a cicimet.
A bal mellére mutatott és kacsintott.
– Visszaveszem a melltartómat és a nap hátralévő részében tudni fogom hogy ott van.
– Ez… elég perverz. – értettem egyet.
-Az bizony! Tudna adni egy igazolást, mert nagyon elkések a következő óráról!
– Ó, persze. – mondtam és visszadugtam ernyedt hímtagomat az alsónadrágomba majd becipzároztam a nadrágomat.
-Nagyszerű! Egy pillanat és kint leszek!
Visszamentem az asztalomhoz, leültem és írtam egy cetlit, amelyen elmagyaráztam, hogy Emilynek találkoznia kellett velem egy esszével kapcsolatban. Ami még igaz is volt. Azt azonban már nem hittem el hogy ő írta. Nem egyezett a fogalmazással az amit szex közben mondott nekem. Ettől végképp egészen furcsa volt, hogy azt tette, amit tett.
-Hogy nézek ki?
Emily ott állt előttem. Lesimított pulóver és szoknya, fésült haj, hibátlan smink. Ha nem tudtam volna, soha nem gyanítottam volna hogy valami megerőltetőbb dologgal foglalkozott annál mint az asztalánál ülni.
– Tökéletesen! Ez lenyűgöző képesség!– mondtam.
Vállat vont mielőtt az asztalához lépett és vállára vette a táskáját.
– Nem te írtad az esszét, igaz? – tettem fel a kérdést, amikor a kilincsért nyúlt.
– Nem. – mondta, és felém fordult.
– Akkor miért…
– Mert akartam már egy ideje. De nem tudtam hogyan hozzam fel. Amikor megmutatta nekem azt az írást, tudtam hogy itt az alkalom.
Emily mosolya vakítóan ragyogott ahogy rám nézett. Megráztam a fejem.
– Most haragszik?
– Nem – sóhajtottam és ez igaz volt.
Ezt az élményt nem cseréltem volna el semmiért.
– De szeretném tudni ki írta az esszét.
– Meglátom mit tudok kideríteni. – mondta Emily és kacsintott, majd hozzátette:
–Ki tudja… talán hármasban is összejöhetnénk. Hogy tetszene két lány mélytorkozása?
És ezzel elment, leesett állal magamra hagyva.


One Reply to “Mélytorkozni tanulás”

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!