Erőszakos szex egy kurvával

Egyik este egy téren iszogattam a barátaimmal, amikor velem szemben leült egy csaj, óriási mellekkel, ez a kabátján keresztül is látszott. Épp telefonált, és csupán egy perc alatt sikerült felizgatnia a csábos hangjával. Én folyamatosan a mellét bámultam, de amikor lerakta a telefont, észrevette. Nem szólt semmit, csak felállt, odajött hozzám, és ezt mondta: fél óra 20000.ft. Én erre megkérdeztem, hogy mi, mire ő azt felelte: tudod te azt jól. Ekkor esett le hogy egy kurvával van dolgom. Azt mondtam neki oké, és felvittem a lakásomra.

Azt mondta csak óvszerrel, semmi anál, orál, vagy csók, és előre kéri a pénzt. Odaadtam neki, ő pedig az óvszert nekem amikor is észrevette, hogy 100000. forintot adtam neki. Azt mondtam neki, hogy ennyiért azt csinálok vele amit akarok. Erre durván az ágyba döntöttem, és elkezdtem csókolgatni, egészen mélyre dugtam a nyelvem, de nem ellenkezett. Így haladtam lefelé. A nyakát kezdtem el puszilgatni majd odaértem a hatalmas melléhez, ami inkább volt csöcs mint mell. Nyalogattam, bekaptam és harapdáltam a bimbóját, és elkezdett nyögni. Aztán jött a combja és végül a pinája. Az egészet szőr borította, amitől még jobban beindultam. Iszonyat erővel nyaltam, ő sikított, de mielőtt elélvezett volna, abbahagytam.

Oda térdeltettem magam elé, mire ő lassan elkezdett szopni, ami nem jött be, ezért fogtam a fejét és elkezdtem erősen baszni a száját. Próbált ellenkezni, de jó erősen szorítottam a fejét, és nem engedtem el. Sikerült egy hatalmasat élveznem a szájába, és nem engedtem el amíg le nem nyelte az összes gecimet. Amíg én újratöltődtem, elkezdtem megint nyalni, szürcsölni szőrös punciját. Széthúztam, és a lehető legmélyebbre dugtam a nyelvem. Elkezdett lassan rángatózni az apró sikolyok mellett, ezért hogy elmenjen, olyan erősen és gyorsan kezdtem el nyalni a csiklóját, hogy ide-oda rángatózott, akkorát élvezett. Amíg pihent, én hoztam egy bilincset és kikötöztem. Óvszer nélkül kezdtem el dugni, misszionáriusban. amire elkezdett tiltakozni. Így dugtam vagy 5 percig, de nem akartam még elmenni.

Leszedtem a bilincset, erővel megfordítottam a csajt, és elkezdtem ujjazni a seggét aztán meg a pináját is. Először egy majd kettő ujjal, aztán addig tágult a kis kurva hogy az egész öklömet fel dugtam neki, amire megint sikítani kezdett. Kivettem az öklömet és a párnába nyomtam a fejét. Pont felém pucsított a formás, nagy seggével, amikor úgy döntöttem, hogy az utolsó szabályt is megszegem. Kutyapózban dugtam, mélyre helyeztem a faszomat és úgy meglepődött, hogy elkezdett ordítani, hogy elég mert fáj neki, erre én csak gyorsabban csináltam. Már könyörgött, majdnem sírt amikor abbahagytam. Lovaglás közben akartam elmenni, de ezúttal seggbe, nem pinába mint szoktam. Ráültettem a farkamra, megcsókoltam, és odasúgtam neki, hogy mindjárt vége. Erre ő hálája jeléül úgy elkezdett lovagolni, pattogni a farkamon mint egy gumilabda. Én eközben a mellét és a nyakát felváltva csókolgattam, simogattam. 10 percig bírtuk, aztán egyszerre mentünk el.

Szegénykémnek egész teste remegett, és sírt is, de legnagyobb meglepetésemre azt súgta oda, hogy köszönöm. Így feküdtünk végig, én az ágyon, ő pedig rajtam, seggében a már lankadt farkammal, és így aludtunk el is. Reggel így ébredtem, fel keltettem őt is. Ő rám mosolygott, erre én vissza rá, és elfordultam vele oldalra. Egyik kezemmel a haját, másikkal a mellét cirógattam. Ő pedig elkezdett mocorogni mert hogy a faszom még mindig ott pihent a puncijában, immáron állva. Egy gyors reggeli szex után beszélgetni kezdtünk. Kiderült, hogy amúgy nem kurva, csak megkívánt engem, és így könnyebbnek tűnt, mert kell a pénz, mert nincs hol laknia. Mondtam neki, hogyha lesz a barátnőm akkor lakhat itt nálam és megkap mindent amit akar, cserébe kértem tőle naponta legalább egyszeri durva szexet. Azt mondta imádja az ilyet, csak seggbe még nem volt része ezért tiltakozott. Azt mondtam neki én, hogy engem meg még senki sem szopott le, és erre azt felelte kéjesen hogy ezen változtatni fog.

Letérdelt elém, és érzékien elkezdett szopni. Mostmár nagyon élveztem, és alig 2 perc után a szájába élveztem és ő örömmel nyelte. Azóta 5 hónap telt el és betartotta a szavát, így lett nekem egy saját ingyen kurvám, aki ráadásul igent mondott a lánykérésemre.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!