Zánkai Pinaráma

Másodikos szakközepes osztálykirándulásomon történ meg velem az amire soha nem számítottam volna.A tanév utolsó hetében vitt minket el az osztályfőnökünk nyaralni Zánkára. Jól indult a buli, az osztálypénzért felelős gyerek bevásárolt az osztálypénzből egy táska piát és már robogtunk is a vonattal. Az osztályfőnökünk elhozta magával a lányát is de ő sem bizonyult valami kiemelkedő szépségnek, de mivel fiú osztály voltunk így mind a 28-an rátapadtunk közben ment a pia 1000-el. Jött a sablonos szállás elfoglalás jó gyerek arc vágás, stb.

Ezután következett az I.H.B. Osztályfőnökünk és a lány a szobába zárkózva nyugovóra tértek de nekünk ekkor kezdődött az igazi buli. Ivászat, buli, hányás, fetrengés, filmszakadás. Mígnem osztálytársam ki nem pakolt a táskából és előkerültek a tűzijátékok. Beszaladt vele a bozótosba és meggyújtotta az összeset egyszerre ami iszonyatos ropogással fütyüléssel adta a világ tudtára, hogy rohadt jól érezzük magunkat.

Bár volt vele annyi probléma, hogy a környék összes nevelőjét felébresztette. Erre mindenki és mindenkit a szobákba takarítottunk és csak a legjózanabbnak tűnőket hagytuk elöl amíg elterelik a tanárok figyelmét amíg a seggrészeg kószálókat is betakarítjuk. Én pont megfeleltem a célnak mert tudtam háromnál többet lépni egyenesen és két szót kimondani egymás után hiba nélkül. Leültem egy padra és már jött is osztályfőnök köntösét magára kapva, hogy mi a csuda történt és reméli minekünk semmi közünk hozzá! Majd megnyugtattam, hogy semmi gond sincs és elkalauzoltam a szobák felé ahova benyitva sötét csend és pia na meg hányás szag volt. Biztosítottam róla, hogy mindenki megvan csak én jöttem ki kicsit levegőzni, meg még páran a zaj miatt de már mentek is aludni. Látta rajtam, hogy szeszes vagyok én viszont éreztem a stílusából, hogy ehhez mérten beszél velem. Letegezett, szlenget használt.

A teljes beszélgetésre nem emlékszem de arról kezdett beszélni, hogy van még egy lánya de nem őt hozta el mert így meg úgy. Közben a velem szemben lévő padra leült. Láthatta rajtam, hogy dekoncentrált vagyok és belecsempészett a mondanivalójába egy két sikamlósabb mondatott is. Amint látta, hogy teljesen nyugodtan kezelem a dolgokat és még mindig sokan kóricálnak kinn azt javasolta, hogy a beszélgetést folytassuk a szobájába. Nem is tudom mitől vezérelve belementem, és már mentem is utána. Nagyon csendben mentem be mert azt hittem a lánya vele alszik. De üres volt az ágya. Kérdeztem is, hogy nem önnel alszik?

Mire azt válaszolta biztos már húzkodják lent a parton a fiúk. Ekkor úgy leültem, hogy mondhatja ezt. Mondta is, hogy reggelnél előbb nem kerül elő. Nem is csodálkozik rajta mert az anyjától örökölhette. Hirtelen elgondolkodtam rajta és próbáltam elképzelni fiatalon de semmi jó nem sült ki belőle még részegen sem. Erre látta rajtam, hogy min gondolkodok és elárulta, hogy nem volt egy szép lány ezért belekapaszkodott minden lehetőségbe és ezért volt könnyűvérű. A mondandója közben leült a velem szemben lévő ágyra kisterpeszben ahogy a fiúk szoktak. És a részegségtől hajtva csakis a lába közé figyeltem mert elég jó belátásom volt rá. Én észre sem vettem magam, hogy csak és meredten oda bámulok.

Majd azon kaptam magam, hogy jól széttárja a lábait és a szőrös kapuk megnyílva teljes belátást engedtek. Majd csak annyit mondott látom téged más érdekel. Majd ahogy közeledtem felé azt gondolhatta, hogy ráfekszek vagy tán le akart szopni a fene sem tudja de ahogy a puncijához közelítettem elkapta a sliccemet és le akarta húzni de én pedig már le is térdeltem a lába közé. Majdnem összefejeltünk a kavarodásban. Amikor leértem a puncihoz szétnyitottam nagyobb terpeszre a lábait és széthúzva punciját nyalogatni szopogatni kezdtem a csiklóját. Egyszerre nyalni és ujjazni nehéz volt mert olyan szőrös volt, hogy két kézzel kellett szétsimítani a szőrt. De adódott alkalom azért az ujjazásos nyalásra is amit nagy örömmel fogadott mert úgy elkezdett hörögni és mocorogni, hogy azt hittem mindjárt átjönnek, hogy mi ez a zaj. Majd abbahagytam és a köntösét kikötve felfelé vándoroltam ahol azok a jó nagy lógós de mégis formás mellei voltak amit eszméletlenül meggyúrtam miközben csókcsatát vívtunk.

Hozzáteszem nem is akárhogyan tud csókolni. Közben mindvégig a sliccemnél matatott és hosszadalmas munkával de elővadászta a faszomat. Majd kissé ügyetlenül de elkezdte verni mire abbahagytam a smacizást és mellé feküdtem az ágyon ekkor már rá is repült a farkamra és olyan erővel szopta, hogy csillagokat láttam és kisvártatva a szájába élveztem. Ami meglepte és kissé elszomorította mert azt hitte ennyi, de én nem adtam fel a fenekét a fejemhez húztam és vadul nyaldosni kezdtem a punciját masszíroztam az ánuszát.

Erre vette a lapot és elkezdte szopni az ernyedt bránert. Ami kis idő elteltével jó kemény is lett. Ekkor hanyatt feküdt az ágyon felhúzta a lábait és várta nyársalást. Nem volt egy világszép teremtés de ahogy ott felkínálta magát nem semmi volt és úgy beleugrottam abba a jó nagy pinájába mintha egy medence lett volna. Eszméletlen hévvel kezdtem kúrni azt hittem szétesik az ágy alattunk. De csak kúrtam, kúrtam, és közben a nagy csöcseit néztem ahogy ringanak ugrálnak és közben nyög úgy, hogy majd megfullad. Mivel második menetem volt nagyon sokáig basztam már teljesen el voltam fáradva és közben számtalanszor éreztem, hogy meg meg borzong és a gyönyör kiül az arcára. Majd amikor látta, hogy teljesen kimerültem akkor megállított és mondta feküdjek hanyatt. Amint hanyatt feküdtem már rám is telepedett és a legnagyobb meglepetésemre alig akart bemenni a farkam a kívánt helyre. odanéztem és azt látom, hogy a seggébe tuszkolja a faszomat. Ugrál, rugózik rajta úgy, hogy majd eltörik amikor is szépen lassan elkezdi befogadni a segge a cerkámat és akkor már nem ugrálva hanem szépen ránehezedve nyeli el a segge a farkam. Csak annyit mondott egy kicsit könnyebb lesz.

És a tűzforró eszméletlen szűk segglyuka úgy fonta körbe a farkamat, hogy azt hittem leszakítja és csak úgy gyűrűzött a farkam körül a segge. Eszméletlen érzés volt szinte nem is mozgott a faszomon csak a csípőjét ringatta és segge mint egy szivattyú úgy pumpált a farkamon. Majd a csípőjét ringatva elkezdett hintázni a faszomon és nem is kellett szerintem 10 perc akkorát élveztem a seggébe, hogy ő is meglepődött. Majd végig hasalt rajtam még váltottunk egy csókot közben éreztem kicsusszanok belőle, és mellém feküdt. Nem tudom meddig feküdtünk ott de nem szóltunk egymáshoz és nem is értünk egymáshoz. Majd felkászálódtam de a farkam meg a golyóim úgy égtek azt hittem tökön rúgtak. Kimentem a szobából becsuktam az ajtót és a szobámba mentem aludni.

Másnap megint úgy viselkedett mintha misem történt volna. Persze a pusztítás nyomai a reggel fényénél napvilágra kerültek és iszonyú retorziókat helyezett kilátásba és megígérte, hogy több kirándulás nem lesz. Ebben a fasza hangulatban értünk haza a vonattal is.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!