Erotikus Levelezés

Kicsit zavarban volt még a gondolattól is, hogy mindjárt meghallja a kaputelefon csörgését és itt fog állni a srác (? vagy férfi ??) előtte.’

Régóta ismerik egymást, első perctől kezdve valami furcsa, különös vonzalom terelgeti őket egymás felé… Flört, barátság, mi ez – maga sem tudta megfogalmazni. Eleinte úgy gondolta beleszeretett a férfibe, aztán rájött egy ilyen alakot sosem választana társának, sokkal inkább a férfi megérzései vonzották. Amennyire rá tudott érezni a hangulataira, gondolataira. Tán ez a Valami hajtotta.

Régebben reggel egyfelé mentek dolgozni, dudálgattak, villogtak, de volt olyan is, hogy felvették egymást… Találkoztak hétvégeken, üres estéken. Együtt éltek meg szerelmeket, barátságokat, ezek elvesztését, bénító fájdalmakat. Valami bizsergett köztük, de mindkettőnek volt párja és egyik sem vállalta volna a másikat. Korábban tényleg szinte mindenről beszéltek, és majd mindent tudtak egymásról ez változott valamit az utolsó években. A fizikai távolság nagyúr. A régi mindennapos „Jaj most szól egy jó szám a rádióban, hallgasd” című telefonok elmaradtak, néha azért jött egy sms, egy vicc, esetleg „Hiányzol”, „Mikor jössz màr”…..

Aztán maga sem tudta mikor és mitől egyszer csak kicsit megváltozott a dolog és a férfi elkezdett udvarolni. Túlságosan ismerte a férfit, olyan volt, mintha a bátyja lett volna, akinek ismeri minden rossz oldalát, mégis szereti és megbocsátja ezeket a dolgokat, mert ha ketten vannak megváltozik. De hinni neki nem tudott. Vagy csak nem vette komolyan. Ha a nő arra járt, elmentek ebédelni vagy beugrott a férfi munkahelyére. A férfi ilyenkor is igyekezett utalni céljaira. Most idehajolhatnál elém, a szép dekoltázsoddal vagy gyere próbáld fel ezt a valamit, csak sajnos nincs próbafülke… A nő legyintett egyet. Hülye vagy és ezzel elintézte. Tényleg nem tulajdonított jelentőséget a dolognak. Azonban a férfi megérzései nagyon megfogták őt, ahogy ráérzett a nő hangján vagy viselkedésén annak lelkiállapotára…

Egy nap felhívta a férfi, és közölte irt neki egy levelet, olvassa el, válaszoljon, folytassa…. Nem értette, mire gondol. Aztán megjött a levél. Felbontván és elolvasván nagyon meglepődött. Egy erotikus történet volt, egy szeretkezést irt le. Nagyon megkapóan ráadásul, mikor elolvasta érezte felgyorsult a pulzusa. Micsoda, mit akar??? Írjak választ? Folytassam??? Hàt így kezdődött. Hol egyikük írta le álmát vagy képzelgését, hol másikuk. Titkos vágyak is leírásra kerültek, tesztelve vajon mit szól a másik??? Hülye ötlet? Vagy annak is tetszik? Mit váltott ki, izgató volt? Vagy éppen taszító??? Nem, érdekes olyan nem is volt. Ha egy könyvet olvas az ember, nem tudja ki van mögötte, itt viszont más a helyzet… Most azonban bármelyik pillanatban itt lehet és a nő kicsit izgatott volt. Milyen lesz így találkozni újra??? Annyi intim részlettel gazdagították egymást levelezésük során, szinte levetkőztek egymásnak testileg-lelkileg…

Mit is fogunk most mondani, vagy mi lesz??? Ekkor csöngött a kaputelefon. Pár pillanat múlva már ott is állt az ajtóban a férfi. „Hello kedves, hogy vagy??” kérdezte a nőre nevetve. A nő èrezte semmi nem változott, kicsit talán nagyobbnak, emberesebbnek látta a férfit… De ugyanott folytatták, ahol utolsó beszélgetésüket abbahagyták… munkáról, családról, közös ismerősökről beszélgettek, közben kávéztak, minden a szokás szerint… Azért persze előbb-utóbb a levelekre terelődött a szó…”Tetszettek a történeteid – időnként teljesen felizgattál… Kár, hogy nem voltál mellettem, amikor olvastam ” -mondta a férfi és közel lèpett. És ismét azt érezte, mint korábban, a lelkével érez közösséget. Maga sem tudta hogyan ez a számára igen vonzó és igen taszító férfi átölelte, megcsókolta, szája lassan a nyaka tövére tévedt és érezte kezeit a mellein.

Egyikük sem mert megszólalni, pedig lett volna mit mondaniuk. Szépen csendben, lassan lekerült a blúz, a szoknya, a férfi öltönye is, ott álltak meztelenül egymást simogatva. Félve értek egymáshoz, óvatos mozdulatokkal ismerkedtek, igyekeztek az álmok valóra váltása felé… Finoman vállait, nyakát csókolgatva elfordította magától a nőt, és amikor a nő hátat fordított végigsimította annak gerincvonalát, nyakát csókolta, előrenyúlt mellet megérinteni. A nő érezte, amint kiszárad a torka, ha akart volna sem nagyon tudott volna szólni. Szerette volna megcsókolni a férfit, de az nem engedte, hogy megforduljon, lekötötte a látvány, a nő bőrének libabőrössége, a gerinc ívének meghajlása, a mély lélegzetvételek, ezer apró jel, ami arra utal, jó úton jár. Aztán kicsit zavarban ügyetlenkedve belecsusszant a nőbe. Egész lassan kezdtek mozogni, aztán mikor az első zavaron túljutottak szétváltak, lefektette a nőt az ágyra, melleit csókolva ismét belèhatolt.

Egyre vadabbul ölelkeztek és a nő döbbenten kapott észbe mit is csinál és meglepetten nyugtázta élvezi és nincs zavarban. „Nézni akarlak” lihegte a férfi -„jó látni téged. Simogasd magad kérlek” És úgy is lett. A nő először zavartan simított végig mellén, majd lába közén, keze újra a férfire tévedt. Nagyon izgató volt. Tán a tiltott gyümölcs korbácsolta őket ennyire? Vagy a levelekben kitárt vágyak és titkok miatt, de hát ismerték egymást, egymás vágyait és igyekeztek azokat valósággá váltani. „Gyere, engedd el magad, mondd mennyire jó” próbálta a férfi szóra bírni de zavarba jött. Ekkor megfogta a nő kezét és szemérme felé tolta: „Simogasd magad, hogy még jobb legyen.. Látni akarom, hogy csinálod magadnak.”

A nő pedig lenyúlt és elkezdte magát lassan simogatni. Rettentően zavarban volt még sosem csinált ilyet más előtt. De érezte a helyzet fel is izgatja, ahogy önmagát simogatja, néha keze a férfi péniszéhez is odaér, megfoghatja, kitapogathatja hüvelyét és az abban játszadozó szerszámot. Hihetetlen izgató volt. Keze végigcsúszott nedves szeméremajkain, ujját bedugta hüvelyébe, majd megszorította a férfit. Aztán feljebb csúszott az érzékek nedvein korcsolyázva és megérintette csiklóját. Nagyon jó érzés volt. Elkezdte simogatni egyre gyorsabban. Érezte, ahogy csípője gyorsabb mozgásba kezd, a férfi mellkasa kicsit megemelkedik, nézi Őt, gyönyörködik, miközben egyre vadabbul csapódnak egymáshoz. Félig önkívületben hallotta amint a férfi maga elé suttogja „Hát így csinálod. Szeretném hallani is, hogy élvezed…” Aztán a nő mozgása lelassult, a gyönyör feltört torkából és érezte amint a férfi egész teste finoman remegni kezd. Magához ölelte, simogatta, csókolta.

Ahogy egymás mellett pihentek, ujjai be-becsúsztak a nő lába közé, még nyirkos szemérmét simogatták majd egyre jobban elnyúltak, becsúsztak a hüvelybe. Érezte a nő is, hogy nyomja hasát a férfi keményedő vágya, finoman simogatni kezdte hát az érzékeny bőrt. A végén pedig újra arra vártak, egymásban lehessenek már. „Ülj rám kérlek” suttogta a férfi… Fiatal lányként gyakran volt többször is orgazmusa egymás után, de hosszú évek óta nem. Nem akart csalódást okozni a férfinek, kívánta is Őt, és az olyan kedvesen biztatgatta, hogy a végén átvette az irányítást, felült a férfi csípőjére, finoman nyílásához illesztette újdonsült, kíváncsian ágaskodó, az örömszerzés vágyától majd szétpattanó ismerősét és magába csúsztatta. Megborzongott, amikor érezte kitölti a férfitest.

Először lassan élvezte amint hüvelye milliméterről milliméterre letapogatja a benne feszülő férfit. Összeszorítva izmait egész lassan kényeztette, de evvel úgy felkorbácsolta önmagát is, hogy meglepetésére nem kellett sok hozzá és újra megrázta az a csodálatos, mindent elöntő érzés… Kiszakadt belőle hang formában is, mint korábban sosem…

Sokáig simogatták egymást még, kényeztették szavakkal is a másikat, amikor nevetve megkérdezte a férfi: „Ugye írsz megint?” és megcsókolta.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!