Erotikus történet – Laza stílus

Egyszer volt, hol nem volt. Talán így kéne kezdenem, 19 éves vagyok, talán sokan azt gondoljátok, hogy ilyen fiatalon még nem tudhatom, mi az a szerelem, mi az, amikor két ember annyira szereti egymást, hogy azt le sem lehet írni. De azért én megpróbálom megosztani veletek az élményeimet.

Itthon van egy kis boltunk, általában csak öreg nénikék szoktak ide járni vetőmagot venni, de ezen a napon egy olyan pasi tévedett be hozzánk, amilyenről még álmodni sem mertem. Minden olyan tökéletes volt rajta, laza stílus, gyönyörű szemek. Látszólag olyan korúnak tűnt, mint amilyen én vagyok, de mint utólag kiderült, jóval 20 felett volt már, ami engem nem igazán zavart. Miután megvette magának a kukacvirágot:), oda jött hozzám, beszélgetni kezdtünk, telefonszámot cseréltünk, és megbeszéltük, hogy este ugyanitt találkozunk, és majd csak elütjük valamivel az időt.

Mit volt mit tenni, rohanás volt az egész napom, készülődni, szépítkezni, rendet rakni, hogy mire jön, semmiben ne csalódjon. És eljött a 6 óra, amit már annyira vártam, és megérkezett. Hozott virágot is, ami – hát nem tudom – mostanában erre felé nem igazán divat, tehát nagyon meglepődtem, de egyben nagyon is örültem neki. Bekísértem a szobámba, leültettem, és halk zenét kapcsoltam, gondoltam emellett még lehet beszélgetni. De ő nem így gondolta. Ahogy leültem mellé, azonnal elkezdte puszilgatni a nyakamat, hát mit mondjak, nagyon jó érzés volt, és hát nem toltam el magamtól. Hagytam, hagy csinálja azt, amit jónak lát. Majd megcsókolt, nagyon szenvedélyes csókja van, és finom, még most is beleborzongok, ha rágondolok. Tehát, vissza a történethez, csókolóztunk, közben simogattuk egymást, majd levette a toppomat.

Mondanom sem kell, hogy amikor nyaltuk – faltuk egymást, már akkor odáig voltam, hát még akkor, amikor elkezdte nyalogatni a melleimet. Szívogatta, és puszilgatta, nagyon jól csinálta. Felkapott a kanapéról, és oda vitt az ágyhoz, elkezdte puszilni a hasamat, a piercingemmel játszott egy kicsit, közben a combomat simogatta, és valami olyasmit dünnyögött, hogy nagyon finom a bőröm. Majd levette a szoknyámat, a bugyimat, és elkezdte simogatni, és nyalni a puncimat. Éreztem, hogy elönt a forróság, nagyon élveztem, amit velem művelt ott lent, ki-be járt bennem a nyelve, és mondanom sem kell, hogy a kezei sem álltak meg egy percre sem. Majd a csiklómat izgatta, és amikor legközelebb ránéztem, már ő is meztelen volt, hogy mikor vetkőzött le, azt nem tudom, de nagyon ügyesen csinálta, észre sem vettem. Már állt a farka.

Amikor elég nedves lettem, belém hatolt. Olyan erővel lökte belém magát, hogy legszívesebben sikítani tudtam volna, de nem a fájdalomtól, hanem a gyönyörtől. Imádtam őt, amit csinált, lassan mozgott, jó mélyen volt bennem. Nekem már nem sok kellett hogy elmenjek, és ekkor gyorsított a tempón, persze a keze még mindig a csiklómat simogatta, és a szuszogásából is arra következtettem, hogy neki sem sok lehet már ahhoz, hogy a csúcson legyen. És.. egyszerre mentünk el. ( Nekem ez olyan gyönyörű élmény volt, két barátommal feküdtem le, de, egyikkel sem volt úgy orgazmusom, hogy bennem volt.)

Utána, még lökött rajtam egyet-kettőt, majd lefeküdt mellém. Simogatott még egy pár percig, ami igazán jólesett, majd felöltözött, és nyomott egy puszit az arcomra… Abban a percben azt hittem életem legnagyobb hibáját követtem el, hiszen épp hogy csak a nevét tudtam, és már odaadtam magam neki.. de..

Azóta is együtt vagyunk, de a legelső esténket, azt soha nem fogom elfelejteni.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!