Fellobbanó vágyak

Tegnap este, ahogyan kiléptem az iroda ajtaján, meglepett a sötétség. Nem volt kedvem hazamenni, egyedül. A hideg szél metsző volt, és szinte izgató. Belém hatolt, keresztül a meleg pulóveren, hosszú szoknyán. Férfit akartam. Alighogy ez átsuhant a gondolataimban, lassított mellettem egy autó, és kihajolt egy férfi. Nem volt fiatal, sőt. Mégis nagyon férfiasnak tűnt, volt benne valami vonzerő. Útbaigazítást kért. Láttam, térkép van a kezében, így közelebb léptem. (Térkép. De cseppet sem volt gyanús…). Ahogyan az sem, hogy láttam, ahogyan egy zavart mosollyal akarja elhárítani közeledésemet. Nem értettem, hiszen ő kérdezett. Odaléptem, felemeltem a térképet, és akkor láttam, hogy szép farka kőkeményen áll. Azt hittem, ez csak egy varázslat, de tényleg ott volt. Azt gondoltam, nekem ez a farok kell, akarom. Gyorsan döntöttem. Megkerültem az autót, és beszálltam a férfi mellé. Még mindig zavarban volt, de finoman megérintettem forró farkát, és simogatni kezdtem. Azt mondta, mindig felizgatja a vezetés. De ahogy a házak közti kis egyirányú utcákban bolyongott, eltévedt, nem tudta, hova bújjon befejezni, amit elkezdett.

Tudtam egy kis sötét helyet a közelben, már többször elképzeltem, hogy milyen remekül el lehet ott bújni a kíváncsi szemek elől. Mondtam, merre menjen, közben lágyan cirógattam. Mikor megértette, merre kell mennie, ölébe hajtottam a fejem… de ekkor csak óvatos, apró csókokat adtam egyre forróbb farkára. Amint leparkolt, akkor viszont már nem fékeztem magam. Hosszan, mélyen megszívtam. Ekkor már szabad volt az ő keze is, nem kellett vezetnie. Simogatott, először csak tétován, mint aki fél, hogy elillanok, és ő egyedül marad a vágyával. Ahogyan egyre mélyebben, egyre erősebben szoptam, ő is felbátorodott. Sóhajai hangosabbak lettek, szavai mocskosabbak.

Szinte letépte rólam a szoknyát, hogy utat keressen már égő puncimhoz. Imádom az érett férfiak kezét. Úgy tudnak simogatni, érinteni, ahogyan engem még egy fiatal férfi sem érintett. Tudás, és tapasztalat van az ujjaikban, a tenyerükben. Rögtön megtalálta a legforróbb pontot bennem. Ujjai felváltva gyömöszölték csiklómat, lángoló vágyat okozva, és ujjazták egyre lucskosabb és forróbb puncimat.

Úgy éreztem, rögtön szétrobban bennem a vágy. Lüktetett, csorgott, égetett. Ujjai heves csatában küzdöttek a vágyammal, és én hálásan kényeztettem közben a farkát. Körbenyaltam a heréit, és csak annyit súgtam neki, Téged ma az istenek küldtek nekem… és újra szívni kezdtem. Imádtam a gyönyörű farkát szopni. Teljes testemben éreztem az orgazmusát, amikor beleélvezett a számba. Forró és édes volt. Pár mozdulat kellett csupán, és szinte én is elvesztem a gyönyörben.

Sajnos nem pesti, ritkán jár erre… de talán nem kell rá várnom, ugye?


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!