Esti pornó mese

Biztosan ti is voltatok már úgy, hogy csak úgy unalomból kattogtatjátok a tv kapcsolóját. Nem is igazán tudjátok mit is akartok nézni. Éppen befejeztétek a sok tennivalót. Amúgy is késő van már, a gyerekek már alszanak, a párotok is beverte a szundit, de neked még nem jött álom a szemedre. Így hát keresgélsz a csatornák között.

Így voltam én is ezzel azon az estén, amikor kapcsolgatni kezdtem a tv csatornákat. Tudnotok kell, nekem a távirányítóm már rég beadta a kulcsot. Ezért fordulhatott elő, hogy a nagy keresgélésben utamba esett egy szex csatorna, és ott ragadtam, pedig ki nem állhatom a pornót. Olyan gusztustalan. Nem? És mégis, képzeld el, amit láttam, egyszerűen nem engedett továbblépni. Ott tartott a kíváncsiságom. Most csukd be a szemed, mert amit én láttam, neked nem szabad. Felnőtteknek pláne, mert olyan sokkoló volt, hogy az na. Elmondom.

Hanyatt fekszik a férfi. Nem látszik belőle semmi, csak a huncutkája. Rajta ül egy nő, mármint a farkán és kicsit hátrahajlik a nő felsőteste, hogy láthatóvá tegye az…, mindenét. Kitöltve a nő végbélnyílását. – Hát ilyet? – És a teljes képernyőt. Már ez is sokkoló hatással volt rám, pláne, amikor látom, hogy a vaginában egy másik férfi huncutkája dolgozik éppen. Egyik férfi arcát se mutatták. És mindezt egyszerre, mind a két lyukban. Hatalmas jajgatások közepette. Nem lehetett tudni most élvezi, vagy fáj neki. Dolgoztak rendesen. Egy gyors mozdulattal halkabbra vettem a hangot, mert attól féltem – a tévém az ajtóval szemben van elhelyezve – még a végén a lányom betoppan és mit fog látni, hogy mit néz az anyja. Még belegondolni is szörnyű. Nem vagyok én prűd annyira, de biztos elszégyelltem volna magam, de persze csak egy kicsit.

Szóval mozog a huncutkájuk a nőben alul, felül, rendesen, ő meg csak sóhajtozik, de inkább jajgat. Mint egy szendvics. Két szelet kenyér (férfi) között, két szalámi és egy nő. Micsoda összhatás! És a nő kibírta, vagyis bírta!
És képzeld el én nem bírtam tovább nézni ezt a szenvedését, mert megsajnáltam és elkapcsoltam, pont a legjobb résznél. Most nem tudom, mi lehetett a befejezés? Egyszerre? Egymás után, vagy… ki élvezett el legelőbb.
Azóta sem ismételték meg! Ez szörnyű!

Kénytelen voltam beérni egy langyos, romantikus szerelmi történettel, de olyan hamar jött álom a szememre, hogy annak sem tudom mi lett a vége. Hát élet ez?

Még mielőtt azt mondanátok, vegyek inkább egy könyvet a kezembe a helyett, hogy felizgatom magam holmi romantikus film nézéssel, én eredetileg ezt akartam, csak, mint mondtam fent, odatévedtem valahogy.

Ma éjszaka, ha megint nem jön álom a szememre……? – Vajon mit fogok tenni?

– Te nagyon tévedsz!


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!