Feleség a közösbe dobva

Egyik héten megbeszéltem a feleségemmel, hogy adjon kimenőt, mert összetalálkoztam egy régi osztálytársammal, aki anno a legjobb barátom volt, de évek óta nem hallottam felőle, s akivel megbeszéltem, hogy péntek este iszunk egy sört. A feleségem belegyezett, de akkor már ő sem marad otthon, leszervezett egy mozit a barátnőivel. Péntek délután elváltunk egymástól, s mindenki ment a maga útjára.
Ákossal jól ment az ivás és a beszélgetés, már bőven éjfél után jártunk, amikor kezdett leülni a hangulat. Felajánlottam neki, hogy mi lenne, ha hazamennénk hozzám, mivel ma az asszony is bulizott, biztos nem fog haragudni, ha otthon folytatjuk a beszélgetést, és legalább megismeri a feleségem. Ákost sokáig kellett győzködni, de néhány perverz poénkodás után, beadta a derekát: Ákos elmondta, hogy nem akar zavarni, biztos van jobb dolgunk az asszonnyal minthogy vele beszélgessünk, de mondtam neki, hogy engem nem zavar, legfeljebb beszáll harmadiknak.
Amikor hazaértünk, a feleségem már otthon volt, s félhomályban a tv-t nézte, egyáltalán nem számított arra, hogy nem egyedül megyek haza, ezért nagyon zavarba jött, amikor betoppantunk a nappaliba, mivel egy szál tanga és feszülős felső volt csak rajta.
Ákossal annyira részegek voltunk, hogy mi folytattuk a feleségemmel való viccelődést, ő azonban nem értette, hogy miért tartom viccesnek, hogy Ákos nézze meg, milyen jó segge van a feleségemnek. Minden esetre addig poénkodtunk, míg nagy nehezen sikerült meggyőzni a feleségem, hogy ne vegyen fel további ruhát, mert mi most épp arra vágyunk leginkább, hogy igyunk egy párat, s közben nézhessünk végre egy szép női segget, mivel az este folyamán elég gyenge volt a kocsmában a felhozatal.
Nekiálltunk inni és minden igyekezetünkkel azon voltunk, hogy a feleségemet is hangulatba hozzuk, ezért rendesen öntöttük neki is az italt, s közben igyekeztünk dicsérni csinos testalkatát. Krisztának eléggé tetszett, hogy két vicces pasi teljesen rákattant, de vélhetően ekkor neki még nem az járt a fejében ami az enyémben, s valószínűleg Ákoséban. Minden esetre éreztem, hogy most vagy soha: itt az alkalom, hogy végre láthassam a feleségemet, ahogy más férfi faszát szopja.
Hogy a szexre tereljem végérvényesen a témát, elkezdtem a tv-t kapcsolgatni, mondván hallgassunk valami zenét. Persze, eszem ágában sem volt zenét hallgatni, ezért néhány kapcsolás után természetesen a szexcsatornára tévedtem. Erre hangos röhögés tört ki, de természetesen nem kapcsoltam tovább, inkább elkezdtem kérdezni, hogy kinek mi a véleménye arról, amit lát. Éppen véget ért egy jelenet, s megvártuk mi következik: az égiek velem voltak, mert a következő filmben éppen két srác kezdett el fűzni egy lányt; mire a vicces szinkronpoénokon túllendültünk, a lány már szopta is a két kemény faszt, mire én rögtön a feleségemnek szegeztem a kérdést:
– Ezt a felállást te is kipróbálhatnád, drágám!
– Szeretnéd mi? – válaszolta, de amint kimondta, rájött, hogy mit is akarok, s már komolyabb arccal dobta vissza a kérdést – úgy érzed, hogy van felállás?
– Szerintem két felállás is van – válaszoltam, majd folytattam – melyik felállásra vagy kíváncsi?
– Hang vagy, csak az alkohol beszél belőled.
Nekem se kellett több; láttam, hogy Ákos arcára is kezd kiülni a kíváncsiság, a nadrágjára pedig a vágyakozás, ezért közelebb húzódtam feleségemhez, s kezét rátettem a farkamra a nadrágom keresztül, s mondtam:
– Én erre a felállásra gondoltam drágám; ez a te ajándékod a ma estére, de Ákosnál is van egy, nézd meg, melyik felállás a keményebb.
– Ezt nadrágon keresztül nem lehet megállapítani – mondta a feleségem, gondolva, hogy úgysem merünk tovább menni. Én azonban tudtam, hogy muszáj lépnem, és akkor Ákos is és a feleségem is sodródni fognak az árral. Mivel a feleségem ott ült mellettem, nem álltam fel, csupán megemeltem a csípőm, s lassan letoltam a nadrágom. A farkam mintha rugóra lett volna erősítve, kiugrott a nadrágom szorításából. Nem mertem sem a feleségemre, sem Ákosra nézni, csak szó nélkül a feleségem kezét ráraktam a farkamra. Feleségem keze reflexszerűen azonnal lehúzta a bőrt makkomról, de valójában még fejben az események hatása alatt volt. Ekkor Ákosnak szóltam:
– Ákos, gyere ülj ide a drágám mellé, hogy a másik kezében is legyen valami.
Ákos tétovázva felállt, letolta a nadrágját és leült Kriszta mellé.
– Drágám, fogd meg Ákos farkát és verd egyszerre a farkunkat.
Kriszta agya lefagyott; még az én mozdulatomra sem tudott mit reagálni, de ösztönösen megfogta Ákos farkát, s két kezével lassú ütemet diktálva, elkezdte verni a farkunkat.
Fantasztikus élmény volt, látni a feleségemet, ahogy ismerkedik egy másik fasszal. Az érzés annyira felhevített, hogy noha rengeteg alkohol volt bennem, azt éreztem, mintha kezdeném nem bírni a faszverést. Mivel a tv-ben még mindig a két faszt szopta a nő, a feleségem fülébe súgtam, hogy térdeljen le elénk az ülőgarnitúra elé, és nézze meg közelebbről a felállást. Kriszta szó nélkül cselekedett: elém térdelt és bekapta a faszom. Mivel ebben a pózban, másik kezével már nem érte el Ákos farkát, Ákos mellém ült, és várta, hogy kőkemény farka Kriszta szájába kerüljön. Nem kellett sokáig várnia; rövid szopás után Kriszta áthajolt Ákos farkához és lassú makknyalogatás után, bekapta. Fantasztikus látvány volt, ahogy a hűséges feleségemből előjött a ribanc, s szó nélkül tette a dolgát. Ákos farka keményen állta a sarat, pedig Kriszta hol verte neki, hol szopta. Néztem egy darabig, és éreztem, hogy a feleségemnek is meg kell adni, ami jár.
Mögé léptem, átkaroltam a derekát és felsegítettem az ülőgarnitúrára, lehúztam a bugyiját, s most én térdeltem a földre, hogy punciját nyalni tudjam. Kriszta pinájából már folyt a nedv, annyira fel volt izgulva, s nyelvem érintésére hangos nyögéssel válaszolt. De csak egy darabig, miután Ákos feltérdelt, hogy ágaskodó faszát Kriszta szájába tudja tolni; Kriszta önkívületi állapotban kezdte szopni újra Ákos faszát, miközben kezével igyekezett pináját széthúzni, hogy minél jobban tudjam a csiklóját nyalni. Amikor felnéztem, azt láttam, hogy Ákos már fogja Kriszta fejét, s vadállatias módon szinte szájba bassza a felségem. Már azon gondolkodtam, hogy kicsit visszafogjam, de Kriszta olyan nyögésekkel tűrte a faszt, hogy nyilvánvaló volt, hogy élvezi. Gondoltam, rárakok még egy lapáttal: abbahagytam a nyalást, megfogtam feleségem kezét, lefeküdtem az ülőgarnitúrára, s a farkamra húztam az asszonyt. Ákosnak nem kellett útbaigazítás: újfent az asszony szájához emelte farkát és ezúttal lassan, betolta a szájába. Az ülőgarnitúrán feküdve őrjítő volt a látvány: az asszony lovagol a farkamon, miközben a szájában Ákos kemény farka mozog. Sokáig nem kellett várni Kriszta élvezésére: tövig befogadva farkamat, lassú rángások között, ritmusos önkívületi nyögésekkel kísérve elélvezett.
Éreztem, hogy teste elernyed, s már nem akar újabb nagy rohamra indulni, s őszintén megvallva, már én is alig vártam, hogy az arcára verjem a farkam.
Az utolsó póz következett: Ákossal Kriszta előtt álltunk, aki az ülőgarnitúrán ült, s felváltva lassan szopta a farkainkat; amikor Ákos farkát szopta, akkor én a farkammal az arcát paskoltam, majd amikor az én farkamat szopta, akkor Ákos igyekezett farkának minden nedvét az asszony arcára verni.
– Verjétek ki a farkatokat… élvezzetek az arcomra – kérlelt minket Kriszta.
Nem akartunk csalódást okozni neki; Ákos kivette faszát a feleségem szájából és néhány gyors mozdulat után már tüzelt is: közel rakta faszát Kriszta arcához, ezért sűrű gecije mind az arcán landolt, ahonnan lefolyt a mellére, ahol Kriszta lassan elkente a testén. Mikor Ákos már állni sem tudott az élvezéstől, Kriszta felém fordult, s rám nézett. Arca jobb oldalán Ákos gecijének egy jelentős része volt, míg állán az épp lecseppenni készülő geci lógott. Annyira gyönyörű látvány volt feleségem gecivel teli arca, hogy abban a pillanatban én is elélveztem. Talán életemben nem élveztem ekkorát; farkamat Kriszta arca felé tartva lőttem ki a gecit, figyelve, hogy az egyes lövések mind Kriszta arcán landoljanak. Kriszta homlokát, orrát, száját végig a gecim lepte el, de a feleségem még igyekezett ekkor is a farkamból az utolsó cseppeket is kiszívni.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!