Félúton a dugás felé a mosthoha anyámmal – 2. rész

Régóta vágyakozom anyám után. Nem vagyunk szégyenlős család, sokszor látjuk egymást. Nagyon szeretnék anyámmal valamilyen szexuális történést véghezvinni.Aki már olvasta az előző részt az tudhatja, hogy nagyon vágyakozom anyám után és szeretnék egyszer már bekerülni a lábai közé. Ma mikor apámmal beszélgettem egyszer csak hallottam, hogy csobog a víz a fürdőben. Gyorsan kapcsoltam, hogy mennem kéne, mert olyan ritkán tudom elcsípni a fürdését. Persze mint mindig most is nyitva volt a fürdőszoba ajtaja és szokás szerint a zuhanykabin is. Teljesen jól rálátni arra aki éppen fürdik ha csak bepillantok akkor is. Hamar bementem a szobámba és levetkőztem alsógatyára. Mentem ki és a fürdőszoba ajtajához érve anyám kérdezte, hogy jövök-e utána fürdeni, mert ő most végzett.

Mondtam, hogy persze jövök, levettem gyorsan az alsónadrágomat és a mosógépbe dobtam. A zuhanykabin mellé léptem és szokás szerint megfogtam a jobb kezét, hogy könnyen ki tudjon lépni, de közben a melléhez nyomódott a kezem ami már rögtön felcsigázott és elkezdtem lassan merevedni. A bal kezemmel megfogtam a zuhanyrózsát és miközben beléptem oldalasan a már ébredező farkamat ami már akkor volt vagy 16 cm végighúztam a vizes seggén, úgy hogy a szakadékba is pont beleillett, de csak egy pillanatig tartott ez az egész folyamat.

Mikor már én be ő pedig kilépett, anyukám csak kacagott egy kicsit és elkezdett törölközni nekem háttal, mint máskor is. Ilyenkor mindig szoktam stírölni a méretes és formás seggét magam előtt, de most bevillant egy ötlet ami nem értem, hogy eddig miért nem jutott eszembe. Mikor lehajolt hogy a lábát megtörölje mindig jól pucsított, amire rögtön túlhaladtam a derékszög helyzetén.

Most eszembe jutott, hogy mivel kb. 30 centivel magasabb vagyok anyámnál és még bent is állok a zuhanytálcán így nem csoda, hogy nem látok ilyenkor semmit. Ezért lehajoltam és jól alánéztem és megláttam a gyönyörű húsos punciját amiről még csöpögött picit a víz. Mondanom sem kell életem eddigi talán legnagyobb merevedése jött rám, amit anyám már sajnos nem látott mert amint letette a törölközőt ő rögtön ki is lépett a fürdőből. Fürdés után már mikor a szobámban voltam akkor bejött jó éjt mondani és megölelt, de közben elpityeredett, hogy mennyire szeret. Láttam, hogy nyomja valami a lelkét ezért mellé ültem az ágyon és elkezdtük kivesézni a témát. Rajtam nem volt egy árva ruhadarab sem, ő pedig már bugyiban és pólóban volt. A beszélgetés közben sokszor pillantott a dagadó farkamra ami pont szép mutatósra volt megdagadva a fantáziálásomnak köszönhetően. Közben megemlítette, hogy apám már öregszik és nem olyan a teljesítménye az ágyban mint régebben. Közben hanyatt feküdtem az ágyon és ő pedig a combomat simogatta eléggé közel a farkamhoz. Én élveztem a pillanatot és csukott szemmel feküdtem, de szerintem ő a farkamat nézte közben aminek örülök, hogy érdekli őt. Még pár szó után kiment a szobából és tényleg ment aludni. Szeretnék tapasztaltabb emberektől kommentben, vagy bárhol tanácsokat kérni, hogy hogyan vezethetem rá a dologra mit csináljak, hogyan folytassam. Ha kapok jó ötleteket, azokat meg fogom valósítani és beszámolókat fogok írni róla. 🙂


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!