Unokahúgommal basztunk egy jót

Egyik nap amikor átmentem hozzájuk mert nem volt otthon senki csak Ivike. Mondták vigyázzak rá, semmi dolgom nem volt és gondoltam megint le fog szopni, ezért már mentem is ahogy tudtam.

Odaértem, csengettem, kijött Ivike, stírölte a farkam a kapuban, majd beengedett. Bementem az ajtón, adott puszit, ami már majdnem csók volt, és sütit… megettem gyorsan, kérdeztem hogy mit csináljunk. Ő azt mondta, hogy menjünk ki medencézni, mit bánom én, menjünk, gondoltam magamban. Bementünk átöltözni, őt szégyenlős kislánynak ismertem, de a múltkori együtt masztizás után megnyílt felém. Nem is a fürdőbe ment átöltözni, hanem ott előttem vetkőzött meztelenre, kicsit ujjazta a punciját is és a ölembe ült. Ott játszadoztam kicsit a testével, ujjaztam a punciját, lenyaltam, utána a korához képest jó seggét is megujjaztam picikét és utána kiment a medencébe.Gondolkoztam egy kicsit, hogy mi lenne ha megdugnám?

Élvezné egyáltalán? Na mindegy gondoltam magamban, kimentem én is. A medencében dobáltam, baromkodtam vele. Majd lepihentünk a medence szélére. Elkezdte taperolni a farkam, rámosolyogtam, de hagytam, már megint? Kérdeztem. Baj? Kérdezte, mondom nem, múltkor is jól csináltad, de mi lenne, ha most én is kinyalnálak, majd megdugnálak…- Nem fog fájni?? -kérdezte. Csak egy kicsit elsőre, de utána jó lesz. Azt mondta oké. Bementünk, levetkőzött meztelenre, majd lefeküdt háttal az ágyra. Odatérdeltem, megpuszilgattam a punciját, ujjaztam, és nyaltam, ez nagyon JÓÓÓ mondta majdnem sikítva. Majd elélvezett, rángatózott a puncija és nyögdécselt. Most te jössz, mondtam. Lefeküdtem, ugyan úgy mint a múltkor, és ugyan olyan pózban szopott.

Csak most avval a kivétellel, hogy én közbe a fenekét nyalogattam, ujjaztam. 1-2 perc után mondtam neki, hogy hagyja abba, és üljön rá a farkamra. Megfordult felém, ráigazítottam a farkam a fenekére, majd behatoltam, hangosan sikított, de nyomta rá a farkamra a seggét. Szűk, meleg lyuka volt ami nagyon tetszett, majd elkezdett rajta, fel-le mozogni. Csinálta egy pár percig, majd mondtam hogy szálljon le, mert nem akarok a fenekébe élvezni, leszállt és elkezdte verni a farkam, szopni, és nyalogatni. Majd egyszer csak ledugta a torkán, jól bírta, de kihúzta és verte tovább, amikor már ott voltam a csúcson, bevette a szájába és a nyelvével körbe-körbe nyalogatta. A szájában tartotta az egészet, majd ráköpte a farkamra amit még szopott utána. Ennyi lett volna a mai történetem, remélem tetszett, és ha igen nyomj egy szívet.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!