Happy Ending

Ha ez a sztori eszembe jut, mindig mosolygásra késztet még így több év távlatából is.

Pasimmal megbeszéltük, hogy amikor végzek a munkával, jön értem és még elmegyünk valahová egy kicsit körülnézni a városba.

Bezártam az üzletet, és kiültem a kocsiba. Türelmesen vártam, mert egy nagyon jó tulajdonsága volt a fiumnak, soha nem vert át pedig már 7 éve voltunk együtt, de mindig jött, ha megbeszéltük. Ezért aztán akár képes voltam sokáig is várni rá, mert száz százalékig biztos voltam benne, hogy jönni fog, csak csúszik.

De ez azon a napon nem így történt és egy idő múlva kezdtem türelmetlen lenni. Felhívtam a főnökét, hogy mit tud a páromról, mivel az ő telefonja ki volt kapcsolva.

A főnök közölte velem, hogy ma délután nem kellett dolgozni, ezért a pasim már kora délután hazament.

Még tipródtam egy darabig, hogy hazamenjek, vagy elmenjek hozzá, de aztán úgy döntöttem, hogy útbaejtem.

A ház előtt meg is láttam az autóját – ez képes volt és elaludt – gondoltam magamban és bementem. Kopogásomra álmos szemekkel engedett be a párom, hírtelen úgy láttam azt sem tudja hol van. Belépek a szobába és majdnem dobtam egy hátast. Egy meztelen lány fekszik az ágyban riadtan huzta magára a takarót.

Hirtelen nagyon mérges lettem, mert ha a pasimnak van annyi esze, hogy csak annyit mond, nincs semmi gond, csak nagyon fáradt vagyok, akkor adtam volna neki egy puszit és már rongyoltam volna haza, de így dühös lettem, hogy beengedett és ilyen kellemetlen szituációba kevert.

Ami viszont elég mosolyogtató volt, hogy a pasim leült az ágy szélére és mintha ez a szitu abszolut természetes lenne, nézett rám boci szemekkel, és bőszen magyarázza, hogy találkoztak a lánnyal, meghívta egy kávéra, de nagyon meleg volt,mindketten lezuhanyoztak és az ágyra dőlve elaludtak.

Annyira ártatlan képpel magyarázott, hogy kínomban csak nevetni tudtam, látni kellett volna az arcát. A csaj nem szólalt meg, szerintem fogalma sem volt, hogy mit kell tenni ilyen helyzetben, de megmondom őszintén nekem sem.

Ok, mondtam, akkor én most hazamegyek, aztán majd holnap beszélünk – és felálltam, hogy elinduljak. De nem engedett el a fium, öntött mindhármunknak egy italt, hogy maradjak a seggemen nyugodtan, mit ugrálok. A röhej az volt, hogy a lánnyal együtt mi elég kellemetlen helyzetben voltunk, de a pasim egyáltalán nem.

Kínomban megittam az italt és vártam a fejleményeket.

Az ital feloldott egy kicsit, lazábbá vált a tartásom és hallgattam pasim beszámolóját, ami többek között arról is szólt, hogy nagyon sokat beszélt nekem a lánynak, hogy én milyen csinos és szexi vagyok és gyakorlatilag a lány is nagyon kíváncsi lett rám, szeretett volna megismerni és mivel ő szereti a lányokat, izgatta a dolog, hogy esetleg hárman együtt szeretkezhetnénk.

Az első pillanatban megdöbbentem, de vagy az ital, vagy a korábbi erotikus fantáziáim hatása miatt egyre jobban megbarátkoztam a gondolattal,mivel Gábor közben símogatta a combomat ami nekem nagyon jól esett még ebben a szituációban is.

Egyre jobban múlt a belső ellenkezésem és ez meg is látszódhatott rajtam, mert egyre hevesebben ostromolt a fiú, felhúzta a szoknyámat, letolta a toppom pántját, kiszabadította az egyik cicimet és símogatta a bimbómat.

Megadtam magam, hagytam hogy teljesen levetkőztessenek és történjen aminek történnie kell.

A lány is egyre bátrabban símogatott, csókolt, egyre közelebb került a szája az intim zónáimhoz, és egyre jobban élveztem ezt a hármas együttlétet. Négy két, két száj vándorolt a testemen, finom érintésekkel és csókokkal elborítva legérzékenyebb pontjaimat.

Teljesen kész voltam, és amikor a lánynak a szája a puncimhoz ért, türelmetlenül dobtam szét a lábaimat szinte sürgettem a mozdulatommal, hogy érezzem a nyelvét a csiklómon. Közben Gábor a farkát berakta a számba és nézte az arcomat, ahogy élvezem az eseményeket.

Egyre forróbb lett a levegő körülöttünk és nem is bírtam sokáig, a lány nagyon profi volt puncinyalásban, mert szinte azt csinált az érzékeimmel, amit csak akart. Művésze volt a dolognak, és rettenetesen izgató volt a számomra, hogy éreztem, mennyire élvezi ő is amit csinál.

Óriási orgazmusom megrengette az ágyat, szinte alig kaptam levegőt.

Csodálatosan telt el az éjszaka, én is hálás voltam nekik az isteni érzésekért. Én is kinyaltam az ő punciját, ami annyira finom volt, hogy élveztem minden egyes apró mozdulatot. Közben rettenetesen izgatott, ahogy láttam amit a lány szopja a barátom farkát, miközben én nyalom a punciját.

Mindhármunk megelégedésére ért véget ez a kellemetlen szituációból kikerekedett csodálatos éjszaka. Mondanom sem kell,hogy többször megismételtük a játszadozásainkat és óriásiakat szeretkeztünk hármasban.

A mosolyogtató még a történetben,hogy a barátom – függetlenül attól, hogy meztelenül találtam őket az ágyban – később sem ismerte el soha, hogy lefeküdtek egymással, mindvégig kitartott a meleg volt, zuhanyoztunk és elaludtunk, rólad beszéltünk verzió mellett.

Pedig hát igazán nem volt jelentősége a kérdésnek.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!