Hetero szextörténet

Az első pillanatban amikor megláttam, már a vágy táncolt az összes testrészemben. Amikor megpillantottam az átlátszó fehér nadrágján keresztül a fehér csipkés tangáját , már akkor eldöntöttem, hogy ez a lány egyszer az enyém lesz. Egyszer ölelni és csókolni fogom és most itt van ez a pillanat. Ölelem, csókolom, a fenekét markolom és ő élvezi minden egyes mozdulatomat. Ahogyan az ajkába harapok ő ugyan így tesz, ugyan úgy harapgálja finoman az alsó ajkamat. Nagyon szeretem ezt a lányt és nagyon kívánom! Akarom, itt és most! Nem érdekel a külvilág csak ő és a nyelve ahogyan táncol a számban.
-Hagyjuk abba, mert lassan nem fogok tudni magamnak parancsolni…
-Nem akarom! Akarlak! – Súgja halkan a fülembe.- – Nagyon…
-Biztos?
Nem is válaszol. Újra a számra tapad. Már nem is tudom mit élnek át a nyelveink, de az egyszer biztos, hogy mámorító az egész. A bal kezemmel a fenekét simogatom, markolászom miközben a jobb kezem a felsője alá vándorol, a hasát tapogatm, majd egyre feljebb megyek. A mellénél megállok és egy gyors mozdulattal bele markolok ebbe a csodálatosan formás és bámulatos részbe,ami teljesen kitölti a tenyeremet. Tudtam, hogy nekem való lesz! A farkam csakúgy elkezd ágaskodni, hogy szerintem már nadrágon keresztül is belé hatolhatnék.
Hangosan felsóhajt, miközben a fejét hátra hajtja és a vállamba bele csimpaszkodik. Imádom minden egyes mozdulatát és azt is fogom amit most fogok tenni… Felállok és ő is előttem áll. Elkezdem a felsőjét lehúzni róla, miközben ő a nadrágom gomblyával bíbelődik. Lekerül róla a felső és végre látom a sötét ellenére is a csodák csodáját. Közelebb lépek hozzá, miközben a nadrág lejjebb csúszik rajtam, ezáltal a farkam hozzá fúródik a lábához, de nem is kell ezen problémáznom, mivel okos ez a lány és rögtön odateszi a kezét. Először csak boxeren keresztül simogatja, majd betéved a keze a boxerem belsejébe is… Először csak finoman, óvatosan mozog a szerszámomon a keze, majd egyre bátrabb lesz és már gyorsabban csinálja a dolgát… A melltartója már a földön van, az egyik melle a kezemben a másik meg már a számba. A mellbimbóját élvezem most. Szivogatni kezdenem miközben a másik bimbóját az ujjaim közzé veszem és morusolgatni kezdem. Párokat nyögdécsel amiktől már most készen vagyok akkor mi lesz később. Leültettem az ágyra, én felé hajolok és le tolom a boxerem, miközben csókolózunk tovább. Az ő szája az én menedékem, az én birodalmam. Imádom amikor csókol. A keze még mindig végzi a dolgát… Nem tudom, gigy tényleg komolyan gondolta e ezt az egészet, de már nem tudd vissza fogni… Letérdelek és lehúzom a nadrágját, amivel jön a bugyija is. Végre! Imádom ezt az estét… Felállok, a kezem betéved ebbe a bámulatos résbe, amitől lassan elélvezek,lassan simogatni kezdem a legérzékenyebb pontján, majd egyre gyorsabban miközben az egyik ujjamat bele vsusztatom és óvatosan ujjazni kezdem. A csókolózást most sem hagyjuk abba, a számba nyögdécsel. Olyan nedves már, hogy az nem igaz… Nem bírok már magammal, de azért még kínzom egy kicsit, de felesleges… Lefektetem az ágyra és a nyakát csokolgatom, a lába között vagyok és már alig bírok magammal…
-Szerelmem biztos akkor?
-I-iii-gee-n. – Mondja nyögdécselve.
Széjelebb teszi a lábát. Rafinált egy leányzó, kisebb utalást tesz arra, hogy jó lenne már ha cselekednék valami nagyot… De egy dolgot elfelejtettem. Felállok és megkeresem gyorsan a nadrág zsebemben a gumit.
A fogammal kinyitom, majd gyorsan felhúzom és ő ezt kéjesen, elpirulva néz végig miközben a meztelen teste, el terül az ágyon. Újra ott vagyok, ahonnan kín volt elszakadni. Újra benyúlok a lába közzé és sokkal nevesebb amilyen volt. Könnyű dolgom lesz… Erre a gondolatra elnevetem magam, de hála istennek nem hallja…
Adok egy csókot a homlokára, az orrára, majd a száját csókolom és egy hirtelen mozdulattal bele hatolok. Istenem, jobb, mint amire számítottam. Erre vágytam hónapok óta… Lassan, finoman elkezdek mozogni benne. Hangosan sohajok és nyögések kísérik a mozdulataimat. A szánk egy pillanatra sem szakad el a másikétól, egyre gyorsabban, vadabbul mozgok benne, more egyszer csak a teste megrándul és élvez egyet… Ennél nincsen bámulatosabb dolog… Az én kis szerelmem. Én sem bírom már sokáig, de muszáj még húznom, élvezni akarom még azt a zugott, élvezni akarom a testét, a látványát, mindenét! Kiszállok belőle és felüllök, majd magamra húzom, ő szépen lassan bele ül a farkamba, miközben olyanokat nyögdécsel, mint szerintem még soha… A fenekére rácsapok egyet. Úgy mozog rajtam mint a kisangyal, de azért egy kicsikét rásegítek,mozgatom alatta a csípőmet miközben a legszebb látvány tárul az arcom elé! Ő ahogyan vonagol rajtam, ahogyan élvezi amit csinálunk . Piros az arca, kócos a haja, de akkor is a legszebb a földön. Számomra a legszebb!


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!