Pucér testek, buja vágyak

Filmezni jöttem. Tulajdonképpen nem is tudom, miért panaszkodom, hisz filmezünk. Mármint a látszat nagyon is az, hogy filmezünk, de mindketten érezzük, hogy van valami a levegőben.
Egymás mellett fekszünk, hallom, ahogy a levegőt veszi. Szinte ég az arcom, amikor a szemem sarkából meglesem, hogy vajon a filmet nézi-e, vagy másra figyel. Nem tudom melyikünk lepődik meg jobban, ő,  amiért óvatosan próbálok leselkedni, vagy én, amikor rájövök, hogy ő is hasonló kínnal küszködik. Nem bírom tovább, valamit tennem kell, különben képtelen leszek tovább türtőztetni magam. Feltápászkodok és hasra fordulok, ő is mocorogni kezd. Remélem, hogy nem hasal le mellém. Mire elhelyezkedek, már ő is nyugton van. Hiába jöttem el mellőle, a köztünk lévő 5 centi távolság még a valóságosnál is sokkal kevesebbnek bizonyul. Próbálok a filmre koncentrálni. Épp csapdába csalták a főszereplőt és óriási tűzharc alakult ki közte és legalább 20 ellenfele között. Nem tudom, hogy ép bőrrel megúszta-e, nem tudok figyelni. Bár nyilván túlélte, hiszen ő a főszereplő. Mindegy, nem is érdekes.
Travis kezét érzem a combomon. Jobban mondva súrolja azt, ahogy felemeli.
Mély lélegzetet veszek és ahogy kifújom a levegőt, igyekszem a bennem felgyülemlett – és nem a filmnézéstől keletkezett – feszültséget vele együtt kiereszteni magamból. Nem járok sikerrel.
Újra a combomat súrolja a keze, majd megköszörüli a torkát és sóhajt egyet.
Felé fordulok és felülök a lábaimat magam alá húzva. Kíváncsian néz, nem szól egy szót sem, én sem tudok. Néhány pillanatig így ülünk, majd végül megtöröm a csendet.
– Nem értem a filmet – /most ez komoly? Tényleg ezt mondtam?! Édes istenem…/
– Mert nem nézed.
– Te talán nézed?
– Volt más látnivaló, amíg hason feküdtél – nagy szemekkel pislogok rá meglepődve, ő pedig halkan kuncog. Felháborodást színlelek, majd felállok az ágyról és az íróasztal felé indulok a poharamért, miközben a lehető legszexisebben riszálom a fenekem.
– Szép nadrág – hallom a hátam mögül, és elvigyorodok, de ezt ő nem látja. Szürke cicanaci van rajtam egy sima fekete pólóval. A kardigánt – aminek a hátsómat kellene takarnia – már akkor levettem amikor beléptünk a szobájába.
Hangos szisszenés kíséretében tekerem le a kupakot az üveg vízről és töltök magamnak egy pohárral, majd megfordulok és az asztalnak dőlve belekortyolok. Travis az ágyon ül és engem bámul, majd hirtelen feltápászkodik és megáll a franciaágy mellett. Jól áll neki a fehér feszülős póló, de ami jobban megragadja a figyelmemet az a fekete melegítőnadrág, ami piszkosul szexin lóg le a csípőjéről. Gyorsan újra iszom egy kortyot a vízből, úgy érzem kiszáradt a szám. Mosolyogva indul el felém és megáll előttem. /Uram-atyám, de miért ilyen közel?…/ A szemeimet és a számat nézi. Ösztönösen megnyalom az ajkam. A vízért nyúl, és nem bírom ki, hogy ne ejtsek el egy megjegyzést.
– Le kell hűtened magad? – megemelem a szemöldököm és egy gunyoros vigyor kíséretében felhajtom a pohárban maradt vizet, majd újra megnyalom a számat.
– Hát muszáj, ha máshogy nem megy – még mindig elállja az utamat, de hozzásimulva kibújok az asztal és a csípője közül.
– Remélem nem baj, ha kinyitom az ablakot, talán az is segíthet rajtad – mondom, miközben a kezem már a kilincsen lóg, és elfordítom, hogy ki tudjam tárni az ablakot. Hűvös, sőt egészen hideg levegő szökik be a szobába mellettem, de az ablaknál maradok és a párkányra könyökölve bámulok ki a halovány sötétségbe. Tudom, hogy mögöttem áll, és ezt az is bizonyítja, hogy néhány pillanattal ezután megérzem amint a csípője nekem simul, kezeit a párkányra helyezi, körém. Mélyen beszívom a levegőt, hagyom, hogy a csípős hideg a tüdőmig áramoljon. Felegyenesedve bámulom tovább a nyugodt téli délutánt. Megérzem meleg leheletét a fülemnél, beleremegek. /Ó, apám!/ Mindkét kezét a derekamra helyezi. Lehajol a nyakamig és finom csókokat lehel rá.
– Azt hittem nem akarsz jobban felhevülni – halkan hagyja el a számat a kijelentésem.
– Jobban már aligha lehet – mormolja a nyakamba és hozzám dörgöli magát. /Óóó!/ Enyhén balra döntöm a fejem, hogy jobban hozzáférjen a nyakamhoz. A finom csókok hevesebbé válnak, a kezemmel felnyúlok hozzá és a nyakát érintve még jobban magamhoz húzom. A másik kezem a felkarjára helyezem. Belemarkol a derekamba, mire válaszként én is megszorítom őt. Felé fordítom a fejem, abbahagyja a nyakam kényeztetését. A száját bámulom, felpillantok a szemébe, majd újra vissza az ajkára, mely ekkor már óvatosan közelít felém. Apró puszit nyom a szám szélére, aztán még egyet és még egyet, majd abbahagyja. /Hogy mi? Ne!/ A szemébe nézek, és meg merek esküdni, hogy vágyat látok benne. Magamhoz húzom a nyakánál fogva, és több se kell neki, megcsókol. Hosszan, érzékien csókol, miközben szembe fordít magával és a párkánynak nyom. A mellkasára simítom egyik kezem, a másikkal a nyakát ölelem. Vadul csókolózunk a kitárt ablaknál. Jobb kezével megragadja a combomat és felhúzza a csípőjéhez. /Ó egek!/ Simogat és megpróbál még közelebb jönni hozzám, de ez szinte már lehetetlen. Halk nyögés hagyja el a számat amint levegőért kapkodok. A másik kezét, mellyel eddig a hátamnál tartott, lecsúsztatja a derekamon túl egészen a fenekemig, belemarkol, majd hirtelen felemel és elvisz az ablaktól. A fiókos komód szélére ültet, majd egy mozdulattal lesöpri a komód tetejéről a tárgyakat, így kényelmesebben elférek rajta. Lábaimat a dereka köré fonja és végigsimít a combomon. Magamhoz húzom, felnyög, amikor erekciója az ölemhez ér. A pólóját markolom és elkezdem felhúzni, ő pedig segít és egy gyors mozdulattal kibújik belőle, az pedig a szoba közepén landol. Ugyanilyen gyorsan szabadít meg engem is a nem kívánatos ruhadarabtól. Újra a nyakamat csókolja, de ezúttal lejjebb is halad, a kulcscsontomon át a mellemig, finom csókot lehel rá. Felnyögök és válaszként halk sóhaj érkezik a részéről. Ujjai a melltartó kapcsával babrálnak, de a keze után nyúlok és elhúzom a kapocstól.
– Még ne – lihegem.
– Még – felel huncut mosollyal az arcán és tovább csókol. Hüvelykujjamat a nadrágja szélébe akasztom és lassan egyre lejjebb tolom. Egy szempillantás alatt lekerül róla a melegítőnadrág, majd újra a lábaim között van. Erősen magához szorít a derekamnál fogva és felemel. A kezei a nadrágom alá csúsznak, majd megfordul velem együtt és óvatosan az ágyra fektet. A nadrágomat markolja, mire én megemelem a csípőmet és a következő pillanatban már csak fehérnemű van rajtam. A lábaim között térdelve néz. A fejem búbjától kezdve végigmér, de nem csinál semmit, csak néz. /Most meg miért nem tesz semmit?/ Zavarba jövök, felkönyökölök, csak arra tudok gondolni, hogy nyilván mégsem tartja jó ötletnek az egészet, de ekkor fölém hajol és újra csókol, visszanyomva engem az ágyra.
– Nem értem, miért vagy szégyenlős – suttogja a nyakamba – nincs semmi rajtad, amit takargatnod kéne – Mosolygok. Kezd megjönni az önbizalmam, ezt kihasználva mocorogni kezdek és most én kerekedek felül rajta. A csípőjén ülök és csak nézem. Olyan meglepett arcot vág, hogy nem bírom tovább, kuncogni kezdek. Valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva most nagyon büszke vagyok magamra. A szemei csillognak, látom bennük a vágyat. /Ó igen, ez már nem semmi!/ Felül és csókolna, de a mellkasára teszem a kezeimet és egy határozott mozdulattal visszalököm az ágyra. Újra meglepettség suhan át az arcán, majd elmosolyodik. /Igen, ez az! Tetszik neki./ Kezei a derekamon pihennek. Hozzádörgölőzök, felnyög. Lassan simulok hozzá és gyors csókot adok a szájára, majd a nyaka felé veszem az irányt. /Öregem, ha eddig nem szeretted, ha a nyakadat csókolják, majd most megtudod milyen is az, amikor jól csinálják./ Az első csók után felnyög és a fenekembe markol. Nem hagyom abba, lágyan csókolom, végigsúrolom az ajkammal, finoman harapom, majd újra csókolom. Mocorog alattam, nem bír magával, egyre többször nyög fel. A hátamat simogatja, a derekamat markolássza, majd néhány hangosabb nyögés után újra maga alá gyűr.
– Mégsem olyan rossz, ha a nyakadat csókolják? – kérdezem kacéran, mire hatalmas vigyor terül el az arcán.
– Nem, ha te csinálod. Elég jó volt – megcsókol – Azt hiszem valamivel illene viszonoznom. – Elindul lefelé a nyakamon, újra a mellemhez ér. Lágyan csókolgat. Megadom magam. Hagyom, hogy levegye rólam a melltartót, és ezzel együtt meglássa nem túl kedvenc testrészemet. Érzem, hogy fülig vörösödök. Egy paradicsom hozzám képest semmi.
– Szexi vagy, érted? – nem bírok ránézni, elfordítom a fejem. Kezével az állam alá nyúl, kényszerít, hogy a szemébe nézzek – Eszméletlenül – suttogja, majd érzéki csókot ad. Lágyan simogatja a mellem, a másikat a szájával kényezteti. Nyelvével köröz a bimbómon, mialatt kezével a bugyimba téved. Lassan a szája is követi. Végigcsókolja a hasam, a köldököm alatti részt, majd a lábaim közé fekszik. A combomat csókolgatja lassan, kínzón. /Ó, ez nagyon jó!/ A légzésem megváltozik, zihálok. Felül, lassan húzza le rólam a csipkés tangát, szinte már fáj a várakozás. /Gyerünk már!/ Mintha csak meghallotta volna belső kiáltásomat, újra a combomat csókolja, de ezúttal nem olyan hosszasan. Nyelve a legérzékenyebb pontomhoz vándorol. Felnyögök és mocorogni kezdek. Kezeivel próbál nyugton tartani, majd megérzem magamban az ujját. /Istenem!/
– Hmm – nyögdécselek, a légzésem szaggatott, kezeimmel egyszer a fejét húzom minél közelebb, egyszer a lepedőt markolom. Néhány pillanat múlva a testem megfeszül én pedig darabokra hullok. Felmászik rám, az arcomat simogatja és lágyan megcsókol. Megfogom az igen kemény férfiasságát és rámarkolok. Felnyög. /Hmm, igen, halljam mennyire tetszik./ Egy pillanat múlva ismét rajta ülök és csókolom. Elindulok lefelé, pont úgy, ahogy ő az előbb. A nyakát csókolgatom, majd a mellkasát és a hasát. A köldökétől induló szőr vonalán eljutok a boxeralsó széléig. Megfogom az utolsó ruhadarabot, ami közénk áll és a padlóra hajítom. /Atya-gatya, ezt biztosan be tudom majd fogadni?/ Elhessegetem a gondolatot és finom csókot lehelek a makkjára. Egy nyögés és egy sóhaj hagyja el Travis száját. Nyalogatni kezdem majd a számba veszem a férfiasságát. Felnyög és lenyúl hozzám, elsöpri az útból a hajamat.
– Elég – szólal meg két nyögés között, és óvatosan elhúzza a fejemet. /Mi? Hiszen még csak most kezdtem./ Felül és vadul megcsókol, majd a hátamra fektet. Lemászik az ágyról és a fiókos komódhoz megy. Kihúzza a második fiókot, majd visszajön és a csípőm mellé teszi az előbb kivett csomagot. Fölém hajol és miközben csókol, ujjai a lábaim között ténykednek. Teljesen begerjedek. Csak rá várok.
– Szeretnéd? – várakozásteljesen néz a szemembe. Bólintok. – Biztosan?
– Teljesen – felelem remegve. Ekkor feltérdel és meghallom a fólia szakadását. Óvatosan mászik vissza rám. Karjain támaszkodva apró csókokat ad a számra, majd megérzem odalent a feszítést. Becsukom a szemem és a lepedőbe kapaszkodva összeszorítom a kezem. Lassan halad, simogat, csókol. De így is fáj. Majd egyszer csak megáll. Kinyitom a szemem, fürkésző tekintete találkozik az enyémmel.
– Jól vagy? – kérdezi, és látom rajta, hogy aggódik. /Az igazat mondjam, vagy szépítsek rajta? Azért nem olyan szörnyű ez, hogy neki is tudni kelljen róla./
– Igen – hazudom, vagy talán nem is hazudom, már tényleg nem fáj, csak furcsa érzés.
– Ennyi volt. Tényleg jól vagy? – /ó, azt hittem rosszabb lesz./
– Igen, jól – megcsókol, majd lassan, nagyon lassan mozogni kezd. Az eddigi fájdalom kellemes kínzássá alakul át. Érzem, ahogy szétfeszít, ugyanakkor mégis nagyon jó érzés. Annyira, hogy egy nyögés szabadul fel a torkomból. Majd még egy és még egy. Igen, élvezem. Hallom az ő halk nyögéseit is, a hátába kapaszkodok. Gyorsuló, aztán lassabb, intenzívebb, majd újra gyorsabb lökéseket érzek, és tudom, hogy közeledek a csúcs felé. A hátát szorítom, mire hangosan felnyög és átlök a holtponton. Minden porcikámban érzem az orgazmus hatását. Sóhajok hagyják el a számat, a hátát karmolom, majd egy hangos nyögés kíséretében elélvez és félig rám rogy. Reszketve zihálunk mindketten. Ő csókolgat, én simogatom. Kis idő múlva legördül rólam, elintézi az óvszert és lefekszik mellém. Átölel, a mellkasára von és a hátamat simogatja. Felnézek rá és megcsókol.
– Minden rendben? – kérdezi lágyan.
– Igen – felelem mosolyogva.
– Nagyon fájt? – aggódó a tekintete.
– Nem volt vészes.
– Akkor jó – rám mosolyog.
– Megnyugtatlak, ez volt eddigi életem legjobb szexe – vigyorogva nézek rá, és látom, hogy értette a poént, nevetni kezd.
– Kíváncsi vagyok, a többinél is ezt mondod-e majd – kacér mosoly jelenik meg az arcán, majd nevetni kezdünk és rövid idő múlva mindketten elszundítunk.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!