Hol dugtunk, hol csak pettingeltünk

Tavaly nyáron történt velem amit most leírok nektek. 18 éves magas, izmos srác vagyok (most már) , jövőre érettségizem. Az általánosban nagyon nyeszlett testalkatú voltam, a barátaim unszolására kezdtem el gyúrni. Na szóval 2. tanév végén meghúztak bioszból és kémiából. Ezért muszáj voltam korrepetálásra járni a volt iskolámba. Ennek egyrészt örültem is mert a kémia tanárom egyszerűen egy szex istennő volt: 35-40 év körüli, szép arcú, szőkés-barna hajú, magas nő, nagy fenék+nem túl nagy mellek.(leginkább, nem tudom ismeritek e, Jada Stevens pornós csajra hasonlít főleg a segge. Már alig vártam az első órát. Aznap nagyon meleg volt. Az iskola nem volt teljesen kihalva mert, valami továbbképzések folytak.

Felmentem a kémia terembe és nem sok idő múlva megérkezett Zsusza a tanárnő. Először hirtelen meg sem ismert:
– Te vagy az Ádám? kérdezte.
– Nagyon megváltoztál.
– Jó vagy rossz értelemben? kérdeztem.

Perverz mosollyal mondta – jó értelemben. Elkezdte a tanítást, valami képleteket írt a táblára, de gondolhatjátok nem a táblát figyeltem. A hogy bámultam a testét egyre jobban felizgultam és elkezdtem keményedni odalent. Egyszer csak megszólalt -Gyere csak ki a táblához. Én nem tudtam mitévő legyek, álló farokkal menjek ki? Nagy erőt vettem és takargatva a farkam kimentem. Egyszer csak elöntött a vágy és megcsókoltam. A csók után Zsuzsa elfordult s lesütötte tekintetét. -Nem ezt nem lehet akár ki is rúghatnak.
– Ne aggódjon nem tudja meg senki. válaszoltam.

Kissé habozva bevezetett a terem melletti szertárba és elkezdtünk csókolózni közben simogattam a feszt nagy kerek fenekét. Leguggolt elém, lehúzta a nadrágomat és elkezdett leszopni (az az érzés leírhatatlan olyan jól csinálta) Kb 10 perc után úgy éreztem elélvezek, szóltam is a tanárnőnek, de mint ha nem is hallotta volna egyre erősebben gyorsabban szopott. Végül teli élveztem a száját és az útólsó csepp nedvet is kiszívta belőlem. Nem hagyhattam viszonzatlanul. Felfektettem a szertárban lévő asztalra és elkezdtem kinyalni.

Gyönyörű szőrtelen szűk puncija volt. Csak úgy nyaltam kifelé a nedvét, szinte szürcsöltem. Egyre gyorsabban és mélyebben nyaltam. Amit hangos sikítozásokkal köszönt meg, mig végül el is élvezett. Újra megkeményedtem, a lábait a nyakamba vettem és erőteljesen elkezdtem dugni. (Ilyen gyönyörű testet, még most is felizgulok ha rágondolok.) Pózt váltottunk, ő rátámaszkodott az asztalra és bedőlt nekem, nem bírtam magammal leguggoltam és ismét elkezdtem kinyalni nem csak a punciját hanem a seggét is.

Megfogtam a farkam és bedugtam a szűk kis segglyukába először szépen lassan hagy táguljon velem együtt. Felfeküdtem az asztalra, a tanárnő ismét kezelésbe vett a szájával, a golyóimat sem hagyta ki. Kivett a táskájából egy óvszert és rám húzta. Beleült a farkamba és elkezdett lovagolni. A nagy feneke csak úgy csattogott és közben a melleit simogattam. Közelebb hajolt ő is én is gyorsítottam a tempót közben csókolóztunk és csak akkor hagytuk abba mikor már elélveztünk. A tanárő óriási sikítozással ment el akárcsak én. A többi órán csak pettingeltünk, de az is nagyon jó volt.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!