Igaz sztori

Véletlenül összefutottam egy régi ismerősömmel, Valikával.
Jó volt őt ennyi idő után látni, nagyon megváltozott a 2 év alatt amióta láttam. Régebben fel sem figyeltem a bájaira, és most ahogy leültünk egy kávé mellé, különös hatással volt rám. Nem is értem… egyfolytában 3 órán át beszéltünk és nagyon jól éreztem magam.
Mivel kitartóan ő akarta fizetni a kávét, úgy döntöttem 3 nap múlva, hogy felhívom és viszonzom a kávémeghívást. A szex még eszembe se jutott, bár ki tudja.
Kicsit meglepett, hogy felajánlotta, menjek a lakásásra, ott kényelmesebb lesz.
Szó szót követett, kicsit a magán jellegű témáknál kötöttünk ki. Kicsit szomorkásan említette, hogy néha nyomasztó is tud lenni a magány.
Nos, ezek után gondolta, egy próbát megér.
Egy szép gyűrű volt a kezén, jó kis apropó volt ahhoz, hogy megfogjam a kezét és megdicsérjem a gyűrűt.
Talán még egy jegy gyűrű is elférne ide – mondtam mosolyogva, mire ő lassan kihúzta a kezét a kezemből és a köldököm alatti részt simogatva csak ennyit mondott – van ettől élvezetesebb dolog is. Nem kell tehént venni, hogy tejet igyunk.
Na ettől több liter vér a farkamba tódult, és meg sem álltunk a hatalmas ágyig.
Valika olyan volt, mint az éhes farkas. Profin beszélte a „franciát” – csak ámultam és bámultam, majd a frissen szőrtelenített csodabarlangján viszonoztam a kedvességét.
Amikor ráült, vad lovaglásba kezdett és ha nem én lettem volna alatta, azt hittem volna, hogy egy pornófilmet látok.
Utoljára a teniszedzésen izzadtam ennyire, de délután fél 5-től 11-ig meg sem álltunk, meg sem tudom számolni hányszor jutottunk el a csúcsra…
Fergeteges este volt. Valika azok közé a lányok közé tartozik, akiből ki nem nézné az ember, hogy az utolsó cseppig meg sem állt. Imádtam a napot, amikor összefutottunk.
Vékény testalkata és hatalmas mellei mesébe illőek voltak, és a káma szutra sem tartalmaz annyi pózt, amennyit mi kipróbáltunk. Imádni való, és ráadásul nincs olyan kívánság, amit ne teljesítene.
Azóta szinte minden héten elugrok egy kávéra… és mit mondjak, nagyon üdítő 🙂


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!