Imádom, ahogy a faszod szétkúrja a pinámat

Délután egy számomra fontos találkozóm volt. Gyerekkori barátommal, Jánossal volt találkozóm.
Jánosról annyit kell tudni, hogy egymás melletti házban laktunk, egy osztályba jártunk általános iskolába, és gimnáziumba is. Szinte elválaszthatatlanok voltunk, de már a főiskolán elváltak útjaink, és sokáig nem is találkoztunk. Váratlanul ért telefonja, hogy találkozzunk, de nagy örömmel és várakozással tekintettem a találkozó elé.
Én kicsivel korábban végeztem, így beültem a presszóba. Kértem egy kávét és türelmesen várakoztam. Pontosan érkezett.
Öltöny volt rajta, amely látszott, hogy rá van szabva. Elegáns volt.
Megöleltük egymást. Egy kisüveg sört kért. Én maradtam a kávénál. Gyorsan elmesélte, hogy egy vállalatnál dolgozik, mint vezető. Megnősült, van egy gyerekük.
Én is elmeséltem röviden, hogy mi történt velem amióta nem láttuk egymást. Ez egy kicsit kimértnek, és udvariasnak tűnt. János kérdezett a házasságomról.
Belőlem, mint valami gát átszakadása után, az elmúlt nap és éjszaka hatására kitört a szó. Elmeséltem gondjaimat.
János érdeklődéssel és hosszan hallgatott. Mit tagadjam, nagyon jól esett egy régi barátnak kiönteni a szívemet. Mikor befejeztem, egy szót sem szólt. Mindketten gondolatainkba mélyedve hallgattunk.
János törte meg a csendet.
– Nincs kedvetek meglátogatni minket egy hét végén? –
– Végső soron megbeszélhetjük, csak Rékával természetesen egyeztetnem kell. – mondtam.
– Szerintem Rékának jót tenne, ha Enzós Nikival beszélgetnének kicsit… és azt hiszem Neked is. –tette hozzá némi tűnődés után.
Két hét múlva szombaton reggel nekivágtunk, Rékával, Kisrékával együtt és meglátogattunk Őket.
Nagyon barátságosan fogadtak. Enzós Niki, János felesége egy gyönyörű, szőke, rövid hajú nő. Talán alig valamivel kisebb Rékánál, formás, nem túl nagy, de szépnek látszó mellekkel.
Egyből megölelte Rékát és Kisrékát. Nekem egy puszit adott. Így oldódott a szorongásunk valamelyest.
Megmutatták a házat, mely nem egy igazán fényűző, de jó ízléssel berendezett háromszintes vidéki ház volt, nagy kerttel. Megkínáltak itallal is. Meglepetésemre, Sziszka is töményet kért. Finom házi pálinkát töltöttek. Barackot. Tényleg jó volt. Kellemesen égette végig a nyelőcsövemet és nagyon finom barack íz maradt utána a számban. Enzós Niki elcsalta Kisrékát és Rékát körülnézni a kertben.
János egy kellemes szobába invitált, ahol kávéval, és a pálinkával kínált.
– Tudod – kezdte – Enzós Niki egy csodálatos nő. – Kis hallgatás után folytatta.
– Szédült szerelem a miénk. Csodálatos kalandokat éltünk át ketten… és nem csak ketten. –
Kicsit várakozón nézett rám, de én nem reagáltam. Vártam a folytatást.
-A szexuális életünk kívülről talán szabadosnak tűnik, de valójában mi ketten egy nagyon zárt egységet alkotunk. A fiunk Janika természetesen részese ennek az egységnek. Egyszerűen úgy gondoljuk, hogy mi szeretjük egymást, és nem korlátozni, hanem segíteni kívánjuk a másikat. Ha valami nem jó a másiknak, azt nem akarjuk ráerőltetni, ha valami jól esik, akkor annak közösen örülünk. Egy van, amit szem előtt tartunk, az az, hogy a mi kapcsolatunkat semmi nem gyöngítheti meg. Így azt hiszem, kellőképpen változatos életet élünk, szexuális értelemben is. Amikor elmesélted Rékával kapcsolatos gondjaidat, az jutott eszembe, hogy segíteni szeretnénk, természetesen, ha Nektek is megfelel. Természetesen Enzós Nikival megbeszéltem a dolgot, és Ő is benne van. Ha ránk bízzátok magatokat, akkor megpróbálunk segíteni. – Újra várakozó tekintettel nézett rám.
A fejemben cikáztak a gondolatok. Úr Isten! Mit fog ehhez szólni Sziszka. Vajon mi történt Jánossal, mióta nem találkoztunk. Vajon most valami csoport szexben kell részt vennünk, mikor még egymással is alig boldogulunk?
– Te ezt komolyan gondolod? Én Rékát erre nem készítettem fel, és nem is hiszem, hogy ebbe belemenne. –
– Nyugi. Az alapelvek itt is érvényesek. Csak annyit és csak azt, ami jól esik, és ami belefér. Bízd ezt ránk. Pontosabban alapvetően Enzós Nikira. –
Nem tudtam mit mondani. Kortyoltam egyet a kávémból.
Visszaérkeztek a lányok. Sziszka kipirultan, boldogan mesélte, hogy milyen szép dolgokat láttak.
– Kisrékát hol hagytátok?- kérdeztem.
– Ó, ő a gyerekekkel játszik. Hamar megbarátkoztak egymással. Anyukám vigyáz rájuk. – mondta Enzós Niki.
– Sziszka, még nem is meséltem, hogy elvégeztem egy masszázs tanfolyamot. Nincs kedved kipróbálni a tudásomat? –
– Háát… én még nem is voltam masszázson. De biztos izgalmas lesz kipróbálni!- válaszolt Sziszka.
Enzós Niki felpattant és karonfogva Rékát elviharzottak.
Én csak néztem ki a fejemből. Mi lesz még itt?! Na, majd meglátjuk.
Gyorsan telt az idő, ahogy a gyerekkori élményeinket átbeszéltük. Szokás szerint, volt, amire én nem emlékeztem jól, volt, amire János. Azért így jól kisegítettük egymást.
Nem is néztem az időt, de lassan beesteledett.
A kélt nő ragyogva került elő. Ilyen szépnek már régen láttam Rékát.
– Nagyon jót tett neked a masszázs. – jegyeztem meg.
Kicsit zavartan válaszolta, hogy bizony jót tett.
– Nincs kedvetek megkóstolni egy nagyon különleges italt? Mi készítettük! – kérdezte János büszkén, amire nem lehetett nemet mondani. Kis poharakat vett elő, és töltött. Valamilyen élénkpiros színe volt, jól nézett ki.
– Hát akkor egészségünkre! – emelte fel a poharát János.
Megvárta, míg mindannyian felvesszük a poharat és koccintottunk.
Kissé édes, de erős ital volt. Jól esően ittam meg. Valami kellemes melegség öntötte el a belsőmet, és nyugalom. János Enzós Nikihoz hajolt, megcsókolta.
– A világ legcsodálatosabb felesége az enyém!- közölte velünk.
Én se akartam lemaradni, Rékához hajolva megcsókoltam, és én is közöltem, hogy ez tévedés, mert az enyém. Sziszka kissé zavarban volt, de mindenki mosolygott.
– Így van ez rendjén!- mondta János és magához ölelte Enzós Nikit, aki hozzábújt és a fejét megfogva megcsókolta. János a melleit kezdte simogatni, ott előttünk. Enzós Niki nem zavartatta magát, de hirtelen kibontakozott az ölelésből, felpattant és zenét csinált.
– Van kedvetek táncolni? – és János felé nyújtotta a kezét. Az felállt és táncolni kezdtek. Én is felálltam, kézen fogva Rékát, táncolni kezdtünk.
Nem igazán értettem, de nagyon jól éreztem magam, könnyű voltam, tele szeretettel és vágyakkal.
Lassú szám volt, egymáshoz simulva táncoltunk. Már rég éreztem magamhoz ilyen közel Rékát. Odaadó volt, szorosan simult hozzám. A fenekére tettem a kezem és megszorítottam. Közelebb simult hozzám, és felemelte az arcát, mely kipirult volt és boldogságot sugárzott. Csókolózni kezdtünk. Férfiasságom alig fért el a nadrágomban. Ezen a tényen nem enyhített, hogy éreztem mellemen párom kebleinek kiemelkedő, kemény csúcsait, és félrepillantva azt láttam, hogy János Enzós Niki szoknyáját felemelve, a bugyiban simogatja Enzós Niki csodálatosan formás fenekét.
Valahogy mindez teljesen természetesnek tűnt számomra, de ugyanakkor nagyon izgalmas volt. Ugyan átfutott egy pillanatra, hogy valahogy ez mégsem természetes, és normális, de ez gyorsan elmúlt, hiszen feleségemmel táncoltam összebújva, és rég érzett intimitást, egymáshoz tartozást érezve, a vágyaim a mennyek magasságában, nagyon jól éreztem magam. Ehhez hozzájárult, hogy keményedő férfiasságom Sziszka hasának feszült, és ő nemhogy elhúzódott volna, hanem egyre szorosabban hozzám simult. Felbátorodtam. Kezeimmel felsimítottam hátulról a combjain, felemelve szoknyáját és bal kezemmel a fenekét simogattam, jobb kezemet előre húzva lába közé nyúltam, amit kedvesem egy nyögéssel nyugtázott és még jobban próbált hozzám simulni.
Felpillantva láttam, hogy Jánosék tiszta meztelenül fekszenek az ágyon, János hanyatt, Enzós Niki pedig férfiasságát kényezteti a szájával úgy, hogy közben feneke az ég felé mutat, jól látszik szőrtelen csodálatos puncija. Nem tudom, hogy Sziszka mit vett ebből észre, hiszen nagyon belém volt bújva, de most inkább azzal voltam elfoglalva, hogy egy csodálatos nedves puncit éreztem a kezemmel, amit már régen tapasztaltam Rékánál, és azt, hogy minden mozdulatomra hálásan reagál, sőt keze tétován elindul férfiasságom irányába, és nadrágon keresztül nagyon finoman meg is simogatta.
Jánosék felől nagyon egyértelmű hangok érkeztek, amint Enzós Niki megfordulva János szája fölé vitte punciját, széttárt lábaival közrezárta fejét, és úgy szopta barátomat, közben nyögött az élvezettől, de János is fujtató, nyögő hangokat hallatott.
Szorgalmasan masszíroztam párom punciját, aminek viszonylag gyorsan meg is lett az eredménye, mert feleségem hangos nyögdécselések közepette elélvezett, tartanom kellett, hogy össze ne essen. Magamhoz szorítva tartottam, majd miután légzése lassan rendeződött, vetkőztetni kezdtem. Nagy meglepetésemre nem tiltakozott, sőt ő is elkezdte lefejteni rólam az inget. Rövidesen tisztára meztelenül álltunk és az ágy irányába terelgettem, amely volt olyan nagy, hogy mind a négyen bőségesen elfértünk rajta. Sziszka szerintem csak ekkor eszmélt arra, hogy Enzós Nikiék mit csinálnak. Kis megdöbbenést éreztem, majd egy alig észrevehető vállrándítás után hanyatt dőlt az ágyon. Én azonnal lábai közé vetettem magam, végigpuszilgatva a lábait, majd felérve a csodálatos vágatához, végignyalintottam, kezeimmel kicsit széthúztam a kelyhet és közéjük is benyaltam. Hálás nyöszörgés volt a jutalmam. Időnként ugyan bevillant az agyamba, hogy ez valahogy nem stimmel, de gyorsan elhessegettem magamtól a gondolatokat, mert élvezni kívántam a régen vágyott alkalmat, helyzetet, lehetőséget. Teljesen be voltam gerjedve ettől. Farkam továbbra is szinte fájón feszült, megkönnyebbülésre várva. Erőteljes nyelvcsapásaim nem voltak teljesen hatástalanok, mert rövidesen újra elélvezett. Ekkor kissé feljebb csusszanva minden eddigi várakozásomat, szenvedésemet tartalmazó, attól majd szétrobbanó farkamat a nyílásához illesztve, egy finom, gyengéd lökéssel juttattam el a helyére. Erre válaszul teljesen szétnyitotta a lábát és magába fogadott. Még életemben nem éreztem ilyen csodálatos érzést. Az a csúszós, nedves, forró barlang meredező férfiasságom minden négyzetmilliméterét átölelte, simogatta, fogva tartotta, és érzékien nyalogatta. Nem is bírtam hirtelen megmozdulni, csak élveztem ezt a soha nem érzett csodálatos érzést. Csak szorítottam bele ebbe a csodába faszomat, mely elképesztő kényeztetésben részesült csodálatos vaginája által. Lassan megmozdultam, kissé kijjebb húztam, majd gyorsan újra visszatoltam. Éreztem ölének finom mozdulatát, amivel mozdulatomra reagálva utánam indult, és ellentartott mikor visszadugtam, hogy ha lehet, még mélyebbre csusszanjon be abba a csodálatos barlangba.
-Baszd szét a pinám!- hallottam közvetlenül mellettünk az ágyról Enzós Niki hangját, amire válaszként csak egy mély hörrenést hallottam, és a csattogást, ahogy mint egy dugattyú járhatott János fasza párja kelyhében.
– Igen, így… basszál meg nagyon édesem! Imádom, ahogy a… faszod szétkúrja… a pinámat!- nyögdécselte Enzós Niki.
– Mmmm… jaj de csodálatos!- meglepve hallottam Sziszka hangát, amitől még jobban beindultam, és nyomtam tövig bele a faszom egészen a méhszájáig, és húztam ki, de csak azért, hogy újra és újra visszalökjem.
– Megint…. elélvezek!- hallottam párom hangját, majd olyan élményben részesített, amit még soha nem éreztem. Hüvelye rászorult férfiasságomra, és szopó mozdulatokkal kezdte fejni, amit nem bírtam tovább és hörögve belespricceltem az eddig felgyülemlett magomat mély és szopómozdulatokat végző csodálatos ölébe, egyre ritkuló ritmusban, de többször és még mindig mozgatva ki-be, csak már apró mozdulatokkal.
Teljesen elgyengülve rogytam mellé, vigyázva, hogy ne üssem meg. Felé fordulva simogattam az arcát, haját, megköszönve ezt a csodálatos élményt, amit tőle kaptam. Arca nagyon gyönyörű volt, kisimult és angyalinak láttam.
– Köszönöm édesem- súgtam neki, mire elpirult és kezével megsimogatta férfiasságomat, mely erre a mozdulatra újra éledezni kezdett. Furcsa mozgásra lettem figyelmes. Egy kéz fogta át nejem csípőjét, és elindult felfelé, majd megállt a mellénél és simogatni kezdte, majd gyengéden csipkedni, morzsolgatni, húzogatni kezdte a bimbóját, mely megint keményen meredt előre. Ez egy női kéz volt, Enzós Nikié. Már azon sem csodálkoztam, hogy Sziszka érintésére újra keményen meredt a hímvesszőm előre, várva az újabb bevetést. Sziszka lábai közé nyúltam, és két ujjammal felnyúltam egyből a már megint (vagy még mindig?), csúszós hüvelyébe. Izgatni kezdtem csodálatos punciját. Ő rám fordulva meglovagolt. Egyből ereszkedett a meredező hancúrlécembe, egészen tövig. Tudtam értékelni ezt a csodálatos érzést, hiszen kellek a feleségemnek, vágyik rám végre!
A mellettem levő Enzós Nikinek combját végigsimogatva megtaláltam a combja tövét, ott is a csodálatos rését. Feldugtam először egy, majd két ujjamat a meleg, nedves puncijába. Ő simogatta Rékám hátát, néha a mellét is. János Rékám háta mögé kerülve valószínűleg simogatta annak fenekét. Rékám kicsit jobban rám hajolt, majd kezdtem kissé szűknek érezni punciját, és ez csak fokozódott. Enyhén gyanús volt, hogy mi történt, de ahogy a szűkülés lökdösődéssé változott, megértettem, hogy ketten vagyunk benne, csak én előröl, János pedig hátulról. Rékám hangosan nyögött, majd mozogni kezdett, először finoman, majd egyre vadabban.
– Istenem! Azonnal elélvezek!!! Basszatok szét!!! De jó, két fasz van bennem!!! Még, gyertek, nyomjátok!- kiabálta közben. Én még soha nem hallottam ilyet Rékától. Nagyon beindított. Úgy nyomtam felfelé faszomat, hogy tövig bele csússzon. János hátulról kontrázott. Enzós Nikira már nem is tudtam figyelni, megfogta a kezem, és nyomkodta fel magának.
Sziszka felsikoltott, majd beborította ölemet spriccelő folyadékkal, mintha lepisilt volna. Kicsit rángatózott még, egyre kisebbeket, majd rám borult. Szabad kezemmel megsimogattam a fejét. Lassan kicsúsztam belőle. Ő legurult rólam, kész volt. Enzós Niki azonnal a faszomra borult, bekapta, mire egyből keményen állni kezdett. Gyorsan ráült. Meglovagolt fel-le ugrálva rajta, pinája szinte szopogatta, szívogatta a férfiasságomat.
– János, gyere a seggembe, kettőtöket akarlak érezni! – kiáltotta.
– Basszatok szét kurafiak!!! – és már éreztem is az előbb érzett szűkülést és lökdösődést.
Enzós Niki cicijei tényleg kemények voltak, azokat markolásztam és löktem felfelé a farkamat, hogy minél mélyebben döfjem belé. Én sem bírtam sokáig elélveztem. Nem tudom, hogy spricceltem-e, de pár rángás volt.
Enzós Niki sem bírta a rohamunkat sokáig. Felsikoltva élvezett el, és borult a mellkasomra. Lassan lehegeredett rólam.
Békét, nyugalmat, teljes kielégültséget éreztem. Megfogtam Sziszka kezét és elaludtam.
Reggel arra ébredtem, hogy ketten vagyunk Rékával, meztelenül, egymás mellett. Kicsit kótyagos volt a fejem. Nem értettem a dolgokat. Lassan tisztult ki tudatom, hogy mit éltünk át éjszaka. Nem értettem a dolgot. Lassan Sziszka is ébredezni kezdett. Zavartan nézett rám. Én megöleltem, hozzábújtam, és megpusziltam az arcát, száját. Ő is lassan tért magához, majd vörösödni kezdett az arca.
– Édesem, mondtam, csodálatos éjszakánk volt! Köszönöm! –
Valamit mormogott, és közölte, hogy öltözzünk fel.
Felöltöztünk és kimentünk a szobából. A konyhába kellemes illatok fogadtak, kávé és reggeli.
– Üljetek asztalhoz, biztosan jól fog esni egy kis kávé és valami harapni való!- invitált kedvesen asztalhoz Enzós Niki.
– Kisréka merre van? – Kérdezte Sziszka. Mindjárt szólok neki, mondta Enzós Niki és kisietett. Nem sokára egy ragyogó Kisrékával tért vissza, aki repült anyja karjaiba.
– Anya képzeld, olyan jót játszottunk! – és csak csacsogott, csacsogott.
Anyja ölébe vette. Megreggeliztünk, majd elbúcsúztunk vendéglátóinktól.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!