Irodai szex

Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer eljutok idáig, de bekövetkezett. Partnert kerestem az interneten. A negyedik srácnál, Bélánál már azt gondoltam, hogy igen, ő lesz az utolsó, akivel találkozom. Leveleztünk néhány napig, aztán megbeszéltük, hogy csütörtökön találkozunk.
Rögtön megtetszett, már kívántam is, amikor megláttam, mivel 4 hónapja nem voltam senkivel. Benedvesedve indultunk egy pub-ba, ahol beszélgettünk, ő próbált mindig a szemembe nézni, de nem nagyon sikerült. A melleimet bámulta, ami még jobban felizgatott. Legszívesebben ott helyben ráültem volna a farkára. Sajnos, nem lehetett, mivel komoly kapcsolatot akartam.
Minden nap találkoztunk, aztán a 9. napon/randin felajánlotta mozi után, hogy megmutatja az irodáját. Nem kellett kétszer mondania, beleegyeztem, és már készültem is a nagy dugásra. Bementünk a szobába, ahol jó meleg volt, úgyhogy a kabátomat rögtön le is vettem. Próbáltunk nem ARRA gondolni, és nem ARRÓL beszélni, de nem sikerült. Átkarolt, magához húzott és szenvedélyesen elkezdtünk csókolózni.
Isteni érzés volt, a mellbimbóim megkeményedtek, a puncim benedvesedett és farokért „kiáltott”. Állva levetkőztettük egymást, majd letérdeltem elé, és elkezdtem nyalni a makkját. A farka kőkemény volt, alig fért be a számba, én csak szoptam. Mielőtt még elment volna, abbahagytam, és a száját kezdtem csókolni, amit Ő viszonzott is. Aztán egy pillanat alatt az íróasztalon találtam magam. Rögtön becsúszott a kemény fasza, ami már akkor orgazmust okozott nekem.
Tövig ráhúzott a dákójára, úgy baszott ütemesen. Éreztem a melegséget a pinámban, teljesen kész voltam, alig vártam, hogy belém élvezzen. Nem kellett rá sokáig várni, belém lőtt. Kivette még mindig merev farkát, és éreztem, ahogy folyik ki belőlem a nedve, végig a pinámon, a fenekemen, a combomon.
Azóta is egyfolytában Rá és farkára gondolok, pedig már eltelt 8 hónap, együtt vagyunk és szinte minden nap szeretkezünk, ami mindig orgazmussal jár.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!