Józsi – Első Nyaralásunk Nejem átengedése Másoknak

Már a nászútról úgy j9ttünk haza,hogy terhes volt a feleségem.Persze a Balatonon is rengeteg fényképet csináltam róla meztelenül,hiszen Még akkor rászoktattam erre amikor csak elkezdtem járni vele és nagyon sok barátom szerette volna meztelen fotózni,vagy filmezni.Nemegyszer még közös keféléseket is felvettünk és ő is élvezte sőt sokszor ő kérte mert értékelte a barátaimnak a terjedelmes farkait.

Sokszor ha táncolni mentünk mindig kértem ne vegyen bugyit magára. Ha moziba mentünk mindig húzott magára bugyit, mondván ilyenkor ha a szomszéd srác szimpatikus mindig megsimogatja,megfogdossa a combjait majdnem a farkánál és a srácok veszik a lapot és benyúlnak a szoknyája alá sőt a bugyiba is és a pinájába dugják a kezüket és a bugyi leje tartja meg a kezüket amíg bányásznak a puncijába.

Az egyik alkalommal észrevettem ahogy a srác elkezdte a kezét bedugni a nejem bugyijába és ott matatni, mire mondtam a nejemnek te is dugd be a sliccén keresztül a kezedet és a gatyájába keresd meg í farkát és simogasd. Pár perc múlva a srácnak a fasza kibujt a sliccén és én mondtam a nejemnek hajoljon le és szopd meg a farkát. A srác perceken belül teleengedte gecivel a nejem száját ő meg mint rendes csaj lenyelte az egészet mert nem tudta mit csináljon vele.

Mikor vége felé járt a film mondtam a nejemnek kérdezze meg a srácot van e kedve mozi után nálunk kefélni veled, ha igen jöjjön veled és fogja meg a kezedet.Mikor kijöttünk megköszönte a meghívást és amíg mentünk haza végig a nejem seggét simogatta a szoknya alatt.

Alig mentünk be a lakásba már vetkőztettük a feleségemet majd bezuhantunk az ágyba és elkezdtük közösen begerjeszteni a feleségemet amit az nagyon értékelt, hiszen roppant szerette a partizást. Míg én elkezdtem a melleit masszírozni a srác a seggét nyalogatta és tágította az ujjaival. Hirtelen a faszát belenyomta a feleségem puncijába,majd áttette a seggébe és teleengedte gecivel. Mikor már majdnem kiürítette a zacskóját áttette a számba és én kiszoptam a többit .Igen ízletes volt.

Ezután én megbasztam a feleségem pináját és a srác leszopta a farkamat. Még sose volt ilyesmibe részem,de nagyon tetszett.Közben eltelt vagy két óra hossza és én azt javasoltam menjünk le a vízre és fürödjünk meg, de ne vegyünk magunkra ruhát.

A nejem rögtön tiltakozott, de leszavaztuk és csak egy törülközőt vittünk magunkkal amit a feleségem vállára és a srác vállára tettünk.Én nagyon örültem annak,hogy a nejem meztelen mert mindig is szerettem mutogatni a testét mindenkinek.Mikor egy nagyot lubickoltunk és mindketten megbasztuk a feleségemet kijöttünk és ott találtuk magunkat három fiatal srác társaságában akik már elkezdték a nejemet izgatni. A vége az lett, hogy mindhárom srác egy ott lévő padon megdugta és majd közösen felváltva még a száját is megdugtuk úgy, hogy előbb a seggébe voltunk ketten és egy a puncijába majd ketten keféltük a punciját és egy a seggét.Utána csaptunk egy nagy pancsolást és mentünk hazafelé.

Visszafelé már csak én vittem a törlőt a nejem is szabadon mutogatta magát. Megbeszéltük két nap múlva megint megyünk moziba, de előtte, eljön a srác egy kefélésre.Mikor megjött a nejemet már kint találta az utcán,mert én levetkőztettem és kiküldtem az utcára mutogassa magát. Nagy örömömre kint rövid időn belül hárman megbaszták aminek és nagyon örültem.

Másnap a srác két másik lánnyal jött el és mielőtt elmentünk a moziba megkeféltük a lányokat és a lányok is kinyalták egymást.A mozijegy az utolsó sorba szólt és ott a gépész és egy másik koma is csatlakozott a közös keféléshez és a nejemet egész idő alatt vagy hatan dugták meg, de olyan fasz is került neki akinek a kefélésétől vérezni kezdett, mert olyan széles és hosszú volt.Nagyon tetszett a dolog. …


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!