Judit a baszógép feleség

Egy kicsit távolabbról kell kezdenem a dolgot. Amikor felkerültem Pestre annak idején az unokatestvéremék fogadtak be ideiglenesen magukhoz, amíg nem találok jó állást, és nem bérelek önálló lakást. Nagyon szerettem őket, és nagyon jól éreztem magam velük. Most, hogy már rendeződött az életem, stabil munkahelyem és párkapcsolatom van, most is nagyon jó a kapcsolatunk, szívesen jövünk össze egy kis baráti beszélgetésre, flekkenezésre, néha együtt megyünk el kirándulni. Hál’ Istennek a párom is remekül kijön velük.

Csak néhány szó róluk. Fruzsi az unokatestvérem három évvel idősebb tőlem, és bár két gyermeke van, remekül néz ki. Megfordulnak utána a férfiak az utcán. A haja vörös, az arca nagyon aranyos, és szeret olyan ruhákat hordani, amelyek kihangsúlyozzák az alakját. A férje Zoltán két ével idősebb tőle, sportos, jóképű fiú. Igazi minta társ és apa. Annak idején nagyon irigyeltem őt a Fruzsitól. Figyelmes, udvarias, szeret sportolni, és ez meg is látszik az alakján. A másik kedvenc hobbija, ami szintén közel áll hozzám, az a motorozás. Annak idején sokat motoroztunk együtt a tűzpiros 1000 köbcentis Yamaháján, (amire majdnem olyan büszke, mint a csinos feleségére). Mindig tetszett neki, hogy én ilyen „belevaló csaj” vagyok, és fel merek ülni mögé, míg például Fruzsi évek óta nem. Be kell, hogy valljam, annak idején sokszor nagyon felizgatott engem a közös motorozásunk. Általában csak úgy elindultunk, bele a nyári délutáni napsütésbe. Ilyenkor mindig szorosan átöleltem őt, szinte összeolvadt a testünk. Ez fontos volt a motorozáshoz is, de nekem (mivel azokban az időkben nem volt barátom) egyébként is jól esett egy erős, csinos férfit ölelni, még ha tudtam is, hogy nem lehet az enyém. Jó pár éjszakát maszturbáltam végig arra gondolva, hogy mi mindent szeretnék csinálni Vele, és hogy hányféle pózban szeretnék az övé lenni. Azután elköltöztem tőlük, megismerkedtem a párommal, és természetesen elmúltak ezek a gondolatok.

Most Augusztusban aztán kitaláltuk, hogy menjünk el a Fruzsi szüleinek nyaralójába. A szülők épp külföldön nyaraltak, és örültek, hogy ez alatt is ránéz valaki a házra. Már többször jártunk ott (annak idején még a Zoltánnal is volt, hogy motorral kimentünk, kivittünk valamit a szülőknek) és jó ötlet volt, hogy egy hétvégét együtt töltsünk itt a hűvös erdők alján, a csendes, nyugodt környezetben. Előző hétvégén megbeszéltük, hogy ki mit fog hozni, és már ott felvetődött a gondolat, hogy menjünk egy kocsival és motorral. A párom és Fruzsi a két gyerekkel és a cuccokkal jön a mi autónkkal, ami jó nagy és lehet bele pakolni, én pedig Zoltánnal motorral megyek. Mondhatom, már a gondolat is felizgatott, hogy újra átélhetem azt a fantasztikus élményt Vele. Imádom, ha a hatalmas motor erejét érzem, amint robog velem, imádom a száguldást, a szabadság ezen sehol máshol nem tapasztalható érzését. Bevásároltunk, és mindent szépen előkészítettünk. Pénteken alig valamivel délután ott voltunk Fruzsiéknál. Bepakoltunk, de mivel a pici lány még aludt úgy döntöttünk, hogy ők még várnak, mi viszont Zoltánnal előre megyünk, és körül nézünk a nyaralóban, ha kell picit takarítunk, hogy mire ők is felérnek minden rendben legyen.

Így is tettünk, elindultunk. Hihetetlenül élveztem a száguldást. Zoltán tudta, hogy mennyire szeretem ezt, ezért amint kiértünk a városból jó alaposan kitett magáért. Én kapaszkodtam belé, és élveztem az elsuhanó tájat, a sebességet, a motor hangját. Hirtelen rám tőrt valami. Úgy éreztem, mintha csak mi ketten lennénk a világon, és nagyon felszabadultnak, boldognak éreztem magam. Ehhez párosodott még az a szexuális izgalom is, ami a motorozások során mindig is magával ragadott. Kapaszkodtam a Férfi testébe és éreztem, hogy elkezd nedvesedni a bugyim. Ez már régebben is előfordult velem, de most valami megmagyarázhatatlan módon nem tudtam ellenállni a kísértésnek. Egyik kezemmel oda nyúltam Zoltán nadrágjához, és elkezdtem markolászni a farkát. Már sokszor gondoltam erre régebben is, hogy mi lenne, ha megtenném, de sosem volt elég bátorságom, féltem a visszautasítástól és az azt követő szégyentől.

Alig fért oda a kezem a tanktól, de sikerült a kezembe venni ŐT. Éreztem, ahogy elkezd merevedni, és egyre inkább kitöltötte a szűk farmernadrágját. Tudtam, hogy nem szabadna ezt csinálnom, hisz végső soron mindkettőnk élete is veszélyben foroghat akár, ha nem figyel rendesen oda. Egyébként is már egészen közel voltunk, úgyhogy abba hagytam a masszírozást, csak rajta tartottam a kezem a férfiasságán. De ez a „semleges” helyzet is végtelenül izgató volt. Amikor megérkeztünk féltem, hogy mi lesz, mit fog mondani. Úgy tudtam, hogy még sosem csalta meg a Fruzsit, de azt is tudtam, hogy tetszem neki. Számtalanszor előfordult a közös életünk során, hogy egy szál tangában látott engem, vagy én Őt egy gatyában vagy törülközőben. Soha nem tett semmi félreérthetőt, de azért mindig megnézett és persze én is Őt… végülis ebben nincs semmi rossz. Most azonban túlléptem a határt azzal, hogy a nadrágjához nyúltam. Ezzel tisztában voltam. Azonban azt is tudtam, hogy kívánom Őt. Fruzsival sok minden megbeszélünk… többek között a szexuális életünk sem tabu téma. Ezekből az elbeszélésekből tudtam, hogy jó szerető Zoltán, és hogy szép, balra görbülő, nagy makkú farka van.

Már olyan régen szerettem volna látni, megfogni, megérinteni… És most itt volt a lehetőség. Amikor leszálltunk, és levettük a bukósisakot kérdően rám nézett de a szája sarkában mosolygott. Azonnal tudtam, hogy egy IGAZI férfi és sosem vetné a szememre a történteket, de én most már többet akartam. Hozzá hajoltam és megcsókoltam Őt. Azonnal visszacsókolt, éreztem, hogy nagyon felizgathatta az elmúlt percek történése. Kezemmel ismét a farkát szorítottam meg. Nyelvét mélyen a számba tolta és forrón, hihetetlenül izgatóan csókolóztunk. A fülébe súgtam, hogy kívánom, és hogy már régen vágyom rá. Imádok szex közben malacságokat mondani. Ez a partnereimet is de engem is végtelenül felizgat. Ö a fenekemet markolászta, amely feszesen simult a tenyerébe a farmerem alatt. Éreztem az illatát, amely friss és férfias volt, és elvesztettem teljesen az eszemet. Felsiettünk, és már az előszobában újra egymásnak estünk. Bár nyár volt, azért a motorozáshoz az ember mindig jobban felöltözik. Csókolóztunk, simogattuk egymás testét a ruhákon keresztül, majd elkezdtük vetkőztetni egymást. Tudtam, hogy mivel a pici lány még aludt és az utat mi a gyors motorral sokkal kevesebb idő alatt tettük meg, mint a párom az autóval fogja legalább egy óránk van, amíg ők ideérnek.

Bennem dolgozott a sok idő alatt felgyülemlett vágy, melyet Zoltánnal kapcsolatban érzetem, és most végre itt tartott a kajaiban. Teljesen nedves voltam, akár azonnal képes lettem volna magamba fogadni Öt. De nem így történt. Amikor végre minden ruha lekerült rólunk egy picit gyönyörködtünk egymás testében, és ekkor ő ledöntött az ágyra, a lábaim közé furakodott a fejével és elkezdte nagyon-nagyon finoman és lassan nyalogatni a puncimat. Először csak körbe-körbe nyalogatta, és én már majdnem megőrültem a vágytól, hogy vegye az ajkai közé, kezdje el a nyelvével ingerelni a csiklómat végre… és mintha megérezte volna, hogy mit akarok, így is tett. Nem kellett soká nyalogatnia, óriási sikoly kíséretében élveztem el. De Ő ekkor sem hagyta abba. Lassított a tempón, mert tudta, hogy most átmenetileg nagyon érzékeny a frissen elélvezett csikló, de tovább nyalogatott. Majd amikor átestem a holtponton az ajkai közé fogott és finoman, nem túl erősen elkezdte szívogatni az egész csiklómat, bevette az ajkai közé, miközben a nyelvével körözött a hegyén. Hamarosan másodszor is átéltem a gyönyört. Végtelen hálával néztem fel rá, és azt akartam, hogy most én vehessem az ajkaim közé a férfiasságát.

Megértette, hogy mit szeretnék, és villám gyorsan helyet cseréltünk. Végre itt meredezett előttem az a farok, amelyre gondolva oly sokszor simogattam álomba magam. Nem tudtam betelni az illatával, a látványával. Tudtam, hogy szereti, ha nyalogatják, de elélvezni a punciban szeret. Fruzsi néha (ha épp kedve tartotta) egészen részletesen elmesélte az együttléteiket. Először csak a kezemmel nyúltam hozzá, hátra húztam a bőrt rajta és gyönyörködtem benne. Ekkor megjelent rajta az első gyönyörcsepp. Még életemben nem láttam izgalmasabb dolgot ennél. A nyelvemmel érintettem meg a hegyét, lenyalogattam róla a nedvességet, majd a számba vettem. Élveztem az ízét. Élvezettel járattam a számban, közben a kezeimmel a heréit, a combja belső felét simogattam. Felnéztem, és láttam, hogy a vágytól és a gyönyörtől ködös szemmel bámulja a lehetetlent… hogy ez a nő (akiről – mint később elmondta – ő is álmodozott néha) fantasztikus élvezettel szopja, nyalogatja a farkát. Szinte izzott körülöttünk a levegő a túlfűtött vágytól. Nem bírtam tovább. Magamban akartam érezni végre a farkát. Ugrálni rajta eszeveszett módon addig, amíg el nem élvezek többször is egymás után.

Feljebb mászott az ágyon és én fölé térdeltem. A hüvelyem bejáratához igazítottam Őt. Nagyon nedves voltam. Néhányszor köröztem vele a bejárat előtt, és lassan rácsúsztam. A páromnak nagyobb farka van, de a Zoltáné valahogy más formájú… számomra meglepően nagy makkja van. Lassan fogadtam magamba ezt a hatalmas makkot, és amikor teljesen leértem megálltam. Végre itt érzem magamban. Kitölt teljesen. Ő okos fiú volt, tudta, hogy most nem szabad kapkodnia, nem kell mozognia. Eljön majd az „eszelős kefélés” ideje is, de ez most még nem az. Még tágulnom kell, át kell vennem a méretét. A mellére hajoltam, betakartam a hajammal, és csókoltam a száját, az arcát, a nyakát. Azután mozgásba lendültem. Egyre gyorsuló ütemben ugráltam rajta. Imádom ezt a pózt és most is hatalmasat élveztem így. A legtöbb partnerem először szinte hitetlenkedve nézi, ahogy meglovagolom, szinte „megfejem” a farkát anélkül, hogy neki mozognia kellene.

Zoltán is így volt ezzel. Élvezte a látványt, gyönyörködött fel-le ugráló melleim látványában, Élvezettel simogatott, markolászta a fenekemet. Amikor elélveztem kiszállt belőlem minden erő. Szerettem volna még így folytatni, de nem bírtam tovább ugrálni rajta. A fülébe suttogtam, hogy „Most Te bassz meg édes. Kefélj meg rendesen!” A kezeivel kicsit megemelte a fenekemet, így maradt elég helye alattam, hogy mozoghasson, és hogy jól bejárhassa kis pinámat. Nekem csak annyi dolgom volt, hogy egy adott magasságban tartsam a fenekemet, ő alulról fantasztikus ütemben kefélt. Imádom ezt a pózt, a „vadászvágtát” (Aki hozzám hasonlóan az igazi lovaglást is szereti, nem csak az ágyban „lovagol” az tudja, miért írtam). Hamarosan ismét elélveztem. Most már muszáj volt pózt váltanunk, mert majdnem begörcsölt a lábam. Lefeküdtem mellé, és ö mögém feküdve finoman hátulról hatolt belém. A bal kezével átnyúlt a hónom alatt és a mellemet fogdosta, míg a jobb kezével a lábamat, a bokámat fogta meg, és tartotta. Én csak úgy tudok elélvezni, ha megfeszítem a lábaimat és szinte az egész testemet. Most is így tettem. Isteni érzés volt érezni a dugattyúként bennem járó kőkemény faszt. Ekkor szólt Zoltán, hogy már nem bírja soká, és el fog élvezni. Kértem,. hogy ki ne vegye, hanem folytassa és bennem fejezze be. Felgyorsította a mozgását és pár lökéssel később hatalmas nyögések közepette belém lőtte a magját. Éreztem, ahogy pulzált bennem a farka. Óriási nyugalom, és boldogság öntött el. Még az ajkaim is elzsibbadtak, nálam ez a jele az IGAZI orgazmusnak, kielégülésnek.

Pár percig így feküdtünk ott, nem akartam, hogy kicsússzon belőlem, de tudtam, hogy hamarosan megjönnek a többiek, és addig még rendbe kell szednünk magunkat. Nem csalódtam Zoltánban és a férfiasságában. Végül lassan kicsúszott belőlem. Mosolyogtunk egymásra, megcsókoltuk egymást. Nem beszéltünk, tudtuk, hogy nem szabad szavakkal elrontani most a történteket. Felöltöztünk, rendbe szedtük gyorsan a házat, és addigra pont meg is jöttek a többiek.


One Reply to “Judit a baszógép feleség”

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!