Pisiszex Judittal

Az itt leírt események részben a valóság, részben a fantázia szüleményei rólam és nővéremről, Juditról. Közös játékainkról, nemiségünk ébredezéséről szól, egy olyan kapcsolatról, mely tanulságul szolgálhat a pisiszex szerelmeseinek is. Ha zavar a nemi élet a családban, vagy a pisiszex, ne olvasd tovább.

Ujjaimmal összecsippentve a szennyesből kiemelt fehérneműt, tettetett csodálkozással kérdeztem: „Hát ez mi?” Nővérem (aki két évvel idősebb nálam) elvörösödött, és a bugyija után kapott.

„Mit gondolsz, öcsike? Azonnal add vissza!”

Judittal mindig jó testvérek voltunk, megosztozva mindenen, de a családban uralkodó kispolgári szemlélet miatt mindig hallgattunk az olyan dolgokról, mint az alsónemű, fürdőszoba … vagy nemi szerveink. A nemiség témáját kerülték a szülői intelmek, a fejünkben zavaros volt a kép. Például tudtuk, ha apa hazaérkezett egy-egy hosszú tengeri útjáról, szüleink mindig „érintkeztek szexuálisan”, de nemi életük rejtve zajlott előttünk. Utólag azt gondolom, aktív szexuális életet éltek, bár erről soha nem ejtettünk szót. Ahogyan kezdtünk cseperedni, ezekre a dolgokra is egyre jobban figyeltünk.

A fehér pamutbugyit a fény felé tartva, a legizgalmasabb részét vizsgálgattam és tűnődő hangon megszólaltam, „Hmmm, mi ez a nedves dolog itt?”

„Dávid, fejezd be azonnal! Atyaisten, de disznó tudsz lenni!”

Imádtam a szorult helyzetét, és igyekeztem annak minden pillanatát kiélvezni. Egy kisöccs számára ilyen helyzet ritkán adódik. Tovább játszottam: „Milyen szexi!” – mondtam a bugyi illatát magamba szívva.

Vajon beválik a tervem? Igyekezetem arra irányult, hogy a köztünk hosszabb ideje kialakulóban lévő izgalmas szexuális feszültséget tovább növeljem. Számomra hónapokkal azelőtt kezdődött a dolog, mikor birkózás közben megéreztem Judit sajátos „nőci illatát”. Tovább szorongattuk egymást, de közben már arra is figyeltem, hogy egy lánnyal birkózom. Bárhová nyúltam, olyan puha és nőies volt. Ő persze csak a legyőzésemre koncentrált. El is kapott, és combjai közé szorította a fejem, ahonnan nem volt menekvés.

„Föladod végre? Föladod végre?” – kérdezgette.

„Soha, ne is reménykedj!” Föladni, most? – gondoltam magamban. Amikor végre itt vagyok a titkok kapujában? Átkaroltam a csupasz combjait és megpróbáltam a szorítástól kifeszült nacija alá nyúlni. Kinyúlt pólója alatt általában bugyit hordott, de most rövidnadrág is volt rajta. Amikor a combtövéhez értem, csiklandósan nevetett, és lazított a hosszú lábai feszes szorításán. Kihasználtam az alkalmat, de nem szabadulni igyekeztem, hanem a lába közé fészkelődtem.

„Most tényleg megvagy” – kuncogott. „Feladod?”

Megvagyok? Vagy inkább te nekem! – vigyorogtam magamban. „Soha!” – kiáltottam elfúló hangon kemény combjai közül, belélegezve a nadrágján átszűrődő édeskés lányszagot. A szennyesbe dobott fehérneműjét szaglászva is mindig odavoltam, de ilyen közelről, mikor még benne van a csoda … hát ez valami! Küzdeni is elfelejtettem, és átadtam magam az erotikus pillanatnak. Belesve a nadrágja szárán, észrevettem néhány barnás szőrszálat, amint a bugyiból kikunkorodnak. Vajon sejti, mit vizsgálgatok éppen?

Judit a hirtelen csendből érezte, hogy valami nincs rendben, mert rám kiáltott: „Mivel próbálkozol?” Aztán felvisított, mikor a csiklandozás leple alatt a nadrágba nyúlva ujjaimmal már a bugyija elülső részét simogattam.

„Csiki, csiki, csiki” – próbáltam más látszatot adni a dolognak, miközben orrom buzgón a lába közé fúrtam. Mindenét akartam, látni, érezni, csak éppen nem tudtam, hogyan … hacsak nem így.

Ekkor már sikongva nevetett, és szabadulni akart a csiklandozó kezemtől, bár szorított is volna tovább. „Ne, ne, ne! … Jesszusom becsinálok! … Állj le! Kérlek!”

Becsinál? Hogyhogy? Akkor éreztem meg a pisi összetéveszthetetlen szagát. Atya-gatya, a bugyijába pisilt? Hátrahőkölve szemlélgettem a nadrágján átütő nedves foltot. Akkora volt, mint egy szilva. Mielőbb tovább tanulmányozhattam volna, hirtelen kitépte magát és kirohant a szobából, becsapva maga mögött a fürdő ajtaját.

Ahogyan máskor is, ha egyedül voltunk, lehasaltam az ajtó elé, és a szellőzőre tapasztottam a fülem. A sistergés ismerős a csészében. Néha változik, hangosabban hallom, mikor közvetlenül a vízbe engedi … vagy másképpen ül … Vajon irányítani is tudja?

Most nem szűrődött ki a WC-papír menetrendszerű zörgése. Csend volt, hallottam a lélegzetét. Vagy az enyémet? Pár pillanat múlva papírtépés, majd újra csend.

Már kattant is a fürdőszoba zárja, én meg elképedtem. Ki fogja lehúzni? Elmaradt a szokásos jel a távozásra! „A francba! … Lebuktam,” – gondoltam dobogó szívvel. Kisvártatva feltárult az ajtó, és Judit átlépett rajtam. Még alulról láttam a popsijának félholdjait, mikor távoztában odavetette: „Kis pöcs!”

Ahogy eltűnt a sarkon, a fürdőbe rontottam. A tető felhajtva! Megbabonázva meredtem a sárga lére, amiben WC-papír csomó úszkált.

Judit pisije! Csak a folyadék forrására tudtam gondolni, és nekem is elő kellett vennem. Keményen állt, csak pár rántás kellett, hogy az én spermám is a csésze levében landoljon. Hát idáig jutottunk! Teljesen odavoltam! A nővérem a golyóimnál fogva vonszol a szakadékba, és még csak nem is tud róla! Judit bugyija, Judit pisije, mindez erős kötelékbe szerveződött bennem abban a fűtött, erotikus pillanatban.

Később megpróbáltan a birkózásunkra terelni a szót, de nem lepett meg, hogy Judit nem szívesen beszél róla. Ennek ellenére mindketten éreztük, hogy valami megváltozott kettőnk között, a nemiség homályos titka költözött a kapcsolatunkba. Részemről bármit megtettem volna, ha Juditot meztelenül láthatom. A bőre a szoknyája alatt, a csupasz test a ruhája kivágásában, minden izgatott. Ha csak ez foglalkoztat és ilyen közelségben élsz valakivel, erőfeszítésed mindig meghozza gyümölcsét.

Mégis, bár jó dolog a leskelődés, de nem minden. Dűlőre akartam vinni a dolgot. Annyira szerettem volna újra érezni az illatát, és még jobban az izgalmat, amikor beszélünk róla. Mocskosan beszélni! És egy új vágy: meglesni őt pisilés közben.

Ritkán tudott úgy WC-re menni, hogy fel ne figyeltem volna rá, és már ugrottam is hallgatózni. A pisilésének zaja valódi afrodiziákum volt, azonnal megkeményített! Még apró pukijainak elfojtott hangja is lázba hozott. Lassan kifigyeltem vizelési rituáléját, melyeket a hosszú gyakorlat csiszolt ismerősre.

Lassan megszokásommá vált a bugyiszex. Iskola után Judit átöltözött a fürdőben, a fehérneműjét is a szennyesben hagyta. Ahogy nemsokára kijött, becsusszantam, magamra zártam az ajtót és kihalásztam a bugyit. A magamét letoltam a bokámig és a WC-re ülve szaglásztam Juditét, miközben a farkam masszíroztam.

Évek teltek el, mióta egyszer megpillanthattam Judit csupasz punciját, de képzeletemben újra és újra előhívtam magamban a pillanatot, ahogyan pelyhedző szőrét megláttam. Belém vésődött szétnyíló, duzzadt ajkainak, és az általuk körülzárt, nedves, de mégis kislányos nyílásának látványa. Orrom a lába közéhez szorítva belélegeztem nunájának nehéz illatát. Naponta legalább egyszer kivertem magamnak, szüntelenül arra gondolva, hogyan vehetném rá Juditot a közös játszadozásra.

Bizonyosra vettem, hogy próbálkozásaim, hogy a ruhája alá pillantsak, nem maradtak észrevétlenek, de Judit kötelező méltatlankodása egyre kevésbé tűnt őszintének. Különben miért volt olyan óvatlan, mikor leült velem szemben, vagy miért hajolt le előttem olyan gyakran, hogy a fenekébe vágott a nadrágja, és ártatlanul kérdezte utóbb: útban vagyok? Ilyesmit sose csinált, ha anya a közelben volt.

Lassan megértettem a szabályt: sok mindent lehet, csak ne beszéljünk róla. Folytathatjuk
a kisded játékainkat, de tegyünk úgy, mintha semmi se történt volna, mintha semmit se vennénk
észre. Ülhet a kanapén, elmerülve a könyvében, nem ügyelve rám, aki előtte a földön figyelem a combjainak közét és kitartóan várom, hogy megpillanthassam a bugyiját, de nem szabad magam elárulnom. Felbőszítené, ha nyilvánvalóvá tenném, mire figyelek valójában. Ez része volt a tini csábítás tudományának, titkos testvéri vonzalmunknak … tettetni, hogy valójában meg se történt a dolog.

Sokkal később Judit elárulta, hogy pontosan tudta akkor, mire megy ki a játék, kinek mi a szerepe a színdarabban. Nagyon figyelmes volt, izgatott és ijedt egyszerre. Maga is szerette volna kiteljesíteni a játékot, de ez nem ment könnyen az ő normális erkölcsi érzékével … „te is óvatos lettél volna fordított helyzetben.”

Szóval, ha nem vállalhatjuk nyíltan saját rögeszménket, kerülgethetjük a forró kását, titokban hizlalva a vágyunkat. Ekkor nem tudtam, hogy Judit legalább annyira benne van a játékban, mint én. Azt hittem, csak én élek a fondorlatos csábítás eszközeivel. Ami tulajdonképpen így is volt. Azt gondoltam – és gyanítom a fiúk zöme így volt ezzel -, hogy egyedül én vagyok ilyen beteges. Csak én ólálkodom a fürdő ajtajánál, csak én szimatolok a testvérem bugyijában, hogy aztán este erotikus álmaim legyenek.

Jóságos ég!

Tervet kellett kovácsoljak, mert nem várhattam örökké a szerencsére. Felteszem, a szokásos pubertáskori türelmetlenség lett rajtam úrrá, hogy nem értem be a majdani kielégülés ígéretével. Sokkal közvetlenebb, kevésbé elvont dologra volt szükségem, azonnali konfrontációra, vállalva a visszautasítást is. Úgy képzeltem, a helyzet kulcsa Judit bugyija lesz. Gyanítottam, hogy a testvérem tudja, mit csinálok vele a fürdőben, de a magányos játszadozásom nem adta azt a közvetlen élményt, izgató szemkontaktust, amire vágytam. Itt az ideje, hogy áttörjem nemiségünk kiszabott korlátait.

Igen, a bugyiját fogom használni a csábításhoz! Gondoljuk csak el: a bugyi mindig nemi töltést hordoz. A csajok kuncognak, ha szóba kerül, és a fiúkat is érdekli, ha nem is mutatják. Titokzatos. Izgis. Minden erotikus, amit eszedbe juttat. Közvetlenül érintkezik „azzal”. Bepiszkolódhat – erről a gyerekek szemérmesen hallgatnak – pisivel, a punci nedvével, vagy a fenékrésznél.

A nővérem tisztában volt a fehérneműjéhez fűződő vonzalmammal, akár rajta van, akár a szennyesben, ezt már szinte megszokta. Ezzel nem juthattam messzire, hacsak nem váltok ritmust. „Legfeljebb majd visszavonulok, ha nagyon bosszantom a nővéremet” – gondoltam, de az egész olyan gyerekes szinten maradt. Szóval valami újabb trükkre volt szükségem.

Visszatérve a szennyes bugyihoz: a bal tenyeremre feszítve a pamutbugyi elejét, a fény elé tartva vizsgálgattam, miközben a nővérem nyaggattam: „Csak nem pisifoltot látok? Bepisilt a nővérkém? Egy kis baleset? A testvérkém már megint …”

Puff! Valami az arcomba csapódott. A fejemhez vágta az első dolgot, ami a keze ügyébe került, és mi volt az? … Egy újabb bugyi! Meghökkenést színlelve hátraléptem, és kezembe véve szemügyre vettem az új „szerzeményt”. Ez olcsó rózsaszín selyem volt csipkével a combrésznél és a derekánál.

– Azt akarod, hogy vizsgáljam meg ezt is? – kérdeztem.

Ezzel kiütöttem. „Te kis büdös patkány. Te beteg vagy! Kis szarcsimbók, bárcsak lehúznád magad a klotyón, hogy sose lássalak többé, hogy megkaphassam a szobád, és ne kelljen örökké várnom a fürdőben, amíg te …” Vörös fejjel köpködte rám a szitkot, ami eszébe jutott, miközben hirtelen átnyúlt az összecsukható asztal felett, hogy kikaphassa a kezemből a naciját. Ettől inge szétnyílt a mellén.

Megszokott hétvégi viselete volt rajta, egyik kinyúlt, régi ingem „úgyse látja senki”. Talán a szombati mosás miatt, ha nem volt senki itthon, melltartót se hordott. Láthatom a mellét! A csupasz mellét! Az ing nyílásán át teljesen kilátszott a melle, a köldökéig beláttam. Formás, közepes méretű cicije volt, nagy, meredező bimbókkal.

Még ma is előttem van, ahogy nyújtott karral áthajol az asztalon, vörösen és mérgesen, ringó sápadt mellekkel. Ebben a pillanatban nem egy tinilány cickóit láttam, hanem egy nő érett, simogatásra termett melleit!

Csend volt. Nem tudom, mennyi ideig tartott … talán percekig is. Judit egyenesen a szemembe nézett, mérgesen, zavartan, megsértve és közben mégis felajzva. Szorongattam a bugyiját, és megbabonázva meredtem a mellére, a mellbimbójára. Egy szót se szóltam, csak bámultam őt. Közben éreztem, ahogy keményedik az asztal széléhez préselődő farkam. Mikor csípőm önkéntelen mozgásba lendült, az asztal nyomása kiegyenesítette a szűk nadrágomba gyűrt fütykőm. Ott álltam az asztalt döfködve, feltartva Judit bugyijait, és a mellét bámultam. Nyilvánvaló lehetett, hogy a kisasztalt kefélem, és nem tudom abbahagyni, nem is akarom.

Követve a pillantásom, Judit lefelé nézett, és meglátta a kitárulkozó mellét. Elállt a szava és visszakapta a kezét, hogy összefogja magán az inget. Erre kinyújtottam a kezem, mintha át akarnám adni neki a fehérneműit. Ösztönösen utánuk kapott, mire újra szétnyílt az inge, és újra megpillanthattam a pucér cickóit az ágaskodó mellbimbókkal.

A kemény asztallapnak nyomva a farkam, figyeltem a himbálózó melleket, amint a testvérkém újra kinyújtotta a kezét a bugyijáért, persze vigyáztam, hogy ne érhesse el. Felejthetetlen pillanat volt: a zihálástól és a zavarodottságtól piruló mellek a szemem előtt, az egyik az asztalhoz lapulva, a másik ringatózva, meredt bimbóval. A farkam is felmeredt, és csak néztük egymást, kutatva. Csak a lélegzetünket hallottuk, és mindketten átéreztük a pillanat hihetetlen erotikus töltését, bár valójában nem voltunk tisztában azzal, mi történik.

A világ beszűkült számomra, csak Judit mellét láttam az összehúzódó pupillámon keresztül. Mintha egy alagútban lennék, elfojtva ért el hozzám a testvérem suttogása: „Dávid! AZT csinálod magadnak …? Azt csinálod, és el fogsz élvezni …?”

Hallottam, de ki voltam kapcsolva. Már túl késő volt, nem volt visszaút, még soha nem tudtam megállítani ezt a lavinaként rám törő érzést. Valahol a mélyből indult, és erőt gyűjtve felzúdult, majdnem fájdalmas lökésekkel kitörve a fütykösömön egyszer, kétszer, háromszor, és végül negyedszer is. A gatyámba élveztem, amit átáztatott a spermafürdő, ahogy visszafolyt a farkam tövéhez.

Lassan elcsendesült a zubogás a fülemben. Újra hallottam a hűtő zümmögését, és az utcán elhaladó kocsi zaját. Aztán a saját ziháló lélegzetem. Kinyitottam a szemem, és megpillantottam Juditot. Nem mozdult. Leesett állal, kikerekedett szemmel bámult. Láttam a nyelvét és a sápadt bőrétől elütő mellbimbója pirosát.

Hosszú percekig bámultunk egymásra, amint magunkra találtunk a hirtelen jött erotikus kitörés után. Zavartságom egyre növekedett. Úristen, mit csináltam? Hogy történhetett ez meg velem? Ezt sose gondoltam volna. Mit fog Judit gondolni rólam? Vagy ami még rosszabb: mit fog apának és anyának, vagy a barátnőinek mondani? Azonnal lehervadtam. Egy zabszem se fért a fenekembe.

Félre fordítottam a fejem, és mintha ezzel megtört volna a varázs, a testvérem felnyögött: „Szent Szardínia!” Ott álltam egyedül a bugyival a kezemben, az asztalnak feszülő csípővel, de már lekonyult dákóval. Ezt akartam?

Felpörgött az agyam. Ami történt, megtörtént, és talán így is akartam. Ha tudnám, se akarnám visszacsinálni. Ennél rosszabb már nem történhet, sőt még az is lehet, hogy a nővérem is felizgult a jeleneten, okoskodtam. Némi önbizalmat nyerve, elhatároztam, hogy előnyömre fordítom a dolgot. Valami megmagyarázhatatlan okból úgy sejtettem, nem fog beárulni. Egyrészt ő is meg volt zavarodva. Másrészt azt gondoltam, ő is beindult.

Érezve, hogy ez egy kicsit sok volt számára, nyugodtságot színlelve mosolyogtam rá, míg felenged. Bár nagyobb volt nálam (akkor még), a felajzott vadász ösztönével éreztem, hogy nem teljesen bizonyos magában, és valójában élvezi, hogy hajtanak
rá, és hogy felizgatják az erotikus célzások.

Végül is én voltam a férfi kettőnk között!


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!