Közös maszti a bátyámmal

Pétert sehol sem találtam, ahogy visszaérkeztem a barátnőmtől. Aztán eszembe jutott a hátsó kert, talán ott van. Ledobtam magamról mindent, és felvettem a bikinim. „Legfeljebb napozok egyet” – gondoltam, és elindultam hátra. Mikor megláttam Péter izmos testét a fűben, mögé lopóztam. Észrevettem a könyvét a hátánál, azt hittem, vizsgál valamit a földön. Megérintettem a vállát, és olyan rémülten fordult hátra, mintha éjfélkor értem volna tetten egy kihalt temetőben. Akkor jöttem rá, hogy maszturbált, mikor megláttam az ágaskodó farkát, ami elé odakapta a törülközőt.
– Bátyó! Ennyire hiányzom? – kuncogtam rajta. – Pár órára elmegyek, és máris vigasztalod magad?

Nem tudtam, mitől zihál jobban: a tettenéréstől, vagy attól, amit előtte csinált. Láttam, hogy megkönnyebbül, és lassan feloldódik a feszültsége. Kimerülten felkönyökölt.
– Atyám! Még sose kaptak onanizáláson! – hitetlenkedve csóválta a fejét, és kínosan vigyorgott.
– Rá se ránts! Ilyen szép nagynak még úgysem láttalak eddig – mondtam neki elismerően, hogy valamennyire helyreállítsam megtépázott önbizalmát. – Nem baj, ha én is napozok egyet?
– Gyere, bekenlek – ajánlkozott Péter, és elhúzta a plédről a szétszórt holmikat.
– Csak óvatosan, mert a múltkor megégtem egy picit a nudin – figyelmeztettem őt, és letelepedtem mellé.
– Hol?
– A bikinialsóm szélénél, meg a melltartó alatt. – Jólesően nyögdécseltem, mikor a hátam masszírozta. Ahogy hátrapillantottam, a duzzadó makkjával néztem farkasszemet, amit már nem is takargatott. Súlyosan himbálózott, ahogyan közben Péter a felsőtestemen dolgozott.
– Szerinted jó ötlet itt provokálni a szomszédokat? – kérdeztem a lába közé sandítva.
– Nyugi, csak mi ketten vagyunk. A gyerekek a szomszédban már rég beköptek volna, ha meglátnak. Te is kipróbálhatnád – ajánlotta kis szünet után. – Isteni valakit meztelenül masszírozni!
– Emlékszem rá a koleszból – mondtam, és borzongva éreztem, hogy nedvesedik a lukacskám. – Gyakran masztizol? – kérdeztem.
– Épp az utolsó dugásomon járt az eszem, amikor kijöttél. Azóta be kell érnem Marok Marcsával. A szobádból kihallatszó zajokból ítélve nem masztizok gyakrabban, mint te. Apropó! Egyszer megmutathatnád, hogy csinálják maguknak a lányok!
– Semmi különös … Benedvesítem az ujjam, és … – Olyan fáradt vagyok! – sóhajtottam. – Egész délelőtt bicikliztünk a parton. Éreztem, hogy Péter felülről benyújtja tenyerét a bikinialsómba, hogy bekenhesse a sajgó vörös csíkot.
– Milyen izgató a feneked! – Nyeltem egy nagyot – Mi olyan izgató benne?
– Szép kerek. Kemény és mégis rugalmas.

Éreztem, hogy megkeményedik a mellbimbóm.
– Legszívesebben én is nudiznék veled! Szeretnéd? – kérdeztem lehunyt szemmel motyogva. – És ha Anyuék kijönnek?
– Őket is levetkőztetjük – tódította Péter – Szerintem élveznék.
– Akkor hát rajta! – biztattam, és engedelmesen megemeltem a csípőm, hogy lehúzhassa rólam a bugyim. Tudtam, hogy megint feláll a farka, mikor megmutatom neki a popsim, meg a bozontom. Annyira megszerettem vele a meztelenkedést! Tilos volt, de azt is játszhattuk, hogy ártatlan szórakozás. Melltartóm kikapcsolva a hátamra feküdtem. Ahogy felemeltem a lábam, láttam, hogy bátyám megnyalja a száját, mint amikor a strandon húztuk egymást.
– Emlékszel, mit játszottunk Berényben? – kérdeztem tőle, és a szemébe néztem.
– Csak most nincs senki, akit zavarba tudnánk hozni.
– Hááát, ahogy az előbb elnéztem a fütykőd… – Nem elég, ha engem felizgatsz?
– Na jó, de akkor most te jössz! – jelentette ki, és visszaült a pokrócra. Óvatosan felültem, vamposan leeresztettem a szempillám, talányos mosoly ült ki az arcomra, és hagytam, hogy lassan, NAGYON lassan lecsússzon a bikini felsőm.

Csak néha kaptam el a tekintetét, mert alig tudta levenni szemét a meg-megrezzenő melleimről. Én is lepillantottam, és láttam, hogy a cicibimbók körül egészen libabőrös lettem. Kidugtam a nyelvem, alaposan megszopogattam a mutatóujjam, majd lassan körözni kezdtem rajtuk, hol az egyiken, hol a másikon. Úgy belefeledkeztem, hogy először nem is vettem észre, hogy a hegyes nyelvem magától kibújt az ajkaim között, mintha be szeretne segíteni az élvezetbe. Mikor felnéztem és megláttam Pétert, ahogy lassan a dákóját masszírozza, tudtam, hogy lesz egy kisebb orgazmusom. A másik kezemmel én is a lábam közé nyúltam, és nyögdécselve a puncimra szorítottam a tenyerem, hogy érezzem a nedves lüktetést a hüvelyemben. Nem tudom, a bátyám észrevette-e egyáltalán, hogy egy picit meghaltam, mindenesetre most ő vette át a kezdeményezést. Feltérdelt, majd félig elfordult, hogy élvezhessem izmos feneke látványát. A makkján benedvesítette a középső ujját, hátranyúlt, belefúrva pillantását az enyémbe.
– Tudod milyen jó, mikor így feldugom magamnak a fenekembe – nyögte – Látod, ahogy az ujjam eltűnik a szűk lukamban? – Ettől mindig feláll a farkam!

Először éreztem életemben, hogy feltüzelnek a piszkos szavak, de ezt inkább megtartottam magamnak, mert láttam, hogy Péter lassan kezdi elveszteni a fejét. Rámeredtem a makkjára. Csakugyan, néha megmozdult a hímvesszője, és egyre magasabbra emelte a fejét. Annyira kemény, és diadalmas volt!
– Most már értem, miért szeretik a homokosok, ha valaki megdugja a seggüket – jegyeztem meg, és széttártam a combom, hogy én is ellenőrizhessem a hátsó lukacskám.
– Fogod te még jobban is érteni! – bólintott. Széttette a lábát, és ráérősen húzogatta a bőrt merev, lüktető dorongján. Hátranézett a válla fölött. – Maradj így! – kiáltott fel. – Olyan jó így kitárulkozva látni a nedves puncid, az ágaskodó mellbimbódat! – hörögte. – Tudod, hogy nem is vagy rossz nő? Úgy szeretném a meredező pöcködet harapdálni, meg nyalogatni azokat a duzzadt bőrredőket!

Egy kicsit megrettentem a lehetőségtől, hogy még ma elvesztem a szüzességem.
– Héhé! Ne olyan gyorsan! Már az is túlzás, hogy együtt masztizunk. Nem gondolod? – Egyáltalán elélveztél az előbb, vagy túl korán jöttem? – kérdeztem szégyenlősen, és közben tenyeremmel eltakartam a csiklómat a bátyám kutató pillantása elől.
– Még egy pillanat, és egy kielégült pumát találsz itt dorombolva – dicsekedett.
– Tudod, hogy nem bánom?
– Ennyire jó neked, ha én szenvedek a kielégületlenségtől?
– Nem is sejted, mit szeretnék? – kacsintottam rá, és egyre szélesebb terpeszben húzódtam hozzá közelebb a pokrócon.
– Egy kielégült pinát, dorombolva? – vigyorgott.
– Naaa! Ez már egy kicsit durva volt, bár később erről is szó lehet – mondtam talányosan.
– Akkor mit csináljak a kedvedért, édesem?

Egy kis hatásszünetet tartottam. – Gondolkozz! … Hol is tartottál, mikor megzavartalak?
– Nagyjából ugyanitt.
– Szeretném, ha kivernéd előttem a farkad! – mondtam belevörösödve, de megkönnyebbülve. – Akarom látni, amikor elélvezel! Még sohasem láttam ilyet, csak filmen.
– Egy perc és elmegyek … Na és te? Hogy bírod ki élvezés nélkül? Nézz ide a kezemre és közben simogasd te is magad! – fordult velem szembe a bátyám, erős markát föl-le jártatva a farkán. Egyre jobban zihált, ahogyan én is. Teljesen belevörösödtünk az izgalomba. Megrázkódtam, éreztem, hogy megint el fogok csöppenni. Két ujjammal szétnyitottam a puncim, a másik kezem ujjait benedvesítettem a résben és a csiklómon köröztem velük. Gyakorlott voltam abban, hogy kell előcsalogatnom a búvóhelyéről. Már azonos ütemre, egyre szaporább mozdulatokkal masztiztunk nyögdécselve, szinte egymás testét érintve. Gyakran kerestük egymás szemét, és ilyenkor csak azért tudtunk elszakadni egymástól, hogy a másik vibráló kezére meredjünk, amivel a gyönyört sürgette.
– Látod, hogy milyen nedves vagyok? … Teljesen kitárom magam neked… Fröcsköld rám … Péter, én is elélvezek … mindjárt …!
– Ezt akartad? … Oóóóh! Most …!

Egyszerre mentünk el, lüktető, hihetetlen rángások között. Tiszta lucsok voltam, mert a bátyám meleg spermájából jutott a hasamra és a cicimre is, de odalenn se voltam még ilyen nedves. Hálásan és kimerülten mosolyogtunk egymásra.
– Meg vagy elégedve? – kérdezte Péter.
– Most én elégítettem ki magam, vagy te? – vágtam vissza, de aztán odabújtam a bátyám széles mellére, átkaroltam és apró csókokkal szórtam tele a göndör, finom szőrét.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!