László – Kefélési Erősítő Folyadék Élveztem Ahogy Kefélik A Feleségem

Még fiatal házasok voltunk amikor kimentünk németbe és ott az egyik állomáson várni kellett.A csomagokat leadtuk megőrzésre és a feleségemmel elmentem egy közeli szexstúdióba.Eleinte a nejem húzódozott nem akart bejönni, de később sikerült rávennem.Mondta,hogy attól fél mások is megbasszák, de közöltem vele és az nagyon rossz lenne,hátha hosszú a farkuk akkor nem .remélem lesz ott olyan akit te is megkedvelsz. Végül bementünk és a nejemnek rögtön feltűntek a hosszú műfarkak.Elkezdte őket fogdosni én meg odamentem a pulthoz és kértem olyan szex erősíző folyadékot ami piába lehet cseppenteni és ettől megvadul a csaj és mindenkit befogad a lába közé.

A srác aki ott állt megkérdezte a csajnak akarom adni akivel jöttél,mondtam neki annak is egyébként a feleségem és már régóta szeretném látni,hogy megbasszák és lenyeletik vele a gecijüket a srácok.Ennek semmi akadálya mondta és bevitt bennünket egy kis előadóterembe ahol többen is filmet néztek,és páran az asztalon dugtak.Amikor a feleségem meglátta ezt rögtön a saját lába között kezdett matatni,majd lehúzta a bugyiját és a táskájába tette. Odajött egy koma és a kezébe adta a nagy faszát. A nejem azonnal megfogta és bekapta,majd szopni kezdte. Én szűzen vettem el és nem gondoltam volna,hogy azonnal elkapja egy idegen férfi faszát és pillanatok alatt elélvezteti a szájával,majd lenyeli a tartalmát ami a srác faszából kijött.

Majd amikor a srácot kielégítette odajött hozzám és köszönetet mondott nekem azért,hogy ilyen csodás helyre hoztam.Persze lassan levetkőztették és mások is elkezdték baszni. Jóformán egész éjjel vagy tizenöt koma dugta meg és olyan sikításokkal élvezett el,ha nem volt a szájában idegen fasz,hogy sokszor a férfiak is meglepődtek. Persze ezeket a jeleneteket filmre vették és mikor elmentünk sok pénzt is adtak. Kérdezték nem maradunk e ott adnak szállást és kaját is és akár évekre is le is szerződtetnék a feleségemet.Mondtam nekik egy körúton vagyunk, de megbeszélem a feleségemmel.Erre közölték ő már beleegyezett és amikor megmondtuk neki mennyit kap egy hónapra rögtön aláírta a szerződést.

Hát nemigazán erre gondoltam amikor áthoztam ide, de az asszony döntött helyettem is. Mondta,hogy legalább két évet eltölt itt addig annyian basszák meg amennyien akarják és azzal akikkel akarják, de közölték állatokkal is lesz módja baszni,aminek nagyon örült. Így aztán elhoztuk a csomagokat a megőrzőből és elmentünk egy lakásba ahol volt két nagy szoba és egy hálószoba is. Persze be voltak kamerázva,hogy ha bárkivel kefél vagy meztelenül mászkál minden mindig látszódjon és felvegyék kazettára. Volt az udvaron egy medence teli vízzel és két kan kutya is akikkel a nejem rendszeresen kefélt a nagy örömére.

Én kaptam állást a cégnél és sokszor nekem is jutott a jóból,mert rengeteg csinos nőt dugtam meg és nyaltam ki. Minden második héten jött az orvos és megnézett bennünket nem szedtünk fel valamit valahol.Volt olyan nap amikor meztelenül voltunk mindketten és én is beszálltam a feleségem kefélésében és nagyon élveztem ahogy kiszopja a gecimet a feleségem és a szájába tartva játszott vele majd lenyelte. Eleinte nagyon zavart,hogy olyan sokan megbasszák és a segge lyuka is eléggé szét lett baszva, de később amikor néha az orvos belecseppentett a seggébe és a pinájába is dugott fel valamit amivel összehúzta a szétkefélt pináját már ne zavart.

Mikor pár év múlva eljöttünk onnan én is kaptam az orvostól ilyen szert és ha elfogyott mindig küldött valakikkel akik persze hálából vagy két napig baszták a feleségemet mint egy kurvát, de az is volt.Persze amikor eljöttünk onnan rengeteg ruhánk és egyéb dolgunk is volt és ezért egy nagy túrakocsival jöttük haza. A fasz utáni vágya azóta sem szűnt meg és amikor elmentünk Afrikába egy körútra ott két nagy faszú néger úgy megbaszta,hogy ki kellett venni a méhét,mert különben nagy baj lett volna. A mai napig rendszeresen nagyon sok férfi megbassza és imádja a tiszta jó ízű gecit is kiszívni a srácok farkából.

A szert amit hoztam már sokszor kiegészítettem,mert rengetegszer alkalmaztam és volt olyan alkalom amikor az egyik csinos barátnőjét szerettem volna megbaszni, de a férje folyton vigyázott rá. Amikor aztán szóltam a feleségemnek az elcsábította a férjét én meg ráhajtottam az asszonyra elvittem táncolni és a piájába öntöttem egy kis szert és ettől szinte magától bujt a lábam közé. Volt,hogy a férje is tudta,hogy egész éjszaka kefélem a csinos feleségét és sokszor fel is csináltam, de mivel az apja is meg akarta baszni a saját menyét és a férj beleegyezett ezért mindig kikaparták az asszonyt és csak a harmadik hónapba,hogy addig is mindenkivel ha kefél beleengedheti a sok gecit a pinájába.

Mióta hazajöttünk németből és a szexklubból azóta már több száz ezren megbaszták a feleségemet és ő mindig örömmel közli velem,ha valami különleges faszt talált. Az utcában ahol laktunk ott is majdnem mindenkivel kefélt. …


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!