Leszbi csajok

Ildi és Móni az általános iskolában barátkoztak össze, de barátságuk egészen a gimnázium végéig megmaradt. Egyik nap Móni áthívta barátnőjét magához a hétvégére. Elérkezett a péntek este. A lány gondosan előkészített mindent, harapnivalókat, innivalót és megvetette a vendégszobában lévő ágyat. Az óra hat órát mutatott, Móni csöngetést hallott. Kiment az előszobába, kinézett az ajtón és kinyitotta.
– Szia Ildi! Rég láttalak – köszöntötte barátnőjét, majd adott neki 2 puszit.
– Szia! Hogy vagy? – kérdezte Ildi, miközben a kabátját felakasztotta a fogasra.
– Hát. Nem vagyok a legjobb passzban, a barátom szakított velem, mert szerinte megszólnák, ha kiderülne, hogy egy húsz éves lánnyal jár.
– Miért, ő mennyi idős? – kérdezte Ildikó már a nappali kanapéján ülve.
– 30 éves.
– Én sem vagyok már együtt Péterrel. De nem fogok keseregni miatta, még csak 21 vagyok, igazán van időm még pasizni.

A lányok végigbeszélgették az egész estét, majd 12 óra környékén arra a döntésre jutottak, hogy ideje lenni aludni.
– Ildi! Mész előbb Te fürdeni?
– Igen, ha nem nagy gond. Ildikó magához vette a hálóruháját és bement a fürdőszobába. Amint belépett szembeötlő volt a hatalmas kád. Levetkőzött, majd megengedte a vizet. Lassan belemerült a meleg vízbe és hátát nekidöntötte a kád falának. Ebben a pillanatban egy hang ütötte meg a fülét.
– Ildi, hoztam egy tiszta törölközőt, bevihetem?
– Persze. Móni félénken benyitott a fürdőszobába és igyekezett nem odanézni, ahol barátnője volt. De egyszerűen lehetetlenség volt nem észrevenni a lány telt keblét és borotvált punciját.
– Ha már itt vagy, lennél olyan szíves és megmosnád a hátam?
– Persze – mondta zavarodottan Mónika.

Odament a kádhoz és a kezébe vette a tusfürdős flakont, de amint megfogta, rögtön bele is ejtette a vízbe idegességében.
– Valami baj van, olyan feszült vagy?
– Még soha nem láttalak téged meztelenül.
– Oh, bocsi. Nem tudtam, hogy ez neked kellemetlen.
– Nem, csak…. – miután ezt Móni kimondta valami erős érzés kerítette hatalmába, meg akarta csókolni a barátnőjét. Lassan közeledett a szája Ildi szájához és, amikor összeért, valami forróság öntötte el a testét.
– Jajj, ne haragudj – kapta el zavartan a fejét Móni.
– Semmi baj – nyugtatta meg barátnőjét Ildi, majd szenvedélyesen megcsókolta a lányt, majd kimászott a kádból és elkezdte Mónit vetkőztetni. Megszabadította minden ruhájától, már csak a fehérnemű volt rajta. Lassan kikapcsolta a melltartót, majd letolta a fekete tangát.
– Tudod, hogy mit csinálsz, ugye?
– Bízz bennem…. Ildi megcsókolta Mónit, majd megkérte, hogy menjenek be inkább a szobába.

A hálóban folytatódott a játék. Ildikó hanyatt döntötte az ágyon barátnőjét és elkezdte végigcsókolni a meztelen testét. Lassan haladt lefele, hosszasan elidőzve Móni formás és kemény mellein. Már a hasán puszilgatta és ment lejjebb és lejjebb. Elérte a lány már nedves punciáját. Le volt róla szedve minden szőr. Ildi először csak a szeméremdombot csókolta meg, majd elérte a lány csiklóját is. Móni teste megfeszült. Ildikó lassan nyalogatni kezdte a nedves testrészt, majd vadabbul esett neki. Móni egyre jobban zihált. Ildi egyik ujját beledugta barátnője nedves pinájába és elkezdte gyorsan ki-behúzogatni. Móni egy halk sóhajtással jelezet, hogy elélvezett. Ildit ez nem zavartatta, tovább izgatta a lányt, majd ujját kihúzva ismét nyalni kezdte. Élvezettel hatolt be nyelvével barátnőjébe. Móni lihegett, majd teste ismét megfeszült, ahogy az újabb mindennél vadabb orgazmus hatolt át rajta. Ildi abbahagyta a nyalást és feltérdelt az ágyra. Arca szemben volt Móni arcával. Megcsókolták egymást és még vagy két percig csókolóztak, majd Mónika így szólt:
– Holnap én megyek előbb fürdeni és Te hozol majd nekem tiszta törölközőt.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!