Idegennel keféltem ismét

Egy hét telt el a szórakozóhelyi eset óta. Teljesen össze vagyok zavarodva. Amikor az utcán voltam, és a munkába mentem, megnéztem magamnak a nőket. Először a feneküket pásztáztam, elképzeltem, milyen jó lenne beléjük markolni, aztán áttértem a melleikre — ez főleg azoknál a nőknél, akik túl kihívóan öltözködtek, és nem hagytak sokat a képzeletemre. Eszembe jutott, milyen fantasztikus érzés volt az ismeretlen nő mellét nyaldosni, csókolni, szopogatni és harapdálni.

Egyik este felmentem egy random pornóoldalra, és végignéztem valamennyi leszbikus videót. A kezem mindvégig a bugyimba volt, annyira izgalmi állapotba kerültem, hogy alig bírtam felfogni. Nedves voltam, az alhasamban pedig egy bizsergető érzést éreztem. Jobban fel voltam izgulva, mint egy teljesen meztelen pasira.

Álmodozásaimból az ismeretlen idegen ébresztett fel. Újabb éjszakát szeretett volna, én pedig azonnal belementem. Szükségem volt egy pasi érintésére, mert ha így haladtam volna, a végén még átálltam volna a másik oldalra.

Ugyanabba a szállodába hívott, a kikötései is hasonlóak voltak: se bugyi, se melltartó. Eleget tettem a kéréseinek.

Amint beléptem a hotelszobába, málnaillat csapott meg. Imádom a málnát. Aztán őt éreztem meg a hátam mögött. A farka kemény volt, csak úgy feszült a nadrágjában, szinte alig tért el benne. A szemkötő is hamar felkerült, a ruhám pedig abban a pillanatban a földre esett.

Az ágyra lökött, de nem engedte, hogy lefeküdjek. A fülest ismét a fejemre rakta, s amint megszólalt a zene, megéreztem a farkát a szám előtt.

Azt akarja, hogy leszopjam.

Borzongás futott végig a gerincemen.

Ajkammal megnyaltam nedves farkát, majd teljes egészében a számba vettem. Furcsa érzés kerített hatalmába. Volt már alkalmam kipróbálni ezt a… pózt, de most különösnek éreztem az egész helyzetet. Elzavartam az ilyesfajta gondolatokat, csak azzal törődtem, hogy minél keményebben és erősebben szopjam, hogy tetszedjen neki. A kezemmel nem értem hozzá, mert volt egy olyan érzésem, hogy annak nem örült volna.

Magját a számba lövellte, s én – a jó kislány – mindet lenyeltem. Legalábbis megpróbáltam.

Hátralökött, szétterpesztette a lábam, és egy mozdulattal belém nyomta magát. Egész testemben remegtem a vad tempótól, ilyen gyorsan még soha nem csinálta nekem senki. Két kezével leszorította a vállam, nem tudtam mozogni, ettől vált izgalmassá és élvezetessé az egész helyzet.

Amikor ismét elment, elengedett. Pár perc elteltével pedig rájöttem, hogy nem lesz folytatás. Még mindig pihegtem, alig kaptam levegőt.

Nem kaptam üzenetet, amitől egy picit elszontyolodtam. Magamra kaptam a ruhát és sietősen távoztam.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!