Letapogattak a buszon

Barátnőm elhívott magához,hogy a férje is megkefélhessen engem úgy,mint ahogy a férjem is tette a barátnőmmel. Ők mindig hajnalba keltek,mert reggel hatra mentek dolgozni és így én is felkeltem és amikor elmentek én is lezuhanyoztam. Persze ők rendesen felöltöztek,míg én csak egy bugyit egy melltartót és egy kivágott és oldalán felslícelt ruhát vettem magamra.

Buszozni akartam,mert halottam amikor a barátnőm testvére közölte,hogy ezentúl nem utazik olyan buszon amelyiken nyomor van,mert majdnem megbaszták és a bugyija is oda lett. Én direkt azért öltöztem így mert az volt a szándékom hátha megbasznak a buszon,amit nagyon szeretek.Utolsónak szálltam fel a buszra ami megállás nélkül megy a város szélére vagy harminc kilométerre.

Szerencsém volt,mert egy koma aki majdnem lekéste a buszt még felvette a buszos és engem préselt egy másik nőhöz. A szám egy másik nő seggénél volt, de ez nem zavart engem.lig indult el a busz amikor éreztem,hogy a ruhám hasítékán benyúl egy kéz és elkezdi simogatni a bugyis fenekemet. Mivel jól esett nem zavartam meg a simogatást. Lassan egy másik kéz is a ruhám alatt matatott és az már a bugyimba is nyúlt, majd az előbbi kézzel együtt lejeb húzták s bugyimat és az egész seggemet simogatták és markolászták.

Reméltem ebből már lesz valami és az egyik kéz elkezdte simogatni a seggem lyukát,míg a másik előre nyúlt és bejutott a puncimba ami különben is sose zárult a sok baszás miatt. Lassan ez a kéz majdnem teljesen eltűnt a puncimba és a másik kéz már három ujját tette bele a seggembe. aztán amikor a seggebre bedugott kéz megunta kivette a kezét és a bugyimba törölte. ez felháborított bár nem tudhatta,hogy a zuhanyozáskor mindig kimosom egy kicsit a seggemet is,hogy egy normális fasz feje se legyen szaros,mert azt egy férfi sem szereti.

Ez a kéz lassan elindult felfelé és elérte a hónajamat,mire előre nyúlt és kivette a jobb oldali mellemet a melltartóból és elkezdte gyúrni. Ez nagyon tetszett bár egy kicsit szorította a melltartó. Közben hátrafordítottam a fejemet hátha sikerül meglátnom ki is aki bányászik, de az előttem álló asszony amikor elvettem az orromat a szoknyájától ahol éppen a segge lyuka volt. Felemelte a szoknyáját és ráhúzta a fejemre,hogy benyaljak neki,mivel az nem hordott bugyit.

Hallottam,hogy az emberek mondják lassan megérkezünk és erre az asszony leemelte a szoknyáját a fejemről a jobb kéz visszatette a mellemet és a puncimból is kihúzták a kezet ami nagyon jó élvezetet okozott,hiszen háromszor volt orgazmusom mialatt játszott a pinám belsejével a koma a két kezével visszahúzta a bugyimat a szoknyát felhajtotta és a nyelves csókot kaptam a seggemre. Mikor szálltunk lefelé sikerült megnéznem az ürgét aki ezeket az élvezeteket okozta.

Mikor délután jött visszafelé alig voltak a buszon és odaültem mellé.Megkérdeztem,holnap is lesz ilyen élménybe részem,mint ami reggel volt, mert akkor nem veszek se bugyit,se melltartót,hogy avval se kelljen gondolnia. Vagy most felmehetek magához egy kiadós kefélésre. Mondtam neki nem vagyok kúrva és hivatásos se ,de annyira jól esett a reggeli simogatás,hogy alig várom,hogy más is belém kerüljön.

Erre mondta akkor gyere velem és elvitt az egyik szomszéd lakásba ahol a barátnőmék laktak. Mondta látott tegnap amikor jöttem haza a barátja feleségével és nem gondolta volna,hogy ma már sikerül összejönnünk. Alig mentünk be a lakásba már nekem is esett és levette a ruhámat majd a melltartót és a bugyimat. A legelső ezután lehajolt és belecsókolt a lucskos puncimba és addig tologatott hátra amíg ledöntött egy ágyra és széthúzta a lábamat ,majd kegyetlenül kinyalt.

Utána felhúzott és szájon csókolt, de úgy ahogy a férjem szokta teljes erejével kezdte kihúzni a nyelvemet a számból,mikor tiltakoztam megmondta vagy megengeded,hogy a tövét is megrágjam,vagy leharapom amennyit tudok.De már szólni sem tudtam,mert annyira fájt és a nyelvem sem akart visszamenni a számba.Majd megsimogatott és elkezdte simogatni a melleimet és azt is egyenként beszívta a szájába,miközben a farkát már nyomta is a lucskos szőrös pinámba.

Mondtam neki hohy húzzon gumit a farkára és közölte,hogy van rajta és kihúzta belőlem és a számba dugta. Még sose volt gumis fasz a számba és alig vártam,hogy kihúzza. Szerencsére inkább a pinámat választotta és amikor kétszer kielégült kihúzta a farkát és új gumit tett rá.Ezúttal a seggembe nyomta a hatalmas dorongját és kegyetlenül megkefélt.Mikor abbahagyta elbóbiskoltam.

Arra ébredtem,hogy valami szőrös van a seggemnél és amikor felébredtem akkor vettem észre,hogy beengedett egy nagy dán dog kutyát és annak a szőrzetét éreztem a seggemnél. Mondtam azonnal szedje le rólam én nem vagyok hajlandó kutyával baszni, de mondta amíg a kutya ki nem elégül úgy se fogsz tudni szabadulni.Ebbe sajnos neki volt igaza,hiszen nem egyszer keféltek meg már kutyák is.

Persze a kutya még teljes erővel nyomta belém az óriási vastag faszát, majd a végén a gömbcsomóját is ami annyira fájdalmas volt,hogy űvőltöttem.A srác nevetett,mert a magnó szólt hangosan és az üvöltésemet így senki sem hallotta meg.Vagy harminc percig egyfolytában kis megszakításokkal ontotta belém a kutyagecit a kutya és ez egyre fájdalmasabb volt. Hágott már meg engem dán dog is,de sose volt egyikőjüknek sem ekkora fasza és gömbje.

Mikor a gömb lassan lelohadt és kezdett kicsúszni ,hirtelen még egyszer belém nyomta a faszát a kutya a gömbbel együtt és elájultam. Mikor magamhoz tértem még javában bent volt a gömb és ontotta belém a gecit a kutya. Megint várnom kellett, de a pinám valahol kirepedt,mert éreztem,hogy vérzik. Pár perc múlva kicsúszott belőlem a kutyafasz is és ekkor a koma felemelt és beültetett egy kád mekeg vízbe,hogy enyhítsen a fájdalmamon. Hozott egy kis konyakot és bocsánatot kért a kutya miatt.

Majd elmondta a felesége azért vált el tőle,mert nem bírta a kutyával való kefélést, mert az utóbbi időben annyira fickós lett a kutya,hogy sokszor a bugyin keresztül is meghágta az asszonyát és a gazdáját. Ez a kutya tulajdonképpen a volt feleségéé, de nem akarja elvinni,mert attól fél kibassza az árnyékvilágból. Mondtam neki ezen nem csodálkozom,mert részben a kutyák miatt már nem lehet gyerekem,mert egy kutya úgy meghágott,hogy a klinikára kerültem és a kutya fasza miatt le kellett mondanom a méhemről is.

Már hat éve nem volt bennem ekkora fasz pedig már közösültem egy póniló 36 cm faszával is.
a koma akivel aznap estig jóformán alig pihenve keféltem mondta,hogy a munkatársnője kérdezte ismerem e magát,mert szívesen enyelegne magával az ágyban a lányával együtt.Mert a férjét is azért zavarta el mert jobban szereti,ha a lányok kézzel basszák,mint a férfiak fasszal. Kipróbálta a kutyát is, de azt mondta elég volt egy életre ez a kefélés.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!