Enzó pupi (animal szex)

Amikor a pasim külföldre ment dolgozni pár hónap után a saját kutyájával éltem ki vágyaimat. Enzó jó szerető volt, ösztönösen dugott és mindig kielégített.

 

Sziasztok Nikolett vagyok, 22 éves föiskolás lány. Szeretném elmesélni nektek az én kis titkomat. Tavaly szeptember elején, nem sokkal a suli kezdete után történt a dolog. 4 éve van pasim, Dávidnak hívják és nem sokkal azelőtt vállalt el egy külföldi munkát, és akkor már 3 hónapja távol volt. Én az ő lakásában laktam a kutyájával, akit Enzónak hívtak. Mindig is jól megvoltunk Enzósal, kedveltem őt és ő is elfogadott engem gazdinak. Enzó egy 4 éves rövid szőrű bernáthegyi kan, hatalmas és gyönyörű!

Azon az estén is ketten voltunk otthon a lakásban. Én a padlón ülve tévéztem, a kanapénak dölve. Nem volt rajtam más csak egy kis bugyi mert még mindig tombolt a nyári forróság. Enzó ott feküdt elöttem a földön és láthatóan neki is nagyon melege volt. Egyszer csak felállt és odajött hozzám, én megsimogattam a buksiját, ö pedig elkezdte szagolgatni a lábam. Éppen zuhanyzás után voltam, ilyenkor gyakran szagolgatott, biztosan tetszik neki a tusfürdöm illata, gondoltam. Próbáltam elnyomni magamtól de ö tovább szagolgatott, majd nyalni kezdte a lábam.

Ekkor véletlenül benéztem a hasa alá és láttam, hogy vörös faszának hegye kint van a tokjából, ezzel egyidejűleg Enzó erőtlen párzó mozdulatokat tett a lábamnál. Ekkor már a lábammal toltam el magamtól, nem volt könnyü mert hatalmas kutya. Egyébként nem lepett meg a dolog, mert már máskor is csinált ilyet, de miután elzavartam magamtól mindig megnyugodott.

Mint mondtam 4 éves és még soha nem volt szukával. Korábban mikor ezt csinálta mindig megsajnáltuk és megbeszéltük Dáviddal, hogy szerzünk neki egy szukát akivel kiélheti vágyait de ez soha nem történt meg úgyhogy szegény Enzóban még mindig ott ketyegett a bomba.
Miután ellöktem magamtól leült elém és lihegve nézett rám. A farka még mindig meg volt duzzadva és ahogy ott ült a hegye egyenesen rám mutatott. Megint felállt és felém indult, kezdtem félni, mert most valahogy más volt mint addig. Elkezdte nyalogatni a lábam, én megint ellöktem, de nem tágított. Azonnal visszajött és szagolt, nyalogatott hatalmas nyelvével. Majd mire észbe kaptam, mellsö lábaival a vállamra ugrott és meleg, vörös faszával szurkálta a mellem. Elég nagy, feszes melleim vannak, a fiúknak nagyon tetszik, 96-os a mellböségem, pedig elég vékony lány vagyok.
Minden erömet összeszedtem és gyorsan oldalra nyomtam Enzót, én pedig a másik irányba kúsztam a padlón. Újra leült elém, és csak nézett rám a nagy boci szemeivel és az egyre méretesebb faszával. Így ültünk kb. egy percig és néztük egymást. Láttam a szemén, hogy iszonyatosan kanos és végre ki akar elégülni. Nagyon féltem ettöl a ténytöl, de mégsem álltam fel, hogy otthagyjam , teljesen megbénítottak a történtek. Ugyanakkor sajnáltam is kicsit szegény kutyát. Dávid távollétében én is nagyon nehezen bírtam szex nélkül, szegény Enzó pedig még soha életében nem dugott.

Ahogy ezen gondolkodtam éreztem hogy a puncim egyre nedvesebb és egyre jobban felizgulok a nagy fasz láttán. Azon kezdtem gondolkodni, hogy mi lesz ha Enzó újra támad… Mit fogok csinálni?? Azon kaptam magam, hogy azt tervezgetem, hogyan elégíthetném ki szegény kutyust mert azt mégsem akartam, hogy megdugjon.

De nem volt idöm tovább gondolkodni. Enzó megint támadott! Ugyanúgy ahogy az elöbb. Én csak ültem ott, fölöttem ez az óriás kutya és vártam hogy mi fog történni.

Enzó ugyanolyan gyámoltalanul lökdöste meleg faszával a mellem mint az elöbb. Látszott rajta hogy nincs gyakorlata, úgyhogy kezembe vettem az irányítást. Ekkor már hevesen lihegtem az izgalomtól. Megfogtam és összenyomtam a két mellem és úgy tartottam hogy Enzó közéjük találjon, Dávidnak is sokszor csináltam ilyet, úgyhogy tudtam mit csinálok.

Nem is kellet sok és a cickóim között, éreztem Enzó faszát. Rendkívül jó érzés volt. Sikamlós volt, kőkemény és nagy! Egyre nagyobb!

Nem tudtam betelni a látványtól. Nem láttam milyen hosszú mert a melleim teljesen körül ölelték de azt látszott hogy legalább 6 centi vastag. Nagyon tetszett és nagyon felizgatott. Enzó is jól érezhette magát a melleim között mert gyorsabb tempóra váltott, én meg csak néztem hogy csúszkál a kapitális, eres kutyafasz a melleimen, miközben a hasán lévö finom ször simogatta a mellbimbóimat. Enzó csak pumpál keményen és mostmár határozottan. Nem bírta sokáig a szűz fasza, hamar ömleni kezdett belőle a sperma.

Szó szerint ömlött! Rámzúdúlt mindaz, amit évekig gyüjtögetett. Kutyageciben úsztak a melleim, söt akkorákat lött, hogy még az arcomra is jutott. Legalább egy percig ontotta rám meleg nedvét és közben hevesen lihegett. Aztán mikor elfáradt, csak állt ott fölöttem, én még mozgatni kezdtem a melleimet a farka körül, ettöl újabb adag geci kezdett kibuggyanni a faszából. Ekkor már az egész testem kutyageci volt, folyt végig a melleimen, a hasamon, le a puncimhoz. Enzó teljesen elment! Leszállt rólam és megállt előttem.

Ekkor láttam meg a teljes szerszámát! Legalább 25 centi!!! Úristen! Mindig is szerettem a nagy faszt, de ez túltett minden addigin! Néztem Enzót a hatalmas doronggal a hasa alatt és hihetetlenül szexinek találtam. Elkezdtem kúszni felé, amikor csörgött a telefonom!

A telefoncsörgés visszahozott a valóságba. Megnéztem, anyám hívott. Ez mégjobban lesokkolt. Eszembe jutott mit szólna ha most látná, hogy szeretett lánya kutyagecitől csillogó testtel fekszik a földön. Nem vettem fel.

Sírva rohantam zuhanyozni. Mikor kijöttem Enzó mélyen aludt. Másnap reggel elvittem Enzót sétálni aztán elmentem suliba. A föiskolán senki sem értette hogy mi lehet velem. Szótlan voltam és láthatóan máshol jártak a gondolataim. A fiúk azzal szivattak hogy biztosan hiányzik a szex mert tudták hogy Dávid 3 hónapja külföldön van. Meg persze meg akartak dugni, folyton kaptam az ajánlatokat.

Közgazdaság elöadáson egyedül ültem és gondolkodtam. Lehet hogy igazuk van a fiúknak és tényleg hiányzik a szex. Eszembe jutott, hogy felizgatott a tegnapi menet a kutyámmal. Lenéztem a meglehetősen mély dekoltázsomba és Enzó 25 centis faszát láttam csúszkálni a melleim között. Kicsengettek és el kellett hesegetnem a gondolataimat.

Következö órán azonban megint itt lyukadtam ki. Éreztem hogy kívánom a faszt! Enzó faszát!! Egyre nedvesebb lett a puncim. Repkedtek a fejemben a gondolatok: végül is nem láthat meg senki, titokban tudom tartani, nem csalnám meg a párom, de mégis szexelnék egy jót! Úristen mit csináljak?

Megbabonázott a kutyám! Aztán döntöttem. Nem bírom tovább. Hazamegyek és megdugatom magam Enzósal!! Ez az elhatározás teljesen felszabadított és remekül telt a délutánom a suliban, mert tudtam szuper estém lesz Enzósal!

Este mikor hazaértem Enzó rám sem hederített. Ennek nem nagyon örültem és hálátlannak tartottam, de reméltem hogy este ismét nagy kan lesz mert én nagyon szukás voltam. Levittem sétálni, majd elmentem zuhanyozni. A puncim is frissre borotváltam, aztán eszembe jutott, hogy ez hülyeség, mert egy KUTYÁVAL akarok dugni. De nem érdekelt!

Szeretek jól kinézni és el akartam csábítani Brutrust! Felvettem a legszexibb fehér tangámat, fehér melltartóval és magas sarkú papuccsal. Dávid szerint döglesztöen nézek ki fehérben a fekete hosszú hajam és a szolibarna böröm miatt. Bekentem magam a testáplóval amit Enzó is szeret és közben éreztem hogy a puncim már lángol, kívánja a kutyafaszt! Így mentem ki a nappaliba Enzóhoz, aki még csak rám se nézett. Ez nagyon feldühített! Bármelyik férfi azonnal megdugna ha így látna gondoltam. De rá kellett jönnöm, hogy Enzó nem férfi hanem kutya.

Letérdeltem elé és simogatni kezdtem a hasát. Semmi. Elkezdtem négykézláb mászkálni elött miközben kerek seggem tekergettem elötte mint egy szuka de semmi. Levettem a melltartót és a bugyit, gondoltam ez itt úgysem segít és terpeszben az orra alá toltam nedves puncim, hátha ez az illat jó hatással lesz rá. El is kezdte nyalni szorgalmasan. Hatalmas nyelve volt így egyszerre izgatta a puncim bejáratát és a csiklómat. Isteni érzés volt! Alig kellett fél perc hogy őrületeset élvezzek.

Akkorát visítottam hogy Enzó megijedt és abba hagyta a nyalást és felugrott. Észrevettem hogy végre áll és felé másztam. Ö azonban nem tünt olyan izgatottnak, mint tegnap. Ott vonaglottam elötte és hagytam hadd szagolgasson, hátha attól kanos lesz. Ahogy finom meleg orrát és érdes nyelvét hozzányomta a testemhez teljesen kirázott a hideg. A puncim olyan nedves volt hogy a combomon folyt le a nedve. Faszt akartam!!! De ez a bamba kutya jelét sem mutatta, hogy meg akar dugni, pedig ott kínáltam neki a testem!

Nem bírtam tovább, teljesen extázisban voltam.
Mellé
másztam behajoltam a hasa alá és kezemmel kivarázsoltam a tokjából vörös faszát. Erre még nem reagált úgyhogy úgy éreztem hogy tovább kell lépnem ha dugni akarok. Kicsit féltem attól hogy bekapjam a faszát, féltem hogy undorító lesz. Ezért csak a nyelvem hegyével érintettem meg. Meglepödtem. Határozottan kellemesnek éreztem, úgyhogy elkezdtem teljes számmal szopni miközben kezemmel a tövét húzogattam. Kellemesen meleg volt és édeskés ízü. Ez már Enzónak is tetszett mert éreztem ahogy elkezd növekedni a számban, majd a párzó mozdulatokkal jelezte hogy készen áll a dugásra.

Gyorsan elengedtem a faszát amely ekkorra már méretesre duzzadt. Örültem a látványának és alig vártam hogy a pinámban érezzem. Megfordultam, hátranyúltam és magamra húztam Enzót. Olyan nagy, hogy négykézláb simán befértem a hasa alá, nem is kellett rám ugrania. Éreztem, ahogy a meleg nedves farka simogatja a fenekem. Fergeteges érzés volt. Ekkor Enzó csípöje már csak nagyon lassan mozgott. Nem baj gondoltam. Alatta vagyok, a farka hegye kint, most már úgyis megdugatom magam.

Elkezdtem tekergetni a csípőmet hogy a fenekem a farkát simogassa. Enzó lassan újra elkezdte a párzó mozdulatokat. Ekkor tudtam, hogy megvan!! Fejem a padlóra tettem megemeltem a fenekem hogy könnyen betaláljon. Elöször csak a fenekem szurkálta meleg farkával, már az is mennyei volt, aztán végre bent volt! Ekkor hihetetlen tempóban egyre keményebben tolta belém a faszát. Annyira várta már a puncim, hogy az a hatalmas sikamlós kutyafasz felnyársalja, hogy gyorsan elélveztem. Lihegtem, ziháltam, visítoztam. Soha nem éreztem még magamban ekkora faszt, teljesen kitöltött.

Aztán hirtelen újabb sokk ért! Brutrus olyan keményen döfte belém a farkát hogy sikerült belém tuszkolnia a fasza végén lévö csomót! Azt hittem szétszakadok! De Enzó nem lassított. Csak pumpált tovább! Éreztem ahogy belémspricceli meleg spermáját. Megint ömlött a farkából a geci! Ez a meleg nedü és a hatalmas csomó feszítése újabb orgazmust hozott. Aztán Enzó is elfáradt és lassított. A farka azonban még mindig bennem volt a csomó miatt. Ott térdeltem egy 25 centi hosszú kutyafasszal a pinámban.

Ez még kb 20 percig tartott, mialatt még 3 orgazmusom volt mert közben finoman mozgattam magam Enzó faszán amit ö is elvezett mert folyamatosan spriccelte belém a forró ondóját. Közben vadul lihegett és a nyakamba folyt a nyála. Más esetben ez biztosan dühített volna de most még vadabbá és állatibbá tette a szexet ahogy néha nagy nyálas nyelvével a tarkómat nyalja, és ettöl még nagyobbakat élveztem. Mikor kihúzta belőlem a farkát a geci csak úgy ömlött a puncimból a padlóra.

Hatalmas tócsa keletkezett, amit Enzó azonnal elkezdett nyalogatni. Én sem tétlenkedtem, odamásztam mellé és szopni kezdtem duzzadó faszát. Meglepetésemre megint mozgásba lendült a csípöje és szó szerint szájba baszott, nem is kellett mozgatnom a fejem. Olyanokat lökött, hogy a farka egészen a torkomig hatolt. Nagyon élveztem vastag faszát a számban érezni ami engem is meglepett kicsit de úgy gondoltam megérdemel egy extra orgazmust azok után, hogy úgy megdugott. Megint nem kellett sok idö és már a torkomban éreztem a meleg spermáját. Nem tudtam milyen lesz, de ezt is élveztem. Jó érzéssel töltött el, hogy kielégítem a kutyámat. Enzó csak spriccelt belém szünet nélkül! Annyit, hogy már nem is bírtam a számban tartani és elkezdett kifolyni oldalt, le a mellemre, a nyakamra. Csöpögött rám a meleg kutyageci.

Hihetetlen élmény volt. Azóta rendszeresen dugunk Enzósal. Csak attól félek, hogy egyszer majd akkor mászik rám amikor Dávid is itthon van 😀
Tetszett az állatszex történetem? Puszi, Nikolett


One Reply to “Enzó pupi (animal szex)”

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!