Az én szexuális életem

Én egy 19 éves lány vagyok előre ennyit elég tudni majd a történetem során megismertek.
Ma reggel felkeltem ittam egy kávét lezuhanyoztam és alindultam a munkahelyemre. Mikor odaértem egy halom papir várt az asztalomon és én azt hittem hogy megőrülök mert azt mindet át kellett nézni egy délelőtt alatt. A kávészünetben kimentem a mosdoba és valahogy elkellett terelnem a figyelmemet a sok munkárol.
Előszőr elkezdtem simogatni a mellemet majd mikor éreztem hogy egyre keményebbek lesznek a mellbimboim lassan lejjebb vittem a kezemet és a nunimat kezdtem el simogatni. Éreztem hogy egyre nedvesebb leszek és lassan el kezdtem ujjazni magam. Előszőr csak lassan és gyengéden majd egyre gyorsabban, nagyon jo érzés volt, de eszembe jutott a sok munkám és igyekeztem arra öszpontositani.
A következő 4 ora elég gyorsan eltelt a papirok között. Meg volt beszélve az egyik barátnőmmel hogy találkozunk melo után és elmegyünk vásárolni.
Evvel a barátnőmmel meglehetősen furcsa volt a viszonyunk.
Amint megláttuk egymást nem birtuk tovább és bementünk a legközelebbi nyilvános wc-re és vadul elkedtünk csokolozni. Én nagyon megkivántam őt és éreztem hogy nagyon nedves vagyok már alig birtam ki hogy ne nyuljak magamhoz ekkor ő lehuzta a bugyimat és elkezdte nyalni a puncimat. Perceken keresztül csak nyalogatott és én ezt nagyon élveztem de mindkettőnknek sok dolga volt még aznap és megbeszéltük hogy most inkább gyorsan bevásárolunk utána mindenki elmegy a saját dolgára és este ismét találkozunk. Igy is lett. Nekem vettünk egy sexy ruhát és fehérneműt a randira. Ezutám hazamentem enni és pont akkor telefonált a barátom akivel fél éve jártam és kérdezte hogy mikor érek oda- mert már nagyon hiányoztam neki. Én megigértem hogy másfél ora mulva ott leszek. Egy orába telt mire elkészültem és elindultam. Az ut a barátomhoz elég hosszu igy volt időm gondolkodni mig odaértem.
Már nagyon kivántam hogy lefeküdhessek a barátommal de az estét is vártam már a barátnőm miatt. Nem vagyok leszbikus, hiszem a fiukat szeretem de van valami amit a barátnőm jobban tud mint a férfiak és ami miatt nagyon jo vele lenni de pontosan én se tudom hogy mi is az.
Én egy férfit szeretek de őt tényleg tiszta szivből és sajnos nem azt a férfit akihez éppen sietek. Akit én szeretek ő elérhetetlen számomra ugy érzem és már soha többé nem lehetek vele. Volt egy esélyem és eljátszottam nála pedig tényleg teljes szivemből szeretem. Ő az első gondolatom mikor felébredek, az utolso mielőtt elalszok, rola álmodok, rá gondolok sex közben és maszturbálás közben is mert ő az egyetlen akit tényleg nagyon SZERETEK!! De már nem lehet az enyém…
A következő részből megtudhatjátok hogy mi történt a randin a barátomnál és hogy mi történt este a barátnőmmel!


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!