Masszázs és szex

El is felejtettem, hogy fél óra késést mondott. Kis idő múlva megjelent az ajtóban, bejött, majd behúzta maga mögött. Én az ágyon pihentem, és járt az agyam. Egy kis masszázs sosem jön rosszul az ember fiának

De ilyenkor én is, mint a srácok többsége nem a fejemmel gondolkodtam! Sőt, ez inkább volt ösztön, mint tudatosság. Valami hasonló gondolatok kavarogtak bennem, de nem sokáig, mert leült mellém, kicsit szégyenlősen, és megkérdezte azon a csengő hangján, hogy most mit gondolok róla. Mert nem csinált még ilyet, és nagyon szégyelli magát. Mondtam neki, hogy ne tegye, hiszen ez teljesen természetes dolog, mármint nem a mostani szitu, hanem a szex. A felnőtt élet szerves része. És van, hogy az ember készül rá, van, hogy spontán jön. A lényeg, hogy mindig legyen igényes, hogy mindig követelje ki magának ami jár.

Mondtam is neki, hogy lazítson, megmasszírozom. Hozott testápolót, majd ledobta a köntösét, és teljesen meztelenül lefeküdt az ágyára. Én nyomtam a kezemre, hogy ne legyen olyan hideg, és elkezdtem a törékeny testét bekrémezni, csak úgy siklott a kezem, végig a hátán, a finoman ívelt vállától, a hátán végig, le a derekáig, a popsijáig. Oldalt a melleit kissé érintve haladtam felfelé, miközben a popsiján, lábán ültem. A barack illatú testápoló, a gyönyörű barna, hibátlan bőre, a törékeny teste, a lágy zene… kezdett éledezni a farkam. Különösen jó helyen volt, mert a fenekén ültem, vagy a lábára csúsztam le, mikor a popsiját krémeztem. Majd leszálltam róla, és a lábát is végig locsoltam a krémmel. Elkezdtem masszírozni, krémezni. Fantasztikus lábai vannak, a combja ívelt, mintha egy szobrász készítette volna, a vádlija tökéletes, talpa, lábujjai mint puha párnák. Mindkét lábát alaposan végigmasszíroztam, mikor felfelé haladtam, a belsőcombján igyekeztem minél közelebb kerülni a borotvált nunijához, de vigyázva, hogy ne érintsem meg. Ilyenkor egy picit megemelte a popsiját, igyekezte felkínálni nekem, az érintésemnek. Felém fordította a fejét, és látta, hogy már ismét harcra kész vagyok.

A kezét kinyújtva átfogta a férfiasságom, és gyengéden elkezdett játszani vele. Én egy kicsi krémet csorgattam a popsijára, amitől felszisszent. Hideg lehetett, de nem szólt semmit, csak behunyta a szemét, és élvezte. Kicsit szétnyitotta a lábát, én pedig nagyon lassan elkezdtem szétkenni a barack illatú testápolót a csupasz barackján. A kezében volt még a farkam, de nem simizte, csak tartotta. Mondtam neki, hogy csak a testére figyeljen, csak az érzéseire, és a hangomra. Folyamatosan mondtam neki, hogy mennyire csodálom a testét, mennyire nehéz visszafognom magam, hogy szét ne akarjam tépni azonnal. Közöltem vele, imádom a puncijának a selymességét, a bőrének az illatát… míg beszéltem hozzá, egy kicsit szétnyitottam a nagyajkait, és finoman végighúztam benne az ujjamat.

Már teljesen nedves volt, szinte kicsordult. Óvatosan befordítottam az ujjam, és belé hatoltam. Rászorított a farkamra, és elkezdte húzogatni rajta a bőrt. De ezzel már nem tántoríthatott el attól, hogy csak vele foglalkozzam, és ne a saját érzéseimmel. Felemelte a popsiját, én pedig elkezdtem ki-be mozgatni az ujjam, majd két ujjammal nyúltam fel neki, amire egy pillanatig felszisszent, de aztán átadta magát a ritmusnak. Hüvelyk ujjammal a popsiját masszíroztam, a másik kezemmel meg a mellbimbóját kerestem meg. A farkamra már nem is tudott figyelni, mindkét kezével a párnájába kapaszkodott…

Alányúltam a medencéjének, és felemeltem annyira, hogy feltérdelhessen. Homorított, mint a kiscica, én pedig egészen közelhajoltam a barackjához, ami már teljesen lucskos volt. Éreztem az illatát, a szerelem illatát, ami nem hasonlít semmihez, amitől az ember szomjas lesz és éhes, harapna és marcangolna, de én önfegyelmet gyakorolva egészen közel hajolva belekóstoltam… felsóhajtott, mikor megérezte a forró leheletemet. Eleinte csak a popsijára adtam puszikat, és a belső combjára, egyre közelítve az édes kelyhéhez… már-már tolta hátra magát, ekkor megkegyelmeztem neki, vagy inkább eljuttattam egy újabb lépcsőfokra, mert beléhatoltam a nyelvemmel! Végignyaltam a punciját végig a csiklójától, egészen a bejáratig, ahol is amennyire csak tudtam belényaltam. Édes volt, szinte még érintetlen. Tudtam, hogy ez még csak a kezdet, hiszen nem fértem hozzá oda úgy, ahogy akartam. Kiszakítottam az önfeledt világából, mondtam neki, hogy feküdjön a hátára. Én az ágyról a földre térdeltem, ő pedig szétterpesztett lábakkal leült elém, majd a hátradőlt a könyökére. Az arcán nem is tudom megmondani, hogy mit láttam, talán mohóságot, köszönetet, vágyat, tüzet. Végig a szemébe néztem, úgy közeledtem a gyönyörű barlangjához.

Széthúztam a nagyajkait, és egészen közelről, hogy érezze a forró leheletem, egy hosszú másodpercig megálltam. Előttem meredezett a csiklója, egy borsószemnyi érzékszerv, mellyel tudtam, hogy a mennybe fogom repíteni. Mélyen a szemébe fúrtam a tekintetem, majd mosolyra húztam a szám, és hirtelen megnyaltam a csiklóját. Mintha a villám hasított volna belé, a fejét hátravetve felnyögött. Elkezdtem finom nyelvcsapásokkal kényeztetni, óvatosan beszippantottam a csiklóját, majd a kisajkait, és ismét a csiklóját. Végignyaltam a csikló melletti mindkét oldalt, hiszen ez rettentően érzékeny. A mutató és a középső ujjammal közrefogtam a csiklót, és pergő nyelvvel kényeztettem, mire mély, és egyre gyorsuló sóhajokkal felelt. Két ujjammal beléhatoltam, elkezdtem ki-be mozgatni, nyelvemmel a csiklóját nyaltam, és néha mindkét ujjammal izgattam a csiklóját. Másik kezemmel ismét a mellbimbóját kerestem, ami eszméletlenül meredezett. Nem igazán voltam már lassú, sem gyengéd, legalábbis ami a melleit illeti, hallgattam a légzését, az ujjaimmal kitapintottam a vaginájának a redős belső falát, és rettentő sebességre kapcsolva keféltem az ujjaimmal, pörgettem a csiklóját, nyaltam a nedveit, mint hangszeren, úgy játszottam vele. Mondtam, hogy ne fogja vissza magát, hiszen üres a ház, senki nem hall minket. (mondjuk ebben tévedtem, de erre majd később térek ki).

Elindult a testében egy ősi érzés, remegett minden porcikája, megfeszült, mint egy húr! Oly sóhaj szakadt ki belőle, ami nyüszítésbe ment át, apró szisszenésekbe, a lábát megpróbálta összeszorítani, megpróbálta lefogni a kezem, de én nem hagytam abba, amire egy hatalmas nyögéssel válaszolt, beletúrt a hajamba, és belemart a hátamba. Fantasztikusat élvezett, dobálta magát, a párnáját az arca elé rántva sikoltott, nyüszített. Hagytam, had csendesedjen le, egy picit. Mintha önkívületben lett volna, eleinte nem is foglalkozott velem, odabújtam mellé, nem nyitotta ki a szemét, csak valami ősi ösztöntől vezérelve mellém bújt, és hagyta, had járja át a testét az érzés összes felhangja, utórezgése. Oly kiszolgáltatott volt ezen pár percben, hogy úgy éreztem, nélkülem még levegőt sem tudna venni, ha nem lennék ott mellette. Mikor kezdett magához térni, kinyitotta a szemét, és olyan másnak láttam, az egész lényét újraformálta az a nézés, olyan kapcsolat volt közöttünk abban a pár percben, mintha nem csak a testünk egyesült volna, de a lelkünk is szeretkezett. Olyan magasságokban járt, hogy az ágy szélén angyalok ültek, és féltem, ha nem felém fordul, akkor nem én csókolom meg a homlokát, hanem egy angyal, és akkor talán soha nem nyitja ki újra a szemét, legalábbis a földi létben nem. De rámnézett!

Olyan lehetetlennek hatott a hangja, el is csuklott eleinte, de megszólalt, csak egy szót mondott: Köszönöm! De abban a szóban benne volt minden! Ha le tudnám írni, mi minden, már nem is lenne ugyan az. Kezdett magához térni, és észrevette, hogy nagyon is ott vagyok! Kezdett szabadkozni, hogy nem figyelt rám, de mondtam neki, hogy ne törődjön most mindezzel, ez még csak a bemelegítés volt! Erre felnevetett (vagy felnyögött?:). Cicásan hátat fordított nekem, odabújt hozzám, mint kanalak a fiókban, és elkezdett fészkelődni. Azt mondta, hogy valami nincs a helyén, azért helyezkedik. Hátranyúlt, és megérezte a farkam forróságát, megmarkolta, megszorította, hogy felszisszentem! Elkezdte őrült sebességgel verni, amit én ugye nem hagyhattam annyiban. Azt mondta, hogy a kutyám akar lenni! Értettem, hogy mit akar, de furcsa volt hallani az ő szájából! Felpattant az ágyon és felkínálta nekem punciját, a fejét egy párnára téve, teljesen kitolta a popsiját! Odatérdeltem mögé, és a farkammal elkezdtem ott játszani, ahol nemrég a nyelvem szánkázott. Egy kicsit elkezdtem izgatni ismét, de annyira nedves volt, hogy nem is kellett vele sokat játszanom, max az idegeit húztam vele, hogy nem hatoltam be egyből.

Ekkor ismét meglepett, mert azt mondta, hogy „gyere, tedd be a farkadat, érezni akarlak, keféld szét a puncimat”! Ha(!), mondom
magamba,
mit tettem ezzel az ártatlan kiscsajjal? 🙂 Ekkor hirtelen megálltam, de csak egy pillanatra, Bianka észre sem vette amit én. Az ajtóban ott állt a nővére! Megállt bennem az ütő, de aztán eszembe jutott, hogy mi van, ha nem most érkezett? Ha most jött volna, akkor hirtelen bejönne, nem állna és leselkedne az ajtóban! Észrevette, hogy a szemébe nézek, és láttam rajta, hogy ő is megijedt egy pillanatra, végül is semmi köze a Huga szexuális életéhez, még ha az az ő magántanárával kefél is. Bianka mindebből semmit nem látott, mert feküdt a párnán, és inkább oldalra nézett, ha éppen nem csukva volt a szeme! Én a Nővére szemébe néztem, és a Hugi puncijához illesztettem a farkam, majd lassan behatoltam! Néztem az Adri szemét, és éreztem a testvére forró szorítását. Nagyon szűk és forró volt. Bianka felnyögött, és éreztem, hogy ez egy újabb szint melyet kipróbálok a szex terén. A helyzet vadonatúj volt. Óvatosan elkezdtem mozogni, előre hátra, kis köröket leírva, váltogatva a ritmust, hol gyorsabban, hol egészen mélyre hatolva, majd megállva, aztán teljesen kihúztam, és ismét tövig vissza! Le sem vettem végig a szemem az Adriról. Láttam, hogy ő nem tudja mit figyeljen, a szemembe nézett, majd a farkamra. Egészen Bianka fölé álltam, fentről, minél meredekebb szögből keféltem, hogy a nővére minél többet lásson! Eszméletlen tempóra kapcsoltam, úgy járt a farkam, mint egy dugattyú! Bianka ismét kezdett elszállni, annál is inkább, mert hol a csiklóját izgattam a kezemmel, (már amennyire elértem), hol a popsijának a bejáratát. Én sem bírtam már sokáig, és mikor megéreztem, hogy az alattam lévő Biankát ismét az orgazmus hullámai dobálják, elengedtem magam, és hatalmasat élveztem hangosan, megpróbáltam minél látványosabban, Az első lövést Biankába engedtem, de aztán kihúztam és spricceltem a hátára, az arcára, a hajára és az ágyra. Le sem vettem a szemem a nővéréről, láttam az arcán az izgalmat, az irigységet és a kéj mámorát!

Később elmondta, hogy akkor ért haza, mikor a hugát elkezdtem nyalni, és végig masztizta az egészet! Állatira lucskos volt a bugyija, és még soha nem akart annyira senkit, mint engem akkor! Persze miután elmentem, ő eltűnt az ajtóból, észrevétlen lement az emeletről, és kb. 5 perc múlva játszotta el, hogy hazaért. Biankával még ott feküdtünk egymás karjaiban, de mikor úgy hallottuk, hogy megjött az Adri, Bianka gyorsan elment a fürdőbe, én pedig gyorsan felöltöztem, és lementem, mintha mi sem történt volna. Lent a konyhában találkoztam össze Adrival


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!