Masszázs extrákkal

Délelőtt jössz a panel lakás negyedik emeletére, kedves mosollyal fogadlak, egy rövid fehér köpenyben, ami alatt sejlik fehér melltartóm és tangám.

Levetkezel meztelenre, ameddig én az masszázs olajat készítem elő.

Kényelmesen fekszel hanyatt a szűrt fényben, illatgyertya fűszeres illata lengi be a teret.
Puha meleg kézzel simogatom vállad, karjaid, nyakad. Mellkasodról hasadra csúszik olajos kezem, csípőd becézik ujjaim, majd talpaidhoz állok, hogy lazítsalak tovább.

Lassan kigombolom a köpenyem, leveszem kikapcsolom melltartóm tekinteted előtt, és már csak egy bugyiban állok előtted, masszírozva talpaid, enyhén behajlítom térded, hogy vádlid is átgyúrjam, finoman érintve melleimmel.

Csukva a szemed, néha nyitod ki hogy ne csak érezd, hanem lásd is ahogy a melleim lábaidhoz érnek, olajosan fénylik kemény duzzadó mellbimbóm.

Oldaladon állok, hogy combod belső felét simogassam tenyereimmel, farkad meredezik duzzad makkod, feszülnek golyóid, kezem után sóvárogva, de csak alkarom érinti meg egy fél pillanatra, lábad gyúrása közben.

Finoman húzom lábad szét, meleg olajos tenyerembe veszem golyóid dörzsölgetem lassan ujjaimmal.. majd farkad tövét fogom körbe, és lassan erősebben hatok érzékeny feszülő golyóidra.
Már szaporábban veszed a levegőt, kőkemény farkad makkja enyhén nedvesedik.

Elengedem golyóid, olajat öntök tenyerembe, makkodra húzom kezem enyhén facsarom, peremét simítom az apró bőrt tolom fel ujjammal, ujjbegyem makkod nyílásában áll meg.

Két kezem fonom köré, ölelem körbe farkad, és verem lassan váltva gyorsabban, mellem közé húzva.
Ujjaiddal mellbimbóm dörzsölöd duzzadó keményre, préseled össze élvezettel, meghúzod, miután elengedted nagyobb részt fogsz meg mellemből, és passzírozod olajosan érzékeny melleim.

Extrát kértél, azaz mindent de te élvezed kényeztetésem elsősorban jelen esetben. Testem reagál az érintésre, élvezeted részét képezi, hogy megérinthetsz, játszhass a testemmel.

Bal könyöködre támaszkodsz, bal lábam az asztalra emeled, tenyered az olajos lábadba simít, aztán bugyim anyagát félretolva ajkaim közé simogatsz, csiklóm fogod meg dörzsölöd keményre, puncimba nyomod ujjad, érzed hogy testem nem közömbös.

Tekinteted kezemre téved, ahogy fejem farkad érzéki mozdulatokkal, az erek dagadnak látványosan, érzem ujjaim alatt.

Felülsz lábaim közé lógatva lábaid, fenekembe markolsz hogy szétfeszített puncimhoz férj jobban.
– Imádok ujjazni…- sóhajtasz, két ujjad dolgozza nedves puncim pár percig, megmarkolod a szemérem dombom, és kezeid a nyakamra kúsznak.
– Szopd a faszom…..- liheged gyengéd hangon halkan.
De nem engeded el fejem, tartod ahogy számba csúszik kemény farkad, és te irányítod a szopást, mélyre tolva kiélvezve a szám masszírozását, torkomig hatolsz nagy kemény farkaddal.
Olajos kezeddel fenekemre csapsz, mozgatod húsát, markolászod erős kezeddel.
Felteszed a lábaid az ágyra, hanyatt dőlsz.

-Most a pinád masszírozzon meg alaposan…- kéred tőlem, föléd guggolok, farkad könnyedén hatol domborodó csupasz puncimba, de bokám fogva kihúzod alólam a lábaim, lelógnak az asztal két oldalán, és mellkasod mellett támasztva kezeim tövig csúszol belém.

Hatalmas a farkad, fogod a csipőm és te diktálod a mozgást nem finomkodsz, szinte felnyársalsz melleim arcod előtt táncolnak, szétfeszíted a puncim méhszájamig hatolsz. Ügyesen bánva a testemmel ösztönzöl nyögéseddel szavaiddal : – Na lássuk, hogy élvez a szűk kis pinád…- fel le emelgeted csípőm, húzol rá faszodra és én hatalmasat élvezek rá.

Kicsúszol pinámból, hasamra tolsz és csípőm az ágy végébe húzod.
– Most hátulról akarom hogy megmasszírozd a faszom …- fenekem dombjaimba kapaszkodsz és megdugsz hátulról keményen, erős lökésekkel, hüvelyk ujjad a popsim partját masszírozza, kicsit be is dugod fenekembe.

Mordulva hördülsz fel, tested megfeszül ráng.

Méhszájam forró sűrű élvezésed árasztja el passzírozva hozzá makkod rendületlenül.

Letusolsz indulás előtt, mielőtt indulsz érdeklődsz, hogy nuru masszázsban részesítenélek e legközelebb? Természetesen igen, válaszolom kedvesen, legközelebb akkor úgy várlak.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!