MILFkalandok

34 éves fiatal elvált anyuka vagyok, férjemet 6 éve hagytam el. Házasságunk nem működött de gyönyörű lányom 20 évesen szültem neki s mint egyetlen pozitív dolog emlékbe ő volt nekem a férjemtől. Nem éltünk jó házas életet, én is keményfejű voltam. Válás után sokáig nem találtam magamra, így a lányom nevelésére koncentráltam és a testem lelkem karbantartása csak később jött fel bennem. 52Kg, törékeny karcsú testalkatú vagyok egyaránt áll jól rajtam az elegáns és a hétköznapi viselet is. Hajam hullámos és fekete, szemeim barnák, bőröm hófehér, izmos sportos testem sok férfi szempár kereszt tüzébe került már.
Életemben ezek után sok udvarló jött és ment, de egy megmaradt bennem, ő Lajcsi aki egyetemista volt és végzős. Értelmes intelligens pasi aki udvarolt hónapokig kedvesen. Őt egészen megkedveltem, de valahogy nem jött a szikra. Egy alkalommal az öccsével beállítottak hozzánk hogy megünnepeljék az utolsó vizsgán való átmenetelét. Megörültem neki, hisz számomra kedves pasi volt, és az öccse Dominik aki szemrevaló fiatal srácként meglepően simulékonyan viszonyult hozzánk a lányommal, őt is kedveltem.
A „nagy esemény” tiszteletére a nappaliban iszogattunk, sőt Hanna a lányom is velünk volt egy ideig, majd elvonult aludni. Magunk maradtunk 3an, a téma egyre pikánsabb lett, a hangulat melegedett. Már zene is szólt, én Lajcsival táncoltam aki egyre többet ivott a így egyre szabadabban viselkedtünk. Egyik percben azt vettem észre hogy Dominik le sem veszi rólam a szemét amitől zavarba jöttem nem kicsit. A fiatal srácnak megtetszett a kényelmes testez álló nacim és pólóm… Lajcsi ebből semmit sem vett észre, sőt egyre mélyebben kezdett elveszni az alkoholban. Fél óra múlva el is aludt a sarok garnitúrán, ezért Dominik kénytelen volt nálunk aludni. Szóltam Lajcsinak hogy megyek aludni, Dominik meg kérdően nézett rám… láttam rajta nem akar egy részeg pasi mellett aludni. Elnevettem magam.
– Jól van gyere be a hálóba, elég nagy az ágy – elférünk.
Dominik alig várta ezt a szitut, szóltam Lajcsinak hogy betakarom, de közöltem vele hogy az öccse bent alszik. Ő csak hümmögött. Csodálkoztam is hogy Lajcsi hagyta Dominokot velem aludni. Dominik korához képest fejlett fiatal srác volt 18 évesen akikért bomlottak a fiatal lányok, természetesen én sem maradtam közömbös 34 éves létemre, hiszen szimpi fiatal srác kidolgozott természetesen izmos testével, nagy barna szemeivel, oldalra fésült vagány hajviseletével, mosolygásra kényszerítő széles mosolyával és ápolt kezeivel, kedves humorával és őszinte nyitottságával lenyűgözött engem.
Szégyenlem bevallani is, de titokban levett a lábaimról ahogy stírölt engem. Rendkívül huncut módon kijátszott mindenkit hogy velem tölthesse az éjszakát. Eleinte eszem ágában sem volt beszélgetni egy tini sráccal de nem tudtam elaludni mert folyamatosan beszélt hozzám. Persze tudtam mire akar kilyukadni hisz minden nap fantáziálnak a fiatal srácok a szexről. Igaz minden pasi ilyen, csak a szex, szex szex. De ő olyan bőr alá mászóan tudott hízelegni hogy nem álltam meg hogy ne nyíljak meg előtte. Most is kedvesen mellém bújt és udvarolt, a széles mosolyával annyira aranyos volt hogy nem tudtam már leplezni őszinte mosolyom. Persze sutyorgott a bulikról, a kedves lányokról és a fiúkról. El kellett neki mesélnem milyen volt nekem először egy pasival. Mondanom sem kellett, rajongással figyelte a történetem, nagyokat nyelve néha. Ilyenkor mosolyogtam hogy a kis naiv.. Tudtam hogy olyan mint a testvére így kicsit huncutul pikáns részletekkel is megfűszereztem mondanivalómat. Talán egy óra is elmúlt amikor észrevettem hogy egyre közelebb húzodott hozzám, megéreztem izmos testének meleget adó biztonságát, bőre selymességét, azonnal készen voltam. Mosolygós ajkai 2 cm voltak az enyéimtől, a vágy és az izgalom elöntötte a testem és lelkem, a szívem hevesen vert. Azzal a kifogással ölelt át hogy fél a sötétben. Persze a férfiassága mereven nyomta az ágyékomat, amit nem akartam észre venni. Így már nem volt köztünk távolság, sőt…ha lehetett volna talán belém is bújt volna. Egyszer csak megszólalt:
– Szilvi kérlek adj egy jó éjt puszit! Addig úgysem hagylak békén. És közben könyörgött a vagány mosolyával meg a szép barna szemeivel.
– Domi ha megpuszillak el fogsz ájulni – mosolyogtam neki mert elkerekedett szemmel nézett rám
– Szilvi nem fogok, még a szemem is behunyom!
– Tudod hogy ebből nagy baj lehet, ha kiderül hogy itt vagy velem, a tesód haragudni fog.
– Kérlek Szilvi, szeretném ha megpuszilnál…
Ezt a dumát vagy fél óráig álltam majd megadtam magam,. Jól esett a rajongása, tetszett a közeledése, sikerült neki az önvédelmi falakat amiket magam köré építettem, lerombolnia és védtelenül maradtam.
Megpusziltam-nem tudtam tovább ellent állni neki. Nedves ajkain megéreztem a vágyat, forró teste lüktetése megfogott. Éreztem kezei szoros ölelését, ingerelt a kemény férfiassága, hiszen vagy egy éve nem volt kapcsolatom és kalandom sem. Egyszerűen nem érdekelt a dolog. De most védtelen maradtam, és vágytam a törődésre. Megadta magát a puncim is. Teljesen nedves lettem, ajkaim maguktól csókolták Dominik édes húsos ajkait. Egyre mélyebbeket sóhajtottam akaratlanul is. Lágyan hálálta csókjaimat csókjaival, nyelve ügyesen játszott a nyelvemmel. Sokáig csókolóztam vele amikor észrevettem hogy kezei nem tétováznak. Kemény formás fenekemet markolászta. Hééééé…. szóltam rá. Az alsójába nyúlva megmarkoltam a férfiasságát. Nem számítottam ekkora meglepetésre. Hatalmas farka volt, szépen borotvált ápolt és finom… olyan magamnak való.
– Mi ez Domikám…. mi van itt neked? Kicsit nevettem rajta de őszintén erős vágy tört rám hogy ilyen szép és nagy farka van
– Izé…. ne hozz zavarba…. nem tehetek róla hogy ilyen izgalmas vagy…
Mire újra megszólaltam volna Domi eltűnt huncutan a paplan alá, s mielőtt felocsúdtam volna már a lábaim között volt.
– Domi, ne…. már édes és követelőző csókjait éreztem az ágyékomon, finom kezeit a kisportolt formás testemen. Ahhhh szemét vagy…nyögtem. Kérlek ne csináld, nem akarom…
Domi nem válaszolt, csak ledobta a paplant rólunk, elkezdett törődni velem. Átnedvesedett falatnyi fehér bugyim fogaival húzta le rólam, majd szélesre tárta a lábaim, elégedett mosollyal nyugtázva győzelmét. Ápolt fazonra igazított puncimban gyönyörködött. Cseppet sem bántam, szinte örültem hogy győzött felettem. Hagytam élvezkedjen szemeivel rajtam.
De a kis szemét értette a dolgát, hamar oda jutottunk hogy az ujjaival széthúzta a szeméremajkaim s úgy lefetyelte megduzzadt csiklóm. Igen hevesen játszott a nyelvével a lüktető ápolt kis puncimon, majd istenien belém hatolt az ujjával. Tudtam hogy végem…. Hangosan felnyögtem, testem külön életet járt pár percen belül, hol vonaglottam hol feszültem a rám törő gyönyör rohamoktól. Nem akartam megengedni hogy egy fiatal srác ilyet tegyen velem. Nem akartam hogy megadjam magam, s most mégis olyan dolgokat művel velem amiket egyetlen pasi sem volt képes. Elképesztően ügyesen megtalálta a puncim belső oldalán azt a pontot…
– Ezt már nem, nem akarom…. kérlek Domi ne tedd ezt velem…
Nem tudtam tovább türtőztetni magam, tört rám az orgazmus, mint később kiderült, a sorban csak az első… Szemeim elkerekedtek, mély levegőt vettem mert nedveim spricceltek szét az ágyon, Domi arcára, kezeire.
– Élvezted édes? Kérdezte határozott hangon…
– Igen…feleltem láng vörös arccal.
– Szeretnéd a farkam is?
– Háááát…hogyne szerettem volna csak szégyelltem bevallani.
– Kérjél meg rá.
Huh… végem van, Domi megfogott…, szemtelen csábító mosolya ellenállhatatlan… Nagyon mérges lettem hogy nem tudok neki most megálljt parancsolni. Legyűrtem magamban a haragomat és szépen szóltam hozzá, kedvesen és majdnem alázatosan:
– Domi légyszi tegyél magadévá…
– Nem kértél elég szépen. Felelte édesen… majd lágyan megcsípte a duzzadt szemérem ajkaimat
– Ahh jaj nekem… Domi kérlek, ne csináld ezt velem. Dugj meg….
– Szilvi, ez nem elég nekem… kérjél még… és újból megcsípett lágyan.
Éreztem hogy ez a játék tetszik nekem….csak nem mertem magamnak sem beismerni. Vérvörös arcal néztem rá, tudtam hogy ha belemegyek a játékba, azt tesz majd velem amit csak akar. De viszont akartam már a farkát, istenien meredezett rám. Gyönyörű felsőtestét érezni akartam magamon, kiadós szexre vágytam most már. Szégyelltem de engedtem neki.
Kitártam lábaimat engedelmesen, és kértem tegye be. Elégedett mosoly és izmost test lett a jutalmam. Lassan tett magáévá, emlékszem hogy könyörögtem neki erősebben csinálja de ő szerelmeskedett velem. Gyönyörű farka mélyen belém hatolt, éreztem törődését figyelmét és erejét. Férfiassága folyamatosan járt bennem széttörve az egy év magányt amit a nedvességemmel jutalmaztam meg. Hatalmas farka betöltötte a puncim, isteni érzések kerítettek hatalmába. Nem bírtam vissza tartani tovább az orgazmusomat, újból csúcsra juttatott Domi és nem is egyszer. De ez nem volt neki elég, pózt cseréltünk. Én oldalt fekve, ő meg mögém. Egyik lábam felhajtottam így pont tökéletes hozzá férése volt a nedves puncimhoz, a kicsi érzékeny melleimhez, a számhoz, fülemhez, nyakamhoz. Hallottam a hangját éreztem a kezeit, éreztem a szívének dobogását farkának lüktetését. Az orgazmusok sorra törtek rám, hihetetlen magasságokba röptetett Dominik engem. Élveztem az erejét, és amit velem tesz, tudja mit akar és azt elveszi.…
Az aktusunk végén a számba vettem úgy juttattam csúcsra ahogy még soha senkit. Golyóit nyaldostam, farkát a torkomig engedtem. Ő nyögött nagyokat, a fejem a férfiasságára szorította én meg engedelmesen tettem a dolgom… Férfiassága cuppogott a számban, egyáltalán nem bántam a dolgot
Egy óvatlan pillanatban Domi megszólalt a nyögések közben:
– Édes és finom vagy Szilvi…. meg kell ígérned nekem valamit…
– Neked bármit édes, csak folytassuk ezt most – érezni akarom a spermádat…
– Jövő héten gyere el velem buliba, ott lesznek a barátaim..
Elmosolyodtam mert tudtam hogy ennek a játéknak még koránt sincs vége… Miközben erre gondoltam Dominik hatalmasat élvezett a számba., én meg engedelmesen nyeltem és szoptam őt tovább…. Tudtam most már az övé vagyok és ezt a dolgot még ismételni akarom vele párszor.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!