A szextanárnő fizetésemelés helyett faszt kapott

17 éves voltam, amikor egy szerdai nap, utolsó tanóra után, osztályfőnök szólt, hogy maradjak még bent egy kicsit, mert szeretne velem beszélni. Az osztályfőnököm, híjuk most Sárának, egy kicsit alacsony kb.165-175 cm magas, csinos karcsú szőkésbarna hajú, fiatal, kb. 26-28 éves nő.

A mellei az átlagnál nem nagyobbak, de az ő méreteihez képest elég szépnek mondhatóak. Sokszor fantáziáltam arról, hogy suli után bentmaradunk és valahol az iskola falain belül jól megdöngetem, de legmerészebb ötleteimben sem merült fel, hogy most ez fog történni.

Miután mindenki elment az osztálybol, én türelmesen vártam, amíg beérkezik a terembe. Aznap egy fekete, vágott blúz volt rajta, valamint egy világoskék koptatott farmer miniszoknya. Már aznap volt vele óránk, de mivel közvetlen a tanári asztal előtt ültünk azon az órán, önkénytelenül is elkezdtem bámulni a dekoltázsát, amikor előttem ült. Nem tudom észrevette-e, de nem is ez a lényeg.

Mikor beért a terembe, mondta, hogy üljek le és én mint jó diák, szófogadóan le is ültem egy „Máris tanárnő !” kíséretében. Ezután elkezdett kotorászni a táskájában. Én ismét vele szemben ültem, csakúgy, mint a korábbi órán így ismét lehetőségem nyílt kebleinek csodálására. Fél szemmel talán észrevehette, hogy hol is jár a szemem, mivel arra lettem figyelmes, hogy kezd elpirulni. Ezután előkapott egy mappát, amelyben hivatalos papírok voltak, amelyeket alá kellett írnom.

-Nos „Balázs”, már nem voltál itt tegnap, mikor utolsó óra után kerestelek, ezért szóltam most korábban.
-Értem, mifféle papírok ezek ?
-A legutóbbi iskolai rendezvényen szervező voltál nem ?
-Igen tanárnő, besegítettem a szervezésbe.
-Kaptam egy köteg papírt, valami adminisztrációs dolog. Alá kellene írnod ezeket.
-Persze tanárnő ! Hol írjam alá ?
-Itt, itt és itt.
-Megvolnánk. Mehetek vagy van még valami, amit szeretne megbeszélni tanárnő ?
-Háát, most, hogy így mondod, észrevettem, hogy nagyon tetszettem neked a délelőtti órán, de ahogy látom ez nem változott egy 5perccel ezelőttre sem -mondta mosolyogva-

-Húú tanárnő nem tudtam, hogy észre tetszett venni -mondtam kicsit megszeppenve- , én csak háát… izéé…
-Nem kell magyarázkodnod, tudom én hogy mi folyik itt. -majd az eközben kőkeményre meredt farkamra mutatott-
-Elnézést tanárnő, én csak…
-Nem kell magyarázkodnod, én nem ítéllek el érte 🙂

Ekkor felállt a székből és az ajtó felé indult, amiben ott volt a kulcs és a kulcsot elfordítva ránkzárta az ajtót.

-Csak, hogy senki se zavarjon bennünket.
-Ahaa -válaszoltam idegesen-
-Mondd csak Balázskám voltál te már lánnyal ?
-Nem, még nem voltam.

Sára elmosolyodott, majd közelebb lépett és megcsókolt. Isteni volt a csókja, édes, vörösre rúzsozott ajka puha és bársonyos volt.

-Láttam, hogy kifejezetten tetszettek a melleim.
Erre blúzát kigombolva és ledobva az egyik közeli padra, levette a melltartóját és ott ágaskoftak előttem, a szép kerek feszes mellei.
-Na mire vársz ? Markold már meg őket !
Erre elkapta a kezem és a feszes kebleihez szorította. Még sosem fogtam melleket és ugyebár még lánnyal sem voltam, mert eléggé mackós és stréber alkat voltam/vagyok, de ahogy kezeimben ott voltak feszes cickói és kezeimen a keze, az valami fenomenális érzés volt.

-Ugye most már jobban tetszenek? Kérdezte pajkosan.
-Határozottan igen !!
Feleltem neki.
Ezen felbátorodva megfogtam az ölembe vettem és a tanári asztalra ültettem. De erre ő így szólt:

-Ne ilyen hevesen, még nem végeztem veled fiatalember !
Közben a nadrágomban merev farkam nézte. Rögrön tudtam, hogy mit jelent ez, így hát levettem a nadrágom és a boxerem, így elé tárult nem nagy de annál vastagabb farkam.

Ezzel a lendülettel ő leszállt az asztalról, letérdelt és jó mélyen, nyálasan, fuldoklósan elkezdte szopni a szűz farkam. 2-3 percig szopta úgy, hogy azt hittem mindjárt elélvezek. Miután kivette a farkam a szájából így szólt :
-Most te jössz Balázs. Avasd magad férfivá !
És levette a farmer miniszoknyát, ami alatt nem viselt bugyit, így rögtön elémtárul borotvált, meztelen puncija.

Felült a padra, majd a lábát széttéve jelzett, hogy enyém a pálya. A farkam még nem akartam bevetni, hiszen úgy éreztem, ha elkezdem dugni, a szopás miatt nem sokáig fogom bírni, ezért lehajoltam és a nyelvemmel kezdtem izgatni, a nedves puncit. Közben az ujjammal néha-néha a csiklóját izgattam, amit ő halk nyögésekkel konstatált.

Mikor már úgy éreztem, bírni fogom az aktust, felálltam és közelebb húztam a pad széléhez a tanárnőt, utánna a farkamat óvatosan a pinához dörzsöltem, majd egy hirtelen mozdulattam eltűntem az osztályfőnökömben. Ő erre halkany felsikoltott. Eleinte még ütemtelenül, de később a ritmust elkapva, egyre erősebben mozogva dugtam Sárát.

Körülbelül 5perc után arra lettem figyelmes, hogy Sára teste remegni kezd és száját kezével befogva élvezett el, hogy az esetlegesen folyosón tartózkodók ne hallják.

-Ahhh ! Ezazz ! Szeretlek Balázs !!
-Én is tanárnőt !! Mindájrt elélvezek !!
Ekkor Sára hirtelen kicsusszant belőlem, majd letérdelt és arra kért, hogy verjem a farkam. Ismét engedelmeskedtem neki, ő pedig tátott szájjal várta a kilövellő ondómat.

Amikor elélveztem, szinte az egész arcát beborította a forró spermám, amit ujjaival összeszedve mind egy cseppig lenyalt. Ezután felállt és amúgy ondós szájjal megcsókolt. Éreztem a szájában, a sós spermaízt, de nem foglalkoztam vele.

Ezek után mindketten felöltöztünk és az ajtót kinyitva hazafelé indultunk. Az iskola kapujában úgy köszöntünk el egymástól, hogy :
-Jövőhéten is tarthatnánk egy ilyen külön osztályfőnöki órát 🙂
-Mindenképp tanárnő, mindenképp !


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!