Mocskos titkok – 2+1

Harminchárom éves csinos nő vagyok és tíz éve élek boldog házasságban a férjemmel, aki szintén egy csinos, jóképű férfinek mondható. A szexuális életünk is mindig kielégítő volt, a vágyaink és az elképzeléseink is ugyanúgy passzoltak, mint a zsák és a foltja. A párom ennek ellenére szex közben mindig duruzsolta a fülembe, hogy mennyire élvezné, ha egy másik csinos nő is itt lenne az ágyunkban, két cica simogatja egymást az mennyire izgató, cicik egymáson őrjítő stb.stb.

Addig addig duruzsolt, amig a szexuális álmaimban megjelent a harmadik fél is, ugyan arctalanul, de egyre jobban izgatott engem is a dolog. Egyre többször képzeltem el magamban a szituációt, de fogalmam sem volt, hogy egy ilyen esemény hogy zajlik le. A gyakorlatban már nem tudtam elképzelni. Talán azért izgatott engem is annyira, mivel a férjem teljesen odáig volt, ha akár csak beszéltünk róla és én sejtelmesen válaszoltam a vágyaira. Sokszor elég volt felhozni a témát, és már estünk is egymásnak bárhol és bármikor.

Ez így ment azt hiszem több évig, amikor egy baráti társaságban eléggé intim játékba kezdtünk, az üvegpörgetésbe, ugyan a bulijaink soha nem vadultak el,de valamilyen erotikus töltése sokszor volt ennek a vidám, fiatal és csinos társaságnak. Egy kis alkohol és a társaság pikáns történeteket kezdett mesélni, egyre jobban csillogott a lányok és fiuk szeme, na szóval az egyik ilyen alkalom üvegpörgetéssel végződött,és a bugyi azért nem került le rólunk. Ittunk, táncoltunk, lányok fiukkal, lányok lányokkal táncoltak. Eléggé összekeveredett a csapat.

Ott volt aznap az egyik lánybarátunk a társaságban, de a partnere az utolsó pillanatban lemondta a bulit, mivel közbejött egy munkája. Kriszta hol ide csapódott, hol ott beszélgetett,majd amott ivott, nem unatkozott ő sem.

Lassan elfáradt a társaság, volt aki hazament, mi a párommal és Kriszta még tartottuk a frontot, jobban mondva a férjem már eldőlt, mi beszélgettünk még a Krisztával kettesben a sötétben.

Elég pikáns dolgokról beszéltünk, amikor egyszer csak b elesúgott a fülembe:

– Moncsi én most úgy kinyalnálak!

Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam a meglepetéstől, de ami igaz az igaz, ez a mondat olyan erotikus volt, főleg így finoman a fülembe suttogva, hogy majd le szakadt rólam a bugyi!

Kriszta azonnal észrevette rajtam, hogy nem túl nagy az ellenállásom és még finoman, mintha újbóla fülembe akart volna súgni, belepuszilt a fülem mellé.

Elkezdett remegni mindenem, csak annyit tudtam kinyögni, hogy oké csak ébresszük fel a páromat.

Mondanom sem kell,hogy a férjem egyáltalán nem bánta, hogy legszebb álmából ébresztettük, mert egy másik álomba zuhant rögtön, amire olyan régóta vágyott!

Soha életemben még nem volt ilyen szexuális élményem! A lány annyira finom volt és annyira izgató, azt hiszem pont így képzeltem el erotikus álmaimban a dolog megtörténtét.

Mi lett a vége? Hát még egyszer kétszer elcsábított minket, mivel ő is nagyon jól érezte magát velünk, nem zavarta, hogy ő általam nincs igazán kényeztetve, viszont az ő kényeztetését soha nem felejtem el.

Hát igy valósult meg egy erotikus álom, mindketten profitáltunk belőle és még sokáig tüzesen tartotta ez az esemény az ágyunkat.

Ha megkérdezne valaki, hogy mit tegyen, a férje szeretné, hogy hárman együtt legyenek, én mindenképpen csak azt tudnám válaszolni, hogy ha ő is el tudja képzelni, és alkalom, partner is van hozzá, akkor menjen bele bátran, óriási élményben lehet részük mindkettőjüknek.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!