Névnapi baszoda

Most még lehetetlen, de remélem egyszer az lesz. Szeretnék egy nagyon bensőséges névnapi vacsorát elkölteni Vele. Természetesen gyertyafényes lenne, csak egy könnyű vacsi. Saláta, grillezett hús, süti. A ruha pedig kizárólag fehérnemű.

Azt gondolom, hogy a hangulattól függetlenül, nem szeretkeznénk. Egyszerűen, egy erotikával túlfűtött vacsora és beszélgetés lenne, sikamlós témákról. Miért? Mert magától a helyzettől is zavarban lenne, és nem lenne az a soha el nem felejtem este, inkább a miért is mentem bele? De ha csak a feszülő gatya érzése, és a forró csókok emléke marad meg, akkor örök élmény lenne számára. Ennél többet nem tudnék adni.

Másrészt pedig, ha már eljutottunk arra a pontra, mi is állíthatna meg minket? Mi akadályozná meg, hogy csókolózás közben érezzem a kemény farkát a nadrágjában, ahogy kikukucskál a feje? Hívogató lenne számomra, hogy kiszabadítsam a fogságból és menedéket nyújtsak számára a kezem ölelő, gyengéd szorításában. Nem tudnám megakadályozni, hogy a lábaim ne hajoljanak meg a térdemnél és a lábai elé roggyanak le. És akkor már ott lenne az arcomnál, ott meredne keményen és arra várna, hogy a számba vegyem és rátapasszam az ajkaim. Körbe öleli az ajkam, játszadozik a nyelvem és érzem ahogy együtt élvezzük a helyzetet. Felnyög és megmozdul a csípője. Segít nekem tudtomra adja mi jó neki. Lassan mozog a szám le és fel. Egyre mélyebben tolja a torkomra a makkját. Érezni akarja a szorítást, a meleg, nyálas érzést. Alig kapok levegőt. Lefejtem magam a farokról és a nyálam csillog rajta, folyik és én újra bekapom. Egyre mélyebben nyelem, ő pedig egyre jobban és hevesebben tolja. Majdnem elélvez, egy csöpp kis kéjnedvet érzek. Abbahagyjuk, nem most és nem így akar elmenni. A kanapén ül, én pedig beleülök a felforrósodott, nedves puncimmal az ölébe. Lassan mozgok, hogy eggyé válljunk, de nem sokáig, csak előjáték. Leemel magáról és lefektet. A fejét a lábaim közé teszi. Érzem a játékos nyelvét ahogy a nagyajkaimat nyalja, a csiklómon a hüvelyemben jár. Nem bírom tovább és elélvezek. Hangosan, kéjesen nyögve. Elindul felfelé a testemen és levezetés képpen végig csókol, de ez nem levezetés, ez újra izgatás. Mikor a melleimhez ér azok meredeznek és a forró szájára vágynak. Meg is kapják. A nyelve simogatása, a fogai gyengéd rágcsálása és még mi minden, amit nem érzékelek, csak érzem ahogy újra fellobban bennem a tűz. Már a számnál jár és vadul csókol, miközben érzem, hogy a hüvelyembe becsúszik a kemény farka. Csak lassan, nem kell sietni. Ő is tudja, nagyon gyengéden hatol be, és lassan csúszik ki és be. Lágyan, mint egy csónak ringatása. Ébren tartja a vágyat, de ráérősen, szeretve. Látjuk egymás szemét, érezzük egymás illatát. Beletúrunk egymás hajába, csókolom a nyakát, puszit lehel a fülembe és szerelmes szavakat suttog. Ettől felkorbácsol és megmozdul a csípőm. Picit, de ez beljebb tolja a farkát, ez őt is gyorsabb mozgásra készteti. A lucsoktól hangosan csattog a két test. Forró leheletünk egymás arcába csap. Látjuk néha egymás tekintetét, amikor kinyitjuk a szemünket. Már érzem a saját kéjes gyönyöröm és az ő egyre közelebb jövő vágyát ami nemsokára kiteljesedik, hogy robbanásszerű egybeolvadásunk örök emlékeként megmaradjon nekünk. Rajtam fekszik, átölelem. Nem engedem el. Még nem. Érezni akarom a súlyát, az édes terhet, amit csak ilyen kivételes alkalmakkor élvezhetek.

Talán egyszer, talán…


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!