szexpartner , erotikus masszázs ellenőrzés

Nővérkém, és a keresztanyám

Nappal különböző magazinokban nézegettem a nőket, éjszakánként fantáziámra hagyatkozva könnyítettem magamon. Előző nyáron kezdtem el komolyabban figyelgetni a nőket a balatoni strandon. Akkoriban merészebb lányok már felvettek tangát és melltartó nélkül napoztak, esetleg fürödtek.
Ezen a nyáron meghívtuk egyedülálló keresztanyámat is a Balatonra nyaralni egy hétre. Ő és nőverem nagyon hasonló, nőies testalkattal, mindketten hatalmas telt mellekkel rendelkeztek.Még nem volt teljesen kész a nyaraló, ezért csak lavórban tudtuk intézni az esti mosakodást. Én hamar végeztem és amíg a vizet cserélték a lavórban, elbújtam a lépcső alatt és egy alkalmas résen leselkedtem. Már alig vártam, hogy ők következzenek.
Jöttek is, mindketten fehérneműben. Szinte egyszerre kezdték el levenni melltartójukat és hatalmas mellük az elszabaduló tömegüknél fogva csak úgy rengett. Mindkettőnek 100-110 cm körüli volt, telt, ruganyos, káddugónnyi mellbimbóval.


Kezem természetesen farkamat markota, ami akkorra már mint a kőszikla olyan kemény volt. És nem álltak meg. Elkezdték letolni a bugyit is. Az nem tanga volt, inkább atombugyi, de ez akkor még nem érdekelt. Nem is még, inkább már, ugyanis vissza kellett fognom a lélegzetemet, mert szinte ziháltam. A nyugatról behozott – ez még igen csak a kommunizmus idején volt 1984-ben – divalapokban már hevesen nézegettem a fehérneműs oldalakat és próbáltam kivenni az csipkén keresztül, hogy milyen is a nő lába köze, de puncit még nem láttam. Éreztem hogy kipirulok, nehezen kezdtem venni a levegőt. És ekkor végre megláttam keresztanyám szőke és nővérem barna vénusz-dombját. És tolták le tovább a bugyit. Mikor egyik lábukat felemelték láttam meg nagy szeméremajkaikat. Ekkor teleélveztem a kezem.
Nagyon nagy élmény volt ez akkor nekem, így szinte egész éjjel erre gondoltam és önkielégítettem.
Másnap már a strandon sem bírtam magamma, hol a wc-re jártam, hol a vízben térdelve néztem a kívánatos anyukákat és vertem a farkam titokban.
Mindíg is az vékony, izmos lányok tetszettek, de a két pár hatalmas mell az 5-6 cm átmérőjű bimbókkal, a két pina látványa teljesen felhúzott. Azóta is felizgat az ilyen nagy mell és bimbó látványa és bár természetesen tetszik a szilikon cici és több lánnyal is voltam akinek olyan volt (és nem az ócska, hanem a gyönyörű), nekem ma is az igazi mell kell, még ha kicsit gravitál is.
Nyaralás után sem bírtam magammal, nagyon foglalkoztatott a téma. Nővérem Anita ekkoriban töltötte be a 16. évét, azaz fiatal volt és kívánatos. Mindig csak hálóingben aludt, ami eléggé szabadon hagyta dekoltázsát és ringatóztak nagy mellei. Esténként szememet a fürdő kulcslyukára tapasztottam és álló farokkal leselkedtem.
Egy este Ancsa nagyon korán ment fürdeni, mondta hogy hulla fáradt és nagyon hamar elaludt, szinte elájult. Én sokáig néztem még a TV-ét. Akkoriban ment az ORF-en az Emanuelle sorozat. Hát ezen teljesen kikészültem. Mikor bementem a szobánkba, ő már nagyon mélyen aludt és mivel nagyon meleg volt, kitakarózott. Nagyon kíváncsi voltam a korábban látottak alapján, ezért óvatosan megsimogattam az egyik mellét. Semmi reakció, de azért én gyorsan elbútam. Anita meg sem mozdult. Ezen felbátorodva újra mellé léptem és megint mellére tettem a kezem. Nagyon féltem hogy felébred, ezért rettenetesen remegni kezdett a kezem. Előbb félve elvettem, de kellett az élmény. Úgy döntöttem, kicsit határozottabb leszek, és így is tettem. Bal kezemmel megfogtam jobb lellét és kicsit megszorítottam. Semmi reakció, Ancsa tovább aludt. Ekkor jobb kezemmel a bal mellét fogtam meg és hamarosan már kicsit gyurmákoltam mindkettőt. Ekkor vettem észre, hogy a hálóinge fel van csúszva, már csak egy kicsit kell segítenem neki és kinn van a punci is. Így is tettem és hamarosan már Anita szeméremdombján símogattam a szőrt és akerestem a bejáratot. Mikor megleltem, egy puszit nyomtam rá.
Aztán álló faszomat Ancsa szájához érintettem. És mintha rúzsoznám, a feltörő előváladékomat szétkentem ajkain makkommal.
Éreztem ha folytatom , akkor a szájába élvezek, ezért inkább hátraléptem és a markomba élveztem.
Anita egyszer rajtakapott, hogy a mellét markolásztam éjjel, de nem csinált belőle ügyet, nem árult be otthon. De azt soha nem tudja meg, hogy milyen szájfénnyel rúzsoztam ki őt aznap éjjel.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!