Simon és az első francia csók

– Pison! – édesanyja kiáltása éles fájdalomként hasított a tudatába – El fogsz késni! – Csak még 5 perc, kérlek… – Nem, fél órája is 5 percet kértél. Ha nem kelsz fel, én nem viszlek be. – Jó, jó rendben – megpróbálta kidörzsölni az álmosságot a szeméből, de nem járt sikerrel. Gyorsan átöltözött a tegnap már előkészített ruhába, és lerohant reggelezni. Anyjának most kivételesen igaza volt. Vagyis csak majdnem. Abban a pillanatban áldotta azt a néhány jó fej buszvezetőt, aki megvárja a rohanó fiút 2 táskával a kezében. De a lényeg, hogy fent volt a buszon, és nyugodtan tudott terpeszkedni kettő helyen is. Már lassan beletörődött abba, hogy egyedül kell végigutaznia azt a 35 percet a suliig, amikor látta Sophie-t felszállni a buszra. Elképesztően csábítóan nézett ki, pedig még a szempillaspirált is lehagyta. Egy lenge pólót vett fel egy olyan „picsagatyával”, ami szinte mindent láthatóvá tett. Az osztályban van lány, akinek nagyobb melle van, és van lány, akinek nagyobb feneke, az ő tejcsárdái és a popsija viszont tökéletesen illeszkedtek egymáshoz, illetve a csodálatos, hamvas bőrű testéhez. Gyorsan behúzódott egy helyre, hogy ne kelljen Sophie-nak álldogálnia.

– Szia. Csodás reggel a mai nem? – Szia. Nem éppen. Elfelejtettem magamnak kaját pakolni, így reggel mehettem a SPAR-ba, de persze nem jutott időm sminkelni, úgyhogy tiszta ideg vagyok – látszott rajta, hogy nem hazudik, így Simon próbált nem olyan nyers lenni, mint ahogy néha sikerült. – Szerintem szempillaspirál vagy hogyan is hívják nélkül is csodásan nézel ki. – Köszi! – mondta egy kis mosoly kíséretében – Mellesleg te mit vársz ettől a kirándulástól? – Jó sok stresszt. Elvállaltam, hogy rendezem a röpi bajnokságot, de a fiúkat nagyon nehéz összeszedni. De ezt az osztályműsorokból már te is megtanultad. – Hát, ez tényleg elég stresszesnek hangzik. Lélekben megpróbállak támogatni, ha nem bánod – viccelt, majd mindketten elkezdtek nevetni. – Ez remek, – sikerült kinyögnie nevetés közben – de szerintem szálljunk le. – Ez nem rossz ötlet, veled tartok – mondta még mindig vigyorogva. Miután megérkezett az osztály a kempingbe, mindenki próbált a kis klikkjével szobát szerezni, ami a legtöbbjüknek sikerült is. Bradley-vel, Greggel, Kenny-vel és Billel került Simon egy szobába. Szerencsére egy luxus bungalót sikerült kifogniuk. Kettő kétemeletes ágy volt, viszont a lehető legmodernebbek. Gyorsan lehuppant az egyik lentire, feléje pedig Kenny telepedett le. Bradley a másik ágy tetejét foglalta el, így Billnek egy alsó ágy jutott. Saját fürdőszobájuk volt, mellé saját toalett is járt, de a fényűzés itt nem állt meg.

A hűtőszekrényen egy 48 colos full HD led TV állt. Sokat senki sem időzött el a bungalóban, elmentek vagy röpizni vagy másik szobába hülyülni, illetve kártyázni. Simon még maradt, hogy elrendezz az éjjeliszekrényét. Jó kisfiú módjára kipakolta a fogkeféjét, ahogy az óvodában tanították, majd elkezdte leborotválni az egész nagyra megnövesztett gyermekszakállát, amikor kopogást hallott. Nem törődve azzal, hogy csak egy boxer volt rajta, ment ajtót nyitni. Mia volt az, akit eléggé meglepett a látvánnyal, egy darabig csak állt némán. – Szia, mi újság van? – kérdezte, magát cseppet sem zavartatva. – Hát, igazából gondoltam átugrok beszélgetni egy kicsit, de ahogy látom… – Ó, ja, bocsánat – mondta egy kissé zavartan, mert neki csak most esett le, hogy nincs rajta szinte semmi. – Egy pillanat és fölkapok valamit, addig dobd le magad valahova. Gyorsan felvette a kedvenc térdgatyáját, levitte a maradék szőrt is az pofikájáról, majd felkapott egy kék pólót. Lehuppant Miával szembe a gyönyörűen beágyazott fekhelyére. – Na, kész is volnék. Milyen volt az út? Kár, hogy nem vettél észre, annyira nem bújtam el hátul. – Tudom, meg a zöld téli sapkád is eléggé feltűnő volt, de nem mertem odamenni. – Mégis mi ijesztett el téged annyira? – Csak nem volt bátorságom, – ezzel felállt, és kulcsra zárta az ajtót – de most már összeszedtem magam. – Mia, tudod, hogy nekem a legjobb barátom vagy, nem értem mihez nem volt elég bátorságot. – közelebb ment, majd beleült az ölébe. – Ehhez. – mondta, majd megcsókolta. Nem ellenkezett, visszacsókolt, nagyon várta már ezt a pillanatot. Órákat álmodozott arról, hogy együtt van Miával. És most meg is történt ez az álom. Heves csókcsatába kezdtek, közben pedig szépen sorban kerültek le a ruhadarabok. Amikor lekerült Miáról a melltartója, egyből rácuppant az osztályátlagnál kisebb, de annál gyönyörűbb és értékesebb melleire.

Míg az egyiket nyalogatta, a bal kezével gyúrta a másikat, közben Mia a nyakát áldotta meg rövid, de érzékies csókokkal. Hamar végzett, így Mia kapott az alkalmon és hanyatt fektette, majd lehúzta a bokszerét. Feljebb kúszott, és ismét elkezdtek őrülten csókolózni, de a lány a kezével már Simon szerszámánál matatott. Egy hosszú csókkal elbúcsúzott Simon szájától, és egy újabbal köszöntötte a farkát.. Kicsit körözött a nyelvével a makknál, majd egy szempillantás alatt eltűnt a pénisz a szájában. Mondanom sem kell, nagyon hamar sikerült elmennie, pedig Mia alig kezdett el dolgozni. Néhány fel – le mozgás után már érezte is azt a belülről jövő bizsergető érzést, és a következő pillanatban már Simon spermájával volt tele Mia szája. Felkúszott hozzá, majd megcsókolta, így a gecije fele Simon szájába került át, nagy meglepetésében pedig lenyelte.

Most Simon húzta le Mia rózsaszín, csipkézett bugyiját, majd szemei elé tárult az igényesen borotvált kincse. – Hála istennek nincsen erényöved. – hajolt fölé nevetve. – Ha lenne, te már akkor is kiérdemelted volna a kulcsát – mondta, majd közelebb húzta magához – még szűz vagyok, kérlek majd vigyázz, amikor átlyukasztod a szűzhártyámat. Megfogadta a kérését és óvatosan helyezte bele a puncijába a farkát. Szépen lassan haladt befelé, amiket kicsi nyögésekkel nyugtázott, majd amikor megérezte a szűzhártyáját, egy picit megtorpant, de Mia egy hatalmasat rántott rajta, ami meglehetősen meglepte Simont Mia kérése miatt. Olyan mértékű extázisba esett amiatt, hogy ő vette el a legjobb barátja szüzességét, hogy félig már az egekben volt, és ereje is alig maradt, de pont emiatt sikerült összegyűjtenie minden energiáját, és elkezdett ütemesen mozogni a misszionárius pózban, amit Mia egyre hangosabb nyögésekkel borítékolt. Kénytelen volt betapasztani a száját valamivel, így megcsókolta.

Még mindig érezte a tejem ízét, de egészen ízlett neki. Érezte, hogy közeleg a vég, talán megláthatta Mia az arcán, és a következőt mondta: – Azt szeretném, ha belém élveznél – annyira váratlanul érte Simont ez a kijelentés, hogy alig tudott rá válaszolni. – De… Szedsz fogamzásgátlót vagy valamit? – Igen, másképp nem kérném. – óriási kő esett le a szívéről, majd hamarosan egy óriási adag spermát lövellt Mia pinájába. Miután kiürítette a tárját lefordult Miáról, és mellé helyezkedett. Pár percig egymás mellett feküdtek szótlanul, Simon pedig átkarolta. – Köszönöm, hogy te vetted el nekem. – Ó, ez csak baráti szívesség – próbálta elpoénkodni. – Simon, számomra ez már nem baráti kapcsolat – ajkait Simon ajkaira helyezte – én szeretlek téged. – Ugyanígy érzek irántad, csak… – Csak? – Csak eddig még nem voltam benne biztos – ismét megcsókolta. – Na, de szerintem öltözzünk és induljunk, mert a végén még hiányolni fognak.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!