Életem szerelme és a szüzességem elvesztése

Régóta együtt jártunk az első szerelmemmel Annával.Ez a szextörténet az első kefélésünkről fog szólni.
Egy év se kellett hozzá, beilleszkedtem a családjukba, habár szerepem kicsikét fura volt, egyszerre kezeltek úgy, mint gyereküket, testvérüket és mint Anna barátját. Anna és én fülig szerelmesek voltunk, korunk miatt viszont több mint egy év együttlét után csókolóztunk csak először. Azután viszont egyre többet és elkezdett minket érdekelni a másik teste. Ahhoz, hogy minél többet tölthessük egymással és egymás megismerésével az időt, kihasználtuk, hogy „két lakásunk” van. A szülei már rég megszokták, hogy sokat vagyunk kettesben külön, így ezek az alkalmak sem váltottak ki semmi reakciót tőlük. Persze, megkérdezték, hogy mit csináltunk ( általában a filmnézés és a semmi különöset volt az alibink ), de a milyen volt és hasonló kérdések értelmetlen voltuk miatt fel se merültek. A szinte napi rendszerességű alkalmaknál nagyon jól megismertük egymás testét, s vágyait. Éppen ezért az első alkalomra már eléggé felkészültünk. Anna tizenötödik születésnapjának reggelén, egy szombati napon hamar elmentünk sétálni és piknikezni a közeli erdőbe; először csak a gyönyörű kilátásban és az ébredő erdőben gyönyörködtünk, majd a domb tetején levő irtáson – ami már inkább rét vagy tisztás volt – leraktuk a plédet és neki láttunk reggelizni. Időközben megleptem egy szál piros rózsával, ami a kedvenc virága, illetve nagy nevetések közepette egyfajta szerenádot adtam neki.

Nagyon jól éreztük magunkat és miután befejeztük az evést, egymás karjaiban feküdtünk hosszú percekig a dombtetőn és beszélgetésünk közben néztük az alattunk elterülő, a heti fáradalmait még kipihenő falut. Egyszer csak Anna felemelkedett egy picit, és érzékien megcsókolt. Pár másodpercig csak ajkaink találkoztak, majd szép lassan nyelveink is lassú keringőbe kezdtek. Egyre szenvedélyesebb merültünk el csókunkban, s közben Anna lábát átrakta rajtam, s rám feküdt. Éreztem, s Ő is érezte, milyen hatással van Rám érzéki közeledése. Ám ekkor megszakította valami a csókot. Jobban mondva valaki. Az erdész volt az, Laci bácsi. 65 éves kora ellenére meglehetősen fitt volt, nagyon jó fej és egy kicsit pajzán. Odaszólt, hogy menjünk szobára. Nevettünk egy jót, majd összepakoltunk és az akkor üresen tátongó lakás felé vettük az irányt. Kiriasztottam, bezártam az ajtót, s a következő pillanatban Anna már rajtam lógott. Szó szerint..rám ugrott, én átöleltem, s adtam neki egy csókot a nyakára. Erre leugrott rólam, megfogtam a kezem és a hálószobába húzott. Amikor beértünk, magamhoz húztam, s megcsókoltam. Nyelveink ezúttal éles csatát vívtak. Egyik kezemmel hátranyúltam és becsuktam a szoba ajtaját, majd felkaptam lábait, s kezeimbe zárva vitte az ágyig. Ott leraktam, ekkor felállt, s kérte, öltözzünk át. Átmentem a szobámba, ledobtam a rajtam felejtett cipőt és zoknit, elővettem a szerintem elég érdekes, de neki meglehetősen tetsző kék felsőmet és egy világos vászon rövid gatyát. Kiugrottam a fürdőbe, gyorsan fogat mostam, s már mentem is vissza a szobájába.

Beléptem, a redők le voltak húzva, gyertyák égtek az éjjeli szekrényen. Egyszerűen nem bírtam megállni egy halk -Wow-t. Ekkor Anna megszólalt: – Tetszik? – kérdezte. – Igen, elég klafa lett – mondtam. – Na, inkább gyere és szeress.. – mondta Közelebb léptem hozzá. A pislákoló fényben is kirajzolódott gyönyörű, hosszú szőke haja, karcsú teste, formás keblei. Arcán vigyor. Ez a kettő néha elég viccesen hatott egymás mellett. De most nem. Most lélegzetelállító volt, fehér felsője tökéletesen kiemelte kék szemét és mosolyát is. Magához húzott, beletúrt hajamba, mélyen a szemembe nézett, majd annyit súgott: – Most. – Biztos vagy benne? – Egészen biztos. – érkezett a válasz. Egy percig csak álltunk, farkasszemet nézve egymással, s az előttünk álló dologgal. Aztán megtörtem a csendet. Majd gyengéden karomba zártam, érzékien megcsókoltam, s Ő visszacsókolt. Lassú csók volt, s közben kezeimmel benyúltam hátul hosszú ujjúja alá, s elkezdtem simogatni csupasz, meleg hátát. Egy picit megborzongott hideg kezem érintésétől, de hamar engedett. Kezeivel megfogta fejem, s húzta, csókoljam erőteljesebben. Megadtam neki amire vágyott, s kezeimmel magamhoz szorítottam, közben kikapcsoltam melltartóját. Ekkor hátrébb lépett, ledobta felsőjét, s én is így tettem. Ezután ledöntöttem az ágyra, s csókjaimmal haladtam lefelé. Először csak ajkait, majd nyakát, végül melleit csókolgattam, jobb kezemmel finoman megfogtam az egyiket, majd addigra már rég kemény bimbóját morzsolgattam gyengéden, másik keblét számmal vettem kezelésbe. Kezdetben körkörösen nyalogatva, később egyre erősebben szívva. Ő hátra hajtott fejjel, kicsiket sóhajtozva nyugtázta,hogy jó az amit csináltam. Nem bírta sokáig tétlenül, hamar felkelt, a hátamra döntött, s villámgyorsan szedte le rólam vászon gatyámat. Könyökömre támaszkodtam, tudtam mi jön. Mélyen a szemembe nézett, s fekete bokszeremen keresztül simogatta ágaskodó falloszomat. Majd feljebb nyúlt és lerángatta rólam az utolsó ruha neműt is. Majd kezébe vette vértől lüktető, nagyjából átlagos hosszúságú, közepesen vastag péniszemet. Lassan húzogatta rajta a bőrt, s közben végig a szemembe nézett. Láttam rajta, hogy élvezkedő arcomat lesi, s ettől, mint mindig, bátrabb lett. Erősebben kezdte el verni, egész marokra fogva, majd elkezdte nyalni a hegyét. Először csak a hegyét, aztán az aljától a tetejéig. Kezével abbahagyta izgatásom, s mint támasz fogta tövét. Majd újra a hegyét nyaldosta, körbe-körbe, s egyszer csak bekapta. Lágyan húzogatta ki be a szájából, majd egyre mélyebbre kapta be. Közben kezével is elkezdte izgatni, a zongorázástól jó ritmusérzéke volt hozzá. Sose volt odáig a szopástól, de tudta, hogy nekem nagy élvezetet okoz, ezért mindig csinálta. Még mindig a szemembe nézett, s én feltápászkodtam. Most ő következett.

Hátára fektettem, s benyúltam szoknyája alá. Föl – le húzogattam kezem bugyiján, melyekre mély sóhaj volt a válasz. Lehúztam róla szoknyáját, s most már csak pinusát simogattam tovább. Majd lábait felemeltem, s lehúztam róla bordó bugyiját is. Sokszor láttam már meztelenül, de akkor tényleg elképesztően hatott. Simára borotvált rózsaszín puncija ott volt előttem, s én nem kegyelmeztem neki. Nyelvemmel elkezdtem csiklóját izgatni, nyaltam, szívtam, közben ujjammal a bejáratánál köröztem. Kezem egyre nedvesebb lett tőle, ezért lejjebb raktam fejem, s most közvetlenül szeméremajkait nyaltam. Ittam a nedvét, s nyelvemmel kicsikét be-benyaltam barlangjába. Ez így folyt öt percig. Akkor megszólalt. – Csináld. – Egészen száz százalékig biztos vagy benne Annus? -kérdeztem őt. – Igen, édes, csak vigyázz. Sokszor megvitattuk vele a védekezés kérdését már az első pár pettingelés után. Ő azon az elven volt, hogy tablettát szed, ne használjunk gumit, én érjek hozzá, nem pedig valami anyag. Nekem nem volt kifogásom. így tehát kezembe vettem falloszom, odaraktam bejáratához és elkezdtem körözni. Aztán odaigazítottam, s finoman elkezdtem tolni a csípőm.

Az elején nagyon szűk volt, éreztem farkam szorítását, ám Annára kellett koncentrálnom. Láttam arcán a fájdalom jeleit, de ő csak bólogatott, hogy toljam, toljam. Ekkor falhoz értem és Annára néztem. – Most mi legyen? – kérdeztem. – Csináld lassan, úgy talán kevésbé fáj. -mondta. Lassan elkezdtem tolni magam, a hártya egy ideig engedett, de aztán komolyabb ellenállása lett. Ekkor is toltam tovább, s éreztem az ellenállás egyszer csak megszűnik. Anna felsikoltott. Szeme könnybe lábadt, látszott nagyon fáj neki. Úgy ahogy voltam, félig benne, rádőltem, odahajoltam hozzá, megsimogattam haját, letöröltem könnyeit, s gyengéd csókot adtam ajkára. Visszacsókolt, de láttam még mindig fáj neki. Lenyúltam hát egyik ujjammal, s elkezdtem csiklóját izgatni. Egy kis idő után arcáról eltűntek a fájdalom jelei, most ő csókolt meg, s kezeivel maga felé húzta fenekemet. Teljesen belehatoltam. Csodálatos érzés volt, habár eléggé szorított. Egy pillanatra megint megállt. Majd éreztem, pinusa enged, farkam méretéhez igazodik egy kicsit. Elkezdtem benne mozogni. Valami fenomenális érzés volt. Soha nem éreztem még ilyen jót. Annuska is hamar feloldódott, óriási sóhajok és kéjkiáltások közepette élvezkedett. Pózt váltottunk. Ki akarta próbálni a „veszélyes póz”-t..így hívták a sulinkban a lovaglást. Keményen lovagolt, óriási tempóval, én eközben melleit markolásztam finoman. Egyszer csak teste megfeszült, megremegett,s óriási kéjordítások közepette elélvezett. Nagy része a hasamra és az ágyára folyt. Újra pózt váltottunk.. Négykézlábra ereszkedett, én pedig mögé térdeltem, s hátulról raktam be neki; testem teljesen neki lapult az övének, fejem az övé mellé tettem, arcára egy puszit nyomtam, kezeimmel mellbimbóit morzsolgattam. Pár perc után újra pózt váltottunk. Az ölembe ült, s heves csókolózás,
s
mellmarkolás közben mozogtunk. Éreztem, hogy már a végét járom, ezért gyorsan felkaptam, s a falhoz futottam vele. Így, tulajdonképpen a farkamon ülve, s belém kapaszkodva ugrált, s nyomtam én is a csípőmet alulról. Nem kellett pár másodpercnél több, életem egyik legnagyobb spermaözönjét zúdítottam életem szerelmébe. Pár másodpercig így maradtunk. Majd megcsókolt, s megkért, hogy tegyem le. Letettem, erre Ő szájába vette, s tisztára szívtam farkamat. Mindig is őszinték voltunk egymással, így most is elmondta, hogy szeretné, ha még egyszer feljuttatnám a csúcsra. – Persze, édesem. – mondtam, s már rá is döntöttem az ágyra. Szétterpesztettem lábait, majd számmal csiklóját vettem kezelésbe, s két ujjammal G pontját kerestem, s közben ujjaztam. Szerencsére hamar megtaláltam, így ott folytattam szerelmemnek az élvezet nyújtást. Újból megfeszült a teste, én számat bejáratához tettem, s mindent, amit tudtam lenyeltem, ittam a nedűt, ami Annusom élvezetét jelentette. Pár másodpercig nem kapott levegőt. Majd felkelt, megcsókolt, rászorított farkamra és maga után húzott a fürdőszobába..folytatás következik..


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!