Egy durva szexparti anyámmal, és a mostohahúgommal

Egyik éjszaka éppen a számítógépem előtt ülve maszturbáltam egy pornófilmre. Amikor anyám feljött a szokásos éjszakai ellenőrzésre, hogy alszunk-e már. Én nem vettem észre, hogy jön, csak már későn amikor benyitott a szobámba. Kérdezte, hogy mit csinálok, én erre válaszként szerinted mit. Ö erre kicsit megszeppenve hátra hőkölt miközben a farkam még mindig a kezemben volt a pornófilm pedig mindig ment. Még mindig nem tudom mi késztette a következő lépésre én személy szerint arra számítottam, hogy megfordul és visszamegy aludni, ehelyett közelebb lépett és megfogta a farkamat, és a farkamnál fogva az ágyam felé húzott.

Mondta, hogy feküdjek le az ágyra, én megbabonázva engedelmeskedtem. Ezután fölém hajolt, elkezdett simogatni és csókolgatni egyre lejjebb haladva, mígnem el nem ért a farkamig először csak simogatta, csókolgatta és nyalogatta. Aztán szépen lassan egyre jobban eltűnt a szájában, miközben érdes szájpadlásához dörzsölte a makkomat. Szóltam neki, hogy szeretném én is kényeztetni, erre 69-es pózba helyezkedett, így most a pinája pont előttem volt, kezeimet átvezetve a combjai alatt a puncijához vezetve a szemérem ajkait széthúztam, odahajoltam és elkezdtem nyalni, minden bizonnyal nagyon tetszett neki, mert azonnal mély sóhajtás tört ki belőle. Miközben így elvoltunk teljesen egymásba merülve észre sem vettük, hogy a húgom éppen a wc-re igyekszik.

Gondolom én, meghallotta a sóhajtozásunkat a nyitott ajtón át, amit balga módon nem csuktunk be nagy igyekezetünkbe. Így hát belépve a szobámba meglepődve kérdezte mi a keserves francot csinálunk. Mi úgy meglepődtünk, hogy egy pár másodpercig észhez sem tértünk. Anyám kapcsolt gyorsabban, leugrott rólam, egyenesen a húgom felé vette az irányt, mikor odaért hozzá, berántotta a szobámba, az ajtót becsukta és kulcsra zárta. A húgom teljesen tanácstalanul és meztelenül (mi mindig mindannyian meztelenül szoktunk aludni) álldogált az ajtóban, anyám éppen azon gondolkozott, hogyan győzze meg a húgomat, hogy ne áruljon be minket az apámnál. Én eközben végigmértem húgomat tetőtől talpig és egy érdekes felfedezést tettem a puncijához közel, a combjai nedvesen csillogtak, ugyanúgy mint az ujjai. Anyámmal is megosztottam a felfedezésemet és kérdőre vontuk. Mire nagy nehezen bevallotta, hogy minket figyelve maszturbált és azért szólt mert ő is be akart szállni a mi kis játékunkba, csak nem tudta, hogy szóljon. Anyámmal erre összenéztünk és egyszerre bólintottunk. Húgomat a kezénél fogva az ágyhoz húztuk. Anyám rám parancsolt, hogy feküdjek hanyatt, én engedelmeskedtem, újból felvettük a 69-pózt én elkezdtem nyalni anyámat, ő pedig megkérdezte a húgomat, hogy elégített-e már ki férfit orálisan, ő azonnal rávágta, hogy nem, hát akkor itt az ideje megmutatom, hogy kell csinálni, aztán megpróbálod te is, erre elkezdet szopni. A bemutató után a húgomon volt a sor, kicsit félszegen megmarkolta faszomat és elkezdte húzogatni, aztán pedig bekapta és fel le mozgatta a fejét hímtagomon én eközben tovább nyaltam anyámat, ki hamarosan elélvezett heves rángógörcsök közepette rogyott rám.

Majd legurulva rólam, hanyatt feküdt az ágyon és így felszabadult egyik kezemmel anyám másikkal a húgom mellét kezdtem el gyúrni, testvérem egyre jobban belejött a szopásba, ennek eredményeképpen hamarosan elélveztem. Mikor az utolsó cseppet is kipréselte belőlem, elengedte hímtagomat, följebb csúszott a számig és azt mondta, hogy most én jövök, azonnal elkezdtem nyalni a kis szőrmentes, hamvas punciját. Anyám egy két perc alatt kifújta magát és kezelésbe vette egyre növekvő farkamat, hamarosan kemény lett, ő pedig beleült és szépen elkezdett a hímtagomon mozogni, egyre gyorsabban és gyorsabban. Húgom szólt hogy ő is akar dugni, ezzel leszállt a számról és kutyapózt vett fel, anyám leszállt rólam és a húgomhoz mentünk, mögé térdeltem, anyám a behatolás ellőtt kettőt-hármat szopott még a farkamon és segített betenni a húgomnak. Mikor betettem nagyot nyögött és mondta, hogy dugjam be neki teljesen. Én pedig elkezdtem benne mozogni, kezeimmel teljesen belemarkoltam a nem kicsi melleibe.

Eközben anyám a golyóim alá feküdt és elkezdte nyalogatni, szopogatni őket, fantasztikus érzés volt. Húgocskám hamarosan elélvezett, én kihúztam belőle a farkamat, anyám pedig azonnal elkezdte szopni a dákomat, én eközben hátranyúltam és elkezdtem ujjazni a popsiját, egyre keményebben és több ujjal, mikor már élég tág volt a popsija, kivetem a szájából a faszomat és négykézlábra állítottam, mögé léptem és belé hatoltam. Kis idővel később elélvezett, ekkor kihúztam a farkamat belőle és elkezdtem kiverni, de húgom közbelépett, kiverte kezemből a faszomat és elkezdte szopni, hamarosan hatalmasat élveztem a hugicám mellére, miután kicsit pihentünk, megbeszéltük, hogy minél hamarább összejövünk és csapunk egy újabb partit.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!