Ringyók a fesztiválon

Ezt a történetet valós esemény alapján írtam meg, ám természetesen egy-két helyen megszaladt a fantáziám. Az események helyszíne egy észak-kelet magyarországi zenei fesztivál. A fesztivál nevét ugyan nem írom le, csak annyit mondok róla, hogy „Thermal rock’n’roll”, azoknak, akik jártasak a fesztiválok világában ennyi elég is!

Már két napja tobzódtam a termál, a rock, valamint a csapolt sör fékevesztett világában. A haverok már rég kidőltek én pedig hajnal három óra felé halál fáradtan süllyedtem el a forró vizes medencében az utolsó korsó sörömmel. Hátrahajtottam a fejem, becsuktam a szemem, lassan szívtam magamba a termálvíz jellegzetes illatát és hallgattam a hajnali buli átszűrődő hangjait. Elégedetten nyugtáztam, hogy élni jó! Sajnos a nyugalmam nem tartott sokáig. Pár perc telt csak el, amikor egy határozott, nőies hang szólított meg.

– Szia! – kinyitottam a szemem és felmértem a helyzetet. Két csinos, fiatalnak látszó, raszta hajú metál-lány állt előttem, bikiniben.
– Sziasztok! – üdvözültem őket kedvesen, annak ellenére, hogy utálom mikor zavarnak pihenés közben, de mégis csak két jó csaj, na.
– Kérhetünk a sörödből?! – folytatta az egyik gyorsan.

Utálom azt is, ha valaki kéreget tőlem…
Gondolkodtam pár pillanatig az alkoholtól és egyéb önpusztító szerektől berogyott agyammal, majd rájöttem, hogy nincs már szükségem a sörömre.

– Tiétek lehet. (…) de mit kapok én?! – húztam fel a szemöldököm.
– Hozunk majd sört! – jelentette ki azonnal lelkesen egyikük.

Bólintottam, hogy rendben, közben tudtam, nem fognak hozni. Kicsit fentebb csúsztam a medencében és odaadtam a sört. Ők leültek mellém és vidáman csacsogtak, közben nekem is szegeztek egy-egy kérdést. Alap ismerkedős dumálás. Ki vagy? Honnan kerültél ide? Stb… Annak ellenére, hogy egyáltalán nem örültem a két jövevénynek egyre jobban éreztem magam velük. Kezdett érdekelni, amit mondanak, jó beszélgetőpartnerek és nagyon érdekesek voltak. Legnagyobb meglepetésemre az egyikük – Niki – felpattant és megkérdezte:

– Megyek, hozok pár sört. Hányat kérsz?! – A meglepetéstől kicsit sokkot kaptam, majd kinyögtem:
– Egy elég azt hiszem…
– Na, ne viccelj! Egy sör egész éjszakára?! – mosolygott kacéran és már viharzott is ki a medencéből.

Amíg Nikire vártam a másik lánnyal, Judittal beszélgettünk. Kiderült, hogy mindkettőjük éppen szabad és azt is megtudtam, hogy szeretnének felszedni valakit. Vettem a célzást és elkezdtem oldani a hangulatot buli, kapcsolat, pasizás-csajozás, szex témával. Mire Niki visszaért egy tálcán, nyolc, azaz nyolc korsó sörrel mi egészen összemelegedtünk. Hármasban folytattuk az egyre felszabadultabb, néhol pajzán csevegést. Izgalmas témák is előkerültek. Mindenki megosztott egy-egy szex fantáziát, egy-egy tapasztalatot. Pirult mindenki, fogyott a sör, kezdődtek a flörtölések, stb…

Egy pillanatra mindenki csöndben lett. Zavarba ejtő csend volt ez. A két lány összenézet, kacarásztak, és éreztem, hogy valamelyikük keze a combomat kezdi simogatni. Be kell valljam meglepődtem egy pillanatig, de végül is jó ideje sejtettem, hogy ez a játék már a következő szintre lépett. Még mindig nem szólt senki semmit, ekkor úgy döntöttem ideje kiderítenem mi lesz itt. Odahajoltam Nikihez és megcsókoltam. Nem ellenkezett. Sőt! Kezével megragadta a tarkómat és szinte belerántott a szájába. Itt talán már helytállóbb a smárolás kifejezés. Éreztem, amint a kéz a combomról az ölembe csusszan, és a fürdőnadrágomba csomagolt farkamat kezdi simogatni.

Felgyorsultak az események. Judit lerántott Nikiről, rám mosolygott, és a legnagyobb meglepetésemre vadul nekiesett barátnőjének. Nem akartam hinni a szememnek! Gyorsan körbenéztem, látja-e valaki mi folyik itt. Voltak páran körülöttünk, de a gőztől és részegségtől valószínű semmit sem láttak. A víz alatt elkezdtem simogatni a lányok combját, fenekét, gyengéden megsimogattam mindkettőjük punciját, közben hol az egyikkel, hol a másikkal csókolóztam. A közeledést elégedetten könyvelték el. Azonnal éreztem a kezeiket az ekkor már meredő farkamon.

– Mennyünk zuhanyozzunk le és folytassuk ezt a sátrunkban… – súgta Niki.

Judit és én is helyeseltem az ötletet. A két lány megigazította magán és egymáson a bikinit, közben jóízűen nevettek a feltűnően meredő mellbimbóikon. Én is kikászálódtam a vízből, ám nekem egy elég feltűnő dolgot kellett volna elrejtenem a jó száz méterre lévő zuhanyzóig.

– Én így nem tudok menni. – mondtam nevetve és mutattam a farkamra.
– Csavard magadra a törölközőmet! – és Judit röhögve nyújtotta felém a törölközőt.

Nikinek az az ötlete támadt, hogy szökjünk be a strand zuhanyzójába, mivel ott nincs senki és zavartalanul zuhanyozhatunk, szórakozhatunk hármasban. Természetesen nem kellett kétszer mondania! Átkommandóztuk magunkat a bokrokon, meg egy drótkerítésen és meg is érkeztünk a célba! A lányok levetkőztek, megnyitották a forró vizet és beálltak zuhanyozni. Napokig tudtam volna bámulni őket, ahogyan simogatják, csókolgatják egymást a homályos gőzben. Niki kinyújtotta a karját és csak ennyit mondott halkan:

– Gyere már!…

Ledobtam a nadrágomat és beálltam közéjük. Az egész testem lüktetett a vágytól, mégis valamiféle mértékletesség vett erőt rajtam. Lassan simogattam, csókolgattam a két vadmacska testét és gyönyörködtem a vonalaikban. Judit hátulról megfogta a farkam, izgatta picit, majd az előttem leguggoló Niki szájába tette. A lány kéjesen felnézett és szinte a tövéig elnyelte a férfiasságom! Lassan kezdett szopni, de pár perc alatt olyan tempóra gyorsított, amilyet addig nem tudtam elképzelni. Próbáltam közben koncentrálni a Judit puncijában tomboló ujjaimra, de a kéj, amit Niki okozott teljesen elborította az agyam. Már közel voltam a kirobbanó csúcshoz mikor abbahagyta, és nevetve szólt:

– Ne is álmodj róla, hogy ennyivel vége! Mi lesz velünk?! – mosolygott.
– Ígérem, a következő kör a tiétek! – könyörögtem, hogy fejezze be, amit elkezdett.
– Mit gondolsz, megérdemli? – kérdezte Niki Juditot.

Judit nem szólt csak leguggolt Niki mellé megcsókolta majd iszonyú szenvedéllyel szopni kezdett. Talán csak egy perc kellett és ordítva élveztem el Judit szájába. Az első lökések után kivette a farkam a szájából, és nevetve Nikire irányította azt, akit még az utolsó spriccelések arcon és nyakon találtak el! Még mindig remegtem az őrült gyönyörtől, a két lány pedig kuncogva nyalogatta és szopogatta a lüktetve összeeső farkamat. Ájultan bámultam a két csókolózó lányt és képtelen voltam felfogni mi történik velem.

Teljesen kinyitottam a forró vizes csapot és lezuhanyoztunk. Hosszasan, szenvedélyesen simogattuk egymást, csókolóztunk. Csodás élmény volt látni a két vágytól részeg lányt, ahogyan egymás kéjtől libabőrös testéhez érnek, ahogyan a vörös ajkaik összefonódtak. Bő negyedórányi zuhany és gyönyörködés után felkaptam a törölközőket, a lányok felé nyújtottam és kacéran megkérdeztem:

– Mit is mondtatok hol laktok?!
– Megmutatjuk! – vágta rá kacagva Judit.

Kiléptek a gőzölő vízsugár alól, megtörölték gyönyörű testüket, kézen fogtak és elindultunk a sátrakhoz…


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!