Seggbe dugott a párom

Nyári este, házibuli, pia, haverok. Buli vége, mindenki részeg, mindenki hazaindul. Mi is lefeküdni készültünk, de közben valamin összekaptunk. Dühünket csókokba fojtottuk. Aztá az ágyszélén ülve , ahogy felnéztem, hirtelen mára számban is volt a farka és baszta keményen. Átadtam magam az érzésnek, mikor az első cseppek megjelennek a hegyén, új ízt adavneki, és már bizseregtem is.

Hirtelen megfosztott játékszeremtől és pózt váltva belenyalt a nyári rubám alatt rejtőző lucskos és csupasz puncimba.

Felültünk, megszabdított a ruháinktól mindkettőnket, majd a derekamnál fogva lovaglóülésben belehüzottt abba az imádnivaló, kemény farkába, hogy azt hittem szétszakít a kéj. Miközben mozogtam rajta, simogatta mindenem, ajkai a gyönyörű bimbóimat morzsolták. Láthatta, hogy fáradok, mert lassan leengedett az ágyra.

Azt hittem pihenhetek kicsit. Tèvedtem. Belemarkolt erős kezeivel a kerek popsimba, megemelt, majd pumpált tovább. Barna bőrünk ragyogott az izzadtságunktól. Hirtelenegyik matató ujja becsusszant saját nedveimtől síkos segglyukamba, amitől hatalmasat élveztem, az ég tudja hanyadjára. Gonoszul vigyorgott rám.

Hasamra fordított, négykézlábra emelt, és míg kipihegtem magam, kemény, forró, lüktető faszával a popsim völgyét símogatta. Széthúzta a seggem, belekapaszkodtam az ágy rácsos támlájába, mert tudtam, hogy kelleni fog. Borzongató lassúsággal ismét a puncimba vezette ágaskodó farkát. Türelmetlenségemben löktem egyet a fenekemen. Jutalmam egy halk nyögés volt. Ezen felbátorodva egyre gyorsabban és erősebben dobtam az ölébe ringó picsámat. Hirtelen égni kezdett a seggem: rácsapott egy kellemeset, amitől felsikítottam. Ütemesen dugott hátulról, közben verte a seggemet. Az egyik csapásnál, amelyik a puncimhoz közel csattant el, óriásit élveztem végre. Kértem, hogy mostmár csak magáért csinálja, mert nem bírok többet. Odahajolt és ahozzám, szájon csókolt és a fülembe súgta: „egyet” még na kezeivel megcsippentette a bimbóimat, közben makkja rátalált az ánuszomra. Lassa-egyre beljebb csúszott. Rámhajolt, megcsókolt a lapockáim között- már a hegye bent volt. Borzongtam a várakozástól, és az izgalomtól. Balját a puncimra szorította, jobbjával csak a felsőtestemet a párnákba nyomta, majd felcsavarta a hajam. Betámasztottam. Egy hirtelen nyomással már meg is töltötte a seggem. Sebesen jártak az ujjai a csiklómon, húzta a hajam miközben én ezekből csak azt éreztem hogy milyen negyon izgató, és hogy hogy lüktet a seggemben a farka, ahogy bassza, nyomja a lyukamba, és milyen forró a lehelete a hátamon, ha ráhajol. Egyszer csak nagyobbakat lökött, sűrűbben lüktetett, és tudtam, éreztem, hogy mindjárt….. És akkor egy visszafojtott kiáltással belémlövellte a forró spermáját


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!