Szex a szűk autóban

Már egy hete alig tudok koncentrálnia munkámra. Egész héten csak a mail-emet lesem, mikor küldesz újabb kis örömkeltő üzenetet. Véletlenül akadtunk egymásra a Neten, először azt hitted valamelyik munkatársad szórakozik, aztán két napig kellett bizonygatnom, hogy nem így van. Közben társalogni kezdtünk. Egy hét alatt megtudtam mi a kedvenc könyved, zenéd, szórakozásod, mi az, amit ki nem állhatsz, mit kedvelsz, hogy tervezed a következő egy-két éved, és egy keveset az álmaidról. Mi mással is kezdhetnénk egy ismerkedést? Egyre többet foglakoztunk egymással, a vágyainkkal. Aztán az hatodik napon – ekkor már napi tíz-tizenöt, erotikától sem mentes levélváltásnál jártunk – felvetődött, hogy jó lenne személyesen is találkoznunk. Kétségekkel vegyes izgalommal várom a délutánt, ma van a Nagy Nap.

Itt állok a megbeszélt helyen. Pontosan érkeztem- bár már tíz perce sétálok a környéken, úgy időzítettem, hogy csak most érkeztem a találkapontra. Fürkészem a szembejövő lányokat, keresem vékony alakod, világos nadrág, sötét felső, kivillanó köldök, világító szürke szemek, tüsi fekete haj. Egyszerre látjuk meg egymást. A tekintettedben saját kavargó érzéseimre ismerek. Igen Te vagy az!

Izgatott mosoly, rövid bemutatkozás, néhány megnyugtatónak szánt mondat – pont ilyennek képzeltelek – aztán gyorsan beugrunk a kocsiba. A kis remegés lassan kezd elmúlni, megbeszéljük a programot, aztán a mail–ről már ismerős kérdések kerülnek sorra, közben alaposabban megnézzük egymást. Nagy csinos vagy, vidám, vagány, és ezek a varázsos szemek! A Citadella és a városnézés után a Gellérthegy apró kis zegzugos sétányait járjuk be, keresünk egy csendes helyet, ahol beszélgethetünk. Figyelemmel és megértéssel tekintünk egymásra, úgy csevegünk érzéseinkről, legbelső gondolatainkról, mintha ezer éve ismernénk egymást. Rohan az idő, ránk sötétedett. A balzsamos levegőjű, bódító nyárestében visszasétálunk az autóhoz. Igen Kedves, nekem is kellemes volt ez a találkozás.

Bekapcsolod a rádiót, azt hiszem Madonna új albumáról a „The Powers of Good-bye” vagy talán a „Substitute for Love” szól, nem tudok igazán figyelni rá, ülünk a félig lehúzott ablakon kibámulva. Ettől a szép estétől nem lehet így búcsúzni! A karom a válladra téved, és Te kedvesen ráhajtod a fejed. Szótlanul gyönyörködöm szépségedben, tekintetünk összekapcsolódik, önkéntelenül megsimogatom kedves orcád. A tenyerembe hajtod fejed, és apró csókot lehelsz bele. Elönt a vágy, finoman megcirógatom a tarkód, belesimítok kópésan felnyírt hajadba, majd a nyakad csodás barna ívét követem – milyen selymes, forró a bőröd! Ismét rám nézel, az érintés jólesik, behunyod varázsos szemeid, az ajkaid érzékien elnyílnak. Két tenyerembe fogom az arcod, dédelgetem, simogatom a homlokod, szemöldököd, szép metszésű orrod, picinyke csókkal illetem szemeid. Az orcád kipirosodik, hevesebben veszed a levegőt, a kezed a karomra siklik. Végigcsókolom a homlokod, a formás füleid, az arcod, az érzéki ajakaidat éppen csak érintve. Hevesen átölelsz a szenvedélytől hajtva, lehunyt szemmel a számat keresed, érzem az ágyékom bizsereg. Csókunk a vágytól forró, nyelvem a szád zugait kutatja, megrészegültem csodálatos zamatos ízedtől, az öleléstől. Visszacsókolsz, mohón őszintén, és elfelejtjük a külvilágot, – pedig érdekes látványt nyújthatunk a késői kószálóknak. Magamhoz szorítalak, miközben vágy első fellángolása után lágyabbá és rafináltabbá válik ajkaink játéka. Felderítem nőiesen gömbölyded vállaid, a vékony, izmos karod, a könyököd finom hajlatát, majd a csókjaimmal borítom őket, miközben mély sóhajokkal borzongatóan a hajamba túrsz. Simogatlak, gyönyörködtető szép dekoltázsod minden centiméterét becézem, csábos barna hasad előtűnik, ziháló lélegzeted ritmusára köldök izgatóan moccan, nem hagyok ki egyetlen egy aprócska kis részletet sem, mindenütt lelkiismerete

sen és gyengéden csókollak, szeretgetlek – picinyke formás melleid a ruhán keresztül is fantasztikusan merednek előre – hát óvatos mozdulattal őket is megérintem, a top alá csúsztatva tenyerem igyekszem egymás után finoman masszírozni őket, és közben kiszabadítani. Micsoda látvány!

Felegyenesedve gyönyörködöm benned, az arcodat a vágy ragyogja be, a szemed félig lehunyva, pilláid rezegnek, a fejed kissé hátra és oldalra hajtod, a nyakad, a vállad szép ívű vonala így jobban érvényesül, kedves kis melleid csókokért esedeznek, a combjaid önkéntelenül szétnyíltak. A bal kezeddel a belső combomat, aztán az ágyékomat simogatod, – a farkam már alig fér a nadrágomban – ismét ajkaid keresem, közben én is a térdedtől kezdve fokozatosan felfelé cirógatlak. A számmal a melleid becézem, majd egyre hevesebben csókolom, szőlőszemnyi megdúzzadt mellbimbóid felváltva szopogatom, szívom, először tétován, aztán egyre határozottabban, ritmikusan. Félkézzel ölellek, és közben a másik, a simogató kezem elérte aranyháromszöged, amit óvatosan igyekszem kiszabadítani a nadrágból. Kicsit megemeled az asszonyosan gömbölyödő csípőd, – így könnyebb a ruhát lehúzni, meglazítani – és a fekete csupa csipke bugyid alá tudom csúsztatni ujjaim. A szádat keresem, a zihálásod csókjainkba fullad, miközben a szeméremtested simogatom, először csupán óvatosan az ujjaimmal megrajzolva a borotvált prémecskéd kicsiny háromszögét, majd lejjebb csúsztatva a oldalt a combjaid tövéig, végül a tenyerembe simítom az áhított kis csoda kelyhet, amely már felhevült és érzem a nedved első cseppjeit.

Finoman simogatlak, egy-két ujjal a csiklódat, majd a szeméremajkak külső peremét, mind nedvesebb leszel, én pedig egyre merészebb vagyok, mind hosszabb mozdulatokat teszek – már a fenekedig csúsztatom a kezem. Megkérlek, segíts, irányíts, hogy Neked a legjobb legyen, a kezemet megfogva beljebb vezetsz, lágyan, óvatosan simogatlak, egyre mélyebbre merülve a csodás szirmaid közé, amíg meg nem érzem megnyíló hüvelyed. Két ujjammal óvatosan masszírozom, amíg elég síkosnak és tágnak nem találom, és elmerülve belülről kezdem masszírozni, közben a hüvelykujjammal érzékeny megdúzzadt csiklódat cirógatom. Egyre keményebben markolod a péniszem, ami az izgalomtól már teljesen megmerevedett. Felváltva ízlelem követelődző ajkaid, a szépívű nyakad, vállaid és jázminillatú melled. Nem bírod sokáig, egyre hevesebben simogatlak, majd lelassítom a tempót – ez nem tetszik Neked – aztán ismét felgyorsítom, fél kézzel játszva tested finom hangszerén. A szemeid bepárásodnak, ajkad fénylően csábít, néhány perc kényeztetés után hangos nyögdécseléssel csókjaim közt elélvezel….

Eközben szépséges arcodban gyönyörködöm, ami ezekben a pillanatokban még fenségesebbé válik! Ezt soha nem felejtem el! Nekem sem kell már sok, ezek után. Segítek lehúzni a cipzáram, és Te alig várod, hogy végre a kezedbe kaparints. Óvatosan fogod a szerszámom, dédelgeted kezeid közt, az egyikkel a heréimet simogatod, a másik ujjaiból mintegy gyűrűt formázva markolsz. Ez elég kényelmetlen pózba kényszerít, – a kocsiban kicsi a hely, és a sebváltó is útban van, – de nem törődsz vele. Egyszerre csókolsz és kezdesz egyre gyorsuló kézimunkába, amitől szinte eláll a lélegzetem.

A farkamra hajolsz, piciny csókokat lehelsz rá – a szádba nem veszel, mégiscsak ez az első randink – és finoman gyömöszölni, masszírozni kezded a botom. Egyre nehezebben bírom magam visszatartani, hangosan felnyögök, Te egyre izgatottabban, gyorsabban folytatod, nyalogatod a makkom, ez már nekem is sok, nem lehet kibírni, istenem! Heves löketekkel elélvezek a kezeid között, a spermám az arcodra spriccel. Hangosan, felszabadultan felnevetsz, az ajkaid körül lenyalogatod a magom, és egy pár papírzsepit elővéve óvatosan megtisztogatod magad és engem is. Gyönyörittasan átölellek, dorombolva hozzám bújsz, kicsiny csókokat váltunk, dicsérő szavakkal, megnyugtató érintésekkel kedveskedünk egymásnak. Végtelen boldogság jár át, legszívesebben az idők végezetéig így maradnék Veled összebújva a szűk autóban, egy csendes budai mellékutca végén, az éjszaka susogó árnyai között.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!