Idősebb fiúval keféltem

A szüleim elváltak, nem volt apafigura az életemben, ezért azóta, mióta az eszemet tudom a társam keresem. Egy férfit, akire fel tudok nézni, aki férfias, gondoskodó és, akinek teljesen kitárulkozhatok. 28 éves voltam, mikor megismertem őt. Pont olyan volt, amilyennek megálmodtam kiskoromban. Már az első találkozáskor megfogott a férfias küllemével, a változatos beszédével és azzal az érdeklődéssel, amivel eddig senki sem ajándékozott meg a 28 év alatt.

Már 5 hónapja voltunk együtt mikor egy vacsora után elindultunk gyalog a házunk irányába. Az ajtónk előtt megálltunk, hogy a szokásos jó éjt csókot leheljük egymás szájára, amikor furcsán forróság kezdett áradni a testéből. A nyelve mohón követelte az én nyelvem és nem akart elszakadni tőle. Furcsa játékba kezdett, ami először meglepett és a szokásos félelem és bizonytalanság érzetével töltött el. Aztán egyre mohóbban követelt és szinte belefeledkeztem a csókjaiba. A keze lassan simogatta a bőröm, a combomnál megállt néhány pillanatra, kellemesen elidőzött ott majd tovább haladt feljebb és feljebb, félretolva a fehérneműm, majd olyat tett, amit eddig még soha senki.

Az ujjai egyre gyorsabban és egyre vadabbul játszadoztak ott, ahol minden elfolytott vágyam öszpontosult. Leállítottam a kezét, de férfias erejétől azonnal elgyengültem. Letépte rólam az alsóneműt és felültetett a házunk előtt lévő kút tetjére. Vállai köré vette a lábaim és először csak a külső szenvedélytől duzzadó testrészemet kezdte el a nyelvével vadul izgatni majd egyre mélyebbre ment, mikor már a csillapíthatatlan vágytól elefelejtettem félénkségem és levetkőztem az összes gátlásom és csak azt akartam, hogy folytassa. Aztán megállt, kihúzta a nyelvét. Egymásra néztünk, izzott köztünk a levegő, vadul követelni kezdte a nyelvemet, közben a kezemet a férfiasságára tette és elkezdte izgatni azt. Éreztem, hogy egyre jobban kíván, de leállított. Folytatni akartam és egyre mocskosabb dolgok jutottak eszembe, nem tudtam gondolkozni. Aztán kigombolta a nadrágját és végre belémhatolt. Felszisszentem, ez volt az első alkalom. Fájdalmas volt és közben jólesően meleg. Egyre jobban magamba fogadtam, elkezdett ütemesen mozogni, a homloka verejtékezett. Közben benyúlt a melltartóm alá és ingerelni kezdte a mellbimbómbat. A férfiassága gyorsabban és gyorsabban kezdett mozogni bennem, jobb kezével a mellemet simogatta, amely már duzzadt volt a vágytól, másik kezével a csiklómmal játszadozott. Éreztem, hogy már csak egy pillanat és a csúcsponton leszek. Megharaptam a fülét és olyan forróságot éreztem ott abban a pillanatban, mint még soha, megremegett a testem. Az ő teste is hosszú másodpercekig lüktetett bennem majd elernyedt és lihegve, gondoskodóan csókokat lehelt a testem szinte minden porcikájára.

Furcsán éreztem magam. A szolid, gátlásos énem elpirult, ha arra gondolt, mit tettünk nem rég, de aztán olyan vad gondolatok jöttek elő, amiket szégyelltem még magam előtt is.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!