Szex a történelem tanárommal

Mióta Gimnazista vagyok azota oda vagyok a töri tanáromért. Első percben beleszerettem. A haja hullámos szőke vállig érő mindig frissen mosva hátra fogva. Ő maga magas normál test alkattal. Az ajka alatt egy ki szőröcske.:) A kispamacs. És a hangja olyan,hogy az valami hihetetlen. Olyan mély és érzéki. Bármikor meghallom boldogságfog el. A mosolya tökéletes, hófehér foga szinte világit. Egyszerűen tökéletes… És ő nem olyan mint a többi tanár ,hogy nem foglalkozik velünk. Érdekli őt minden ami velünk kapcsolatos. Ha szomorúak vagyunk mindig észreveszi és probál segiteni. Köz tudott,hogy az iskolából én vagyok az egyik kedvence. Soha nem kaptam ötösnél rosszabb jegyet töriből miota ő a tanárom. Elég jó tanár-diák visszony alakult ki köztünk. Gyakran bent maradtam vele a suliba ha valamit nem értettem vagy gyakran segitettem neki dogákat javitani. AZon a bizonyos estén is ez volt. Megkért segitteke dolgozatott javitani ilyen évvégi Témazárokat. Én persze örömmel igent mondtam. Nagyban javitottam a dogákat. Közben láttam kint elkezd szakadni az eső. Pedig már Június eleje volt. Én kis szoknya, toppban. Reménykedtem elmulik az eső mire indulnom kell. Ekkor hirtelen bevillant valami bennem. De hisz péntek van ma ötkor mennek a szüleim Horvát országba. Én meg otthon hagytam a lakás kulcsom és a pénztárcám is reggel a nagy sietségben. Az órára nézzek és láttom 4.57. Azaz 3perc mulva elhagyák a lakást és akkor nem tudok bemenni. Hirtelen felugrottam nem szóltam semmit elkezdtem rohani haza felé. Nem lakok messze a sulitól de azért futva is van vagy 10perc. Csak futottam a szakadó esőben- Reménykedtem még otthon lesznek de belül tudtam,hogy nem. És így is volt. Már nem voltak otthon. Pánikba estem leültem az ajró elé és csak sirtam és sírtam a szakdó esőben. Mikor egy kocsi állt meg melletem. Kiszált belőle egy férfi és közelebb lépett. Felém tartott az esernyőt. Felnézztem és a töri tanár áltt ott.
-Vanda itt ülsz a szakadó esőbe?Mi a baj-kérdezte de én alig tudtam megszólani teljesen átfáztam csak ennyit mondtam.
-Itt hagytak.
-Gyere elmegyünk hozzánk ott megszáritkozol,iszol egy forrókakót majd kitalálunk valamit. Rendben?-Én csak bologattam.Beszáltunk a kocsiba egy bőfélórát mentünk kocsival. Nem beszéltünk. Nem tudtam megszólalni annyira fáztam és pánikba esett voltam. Aztán megérekztünk hozzá. Nagy szép lakása volt. Tudtam,hogy egyedül él a feleséfétől elvált már 3éve. A ruháim teljesen átvoltaK Ázva. Felkisért a fürdőhöz és mondta vegyek egy forrófürdött nehogy beteg legyek.És felajánlotta,hogy ő addig csinál egy forró kakaót. Bele egyesztem.
Mivel a ruháim teljesen vízesek voltak ezért azt nem vehettem vissza. Fogtam és magam körré tekertem egy törölközött és úgy mentem ki.
-Tanár úr!Köszönök önnek mindent.
-Ajj Vandácska.Kérlek iskolán kívül tegezz nyugodtan.Jó?
-Igen.-pirultam el
-Nah tessék itt a kakaó idd meg.
Ahogy nyultam érte hirtelen leesett a törülközző.Mindketten egyszere hajoltunk le érte. Majd felnézztünk. Ő nem nyújtotta vissza türölközött én meg nem nyúltam érte. Csak állt és nézzet. Majd felnézzett a szemembe és ezt mondta:
-Gyönyörű vagy, szebb mint ahogy álmodoztam rolad.Olyan réggota váhyok már rád.
-Én is rád.Mindig rolad álmodoztam.
Közelebb léptünk egymáshoz és gyengéden megcsókolt. Finoman egymáshoz ért az ajkunk. Majd szenvedélyes csókba tört átt. Nagyon élveztem. Közben a kezem magamtól mozdult fogtam kigomboltam az ingjét. Levettem róla és simogattni kezdtem a melkasát. Olyan szexi volt. Csókolztunk ő gyengéden játszadozni kezdett a melleimmel. Majd ovatosan simogatta. Én közben kikapcsoltam a nadrágját és a cipzárt lehuztam. Elkezdtem csókolni a mellkasát és széplassan mentem le. Majd lehuzztam a naciját és az alsónaciját. A pénisze már merevedet elég erőteljesen már az előcseppek megjelentek rata. Óvatosan hozzá értem már attól halk hangokat hallatott. Elöször egy puszit nyomtam csak a péniszére. Majd ovatosan a számba vettem és ajkaimmal játszadosztam a péniszével. Kezeimmel a heréjét simiztem. közben kibe mozgással szoptam. Egyre hagosabban nyögött fel. Lehetett hallani,hogy nagyon élvezi. Egyre mélyebben lélegzett, hangosan szuszogot. Majd ezt kérdezte:
-Lassan elélvezek.
-Nem baj. A számba élvez.
Mivel én még soha nem csináltam iet soha nem voltam még fiúval kiváncsi voltam milyen. Hátra vetette a fejét és nagyokat suhajtott. Majd éreztem,hogy belelővel a számba. Nagyon tetszett neki és nekem is ez az egész. Miután elélvezett még picit a számba hagytam a péniszét és kényesztettem. Majd utána felálltam. Ő gyengén megcsókolta a homlokom.
– Vanda csodás vagy. Tuti sok pasival volt már dolgod.
-Hát nem igazán. Te vagy az első. Nem voltam még együtt férfival.
-Huuu.Pedig nagyon csodás vagy. De ha akkarod most én jövök.
-rendben.
Ezzel kézzen fogot és az ágyra fektetett. Puszilgatta a testem. A melleimet csókolgatta,nyaldosta. A pocimat puszilta a lábamat. Majd a puncim felé indult elöször csak puszilgatta. Majd ovatosan megnyalta a csikólm. Majd kisköröket kezdett irni a nyelvével. Én valami csodásat éreztem olyat amit még soha melegség töltöttel és ahogy elöbb ő sohajtozott mosz úgy én. Őcsak körzött a csiklóm körül majd a nyelvével dugni kezdte a puncim. Be-ki mozdolattal fionoman ,ovatosan. Én nagyon élveztem.
-Ahhh.Olyan csodás..ahhh.-és ehhez hasonló dolgok hagyták el ajkam. Majd nyelvével megint vissza tért a csiklómhoz. És most miközben a csikómmal játszott a nyelvével az egyik újját finoman belém tolta. Óvatosan kibe húzta. Éreztem,hogy nem kell sok és énis elélvezzek. Hangos sikoly és remegni kezdtem. Ezzel élveztem el. Miután elélveztem ő mellém feküdt. Percekig nem szóltunk csak feküdtünk. Majd ezt mondta.
-Én nagyon kivánlak. Te egy tökéletes nő vagy. Sok pasi álma. Szeretnék szeretkezni veled de csak akkor ha te is.-Lenézztem és láttam a pénisze megint megvan merevedve.Éreztem én nedves vagyok. Bolintottam. És felhuztam a térdem és szét terpesztettem.Ő oda térdelt és ovatosan belém tolta a farkát. Nagyon sóhajtottam amikor belémnyomta. Nem azért mert fájt volna hanem meret nagyon élveztem. Majd kihuzta megint be és megint ki. Közben a mellemet simizte. Elöször csak lassan ismételte a ki-be mozást. Majd begyorsult és la lessult. Szenvedélyesn és vadul szeretkeztünk. Majdnem mikor már eléveztem szólt,hogy neki nem kell már sok. Akkor mondtam nekem se. És hangosan felnyögtünk.
-Ahhhhhhhhhhh-hangzott mindkettőnk szájából. Egyszere élveztünk el. Szeretkezés után megkérdezte lenne-e kedvem vel tölteni a hétvégét. Én boldogan belementem. Utána hétvégén még sokszor egymásáéi lettünk. Majd vasárnap este megkérdeztem mielött indultunk volna ,hogy haza vigyen.
-Most mi legyen velünk?
-Vanda mi nem lehetünk együtt hiszen te még csak 17 vagy én meg már 30. De ez mégcsak a kisebb gond. Én elmegyek az iskolából, sőt az országból is. Holnap indul a gépem Angilába. Eddig azért nem mondtam mert ezt a szép hétvégt nem akkartam elreontani. Sajnálom.
Én nem szóltam csak elindultam akocsi felé éreztem,hogy könnyek hagyák el az arcom. A kocsiba még beszélt hozzám- Hogy azért volt minden böröndbe és,hogy nem érti,hogyhogy nem tünt fel nekem. Meghogy szeret de sajnos most már muszály mennie. És, hogy erről a hétvégéről senkinek ne beszéljek. Mert nem akkarja,hogy hire menjen mert nagy munka várrá Angliába egy új élet. De én nem szóltam úgyanúgy sirtam mint amikor mentünk hozzá. Majd megállt a házunknál. És mondta:
-Vanduskám vigyázz magadra. Egyszer tuti találsz egy pasit aki jobb nálam és boldog leszel vele. Légy jó.
De még most se szóltam nem tudtam mit mondani. Csak fogtam magam és kiszáltam. Tudtam soha többé nem fogom látni. És úgy is lett azota. Eltelt 5év. És hírét se hallotam. Gyakran gondolok arra csodás hétvégre amit sohanem bántam meg. És tudom nekem ő volt az igazi.


One Reply to “Szex a történelem tanárommal”

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!