Szopj le

Este volt már félhomályba merült a város, a nyirkos köd telepedett az utcákra. Valójában a lelkivilágom tükre volt ez a borongós idő. Ági két hete költözött el tőlem, ezen nem lepődtem meg kapcsolatunk már rég túl volt, úgy őszintén a lila köd korszakán, már csak a megszokás tartott össze minket. Ez engem zavart, de nem akartam megbántani, szívét lelkét kitette azért, hogy kapcsolatunkat felrázza, de végre belátta, hogy vége és elment. Én meg így sajnáltathattam magamat a barátaimmal ez azért is volt jó, oda mentünk ahová én akartam és azt csináltunk, amit én szerettem volna.

Szóval a munkahelyemen és baráti körben is kényeztetésben volt részem. De most már elért az a pillant, hogy unom, ez az eszeveszett törődést amiben részem volt, és kezembe akartam venni a sorsom irányítását ami így elég nehéznek bizonyult, annyi lihegő emberrel a nyakamba. Ma szerettem volna otthon maradni és vissza állítani a régi rendet a lakásomban, mert erre eddig nem volt időm. Határozottan kijelentettem nem megyek sehová, se fallabda, se bowling, semmiféle buliba nem, na erre mi történt! Gondoltam, ha már felnőttek értenek a szóból. Azért vannak nehéz esetek, de ennyire?

Ne hogy depresszióba essek ezen a nyirkos ködös péntek estén, a barátaim ismét kitettek magukért. Kezdtem utálni Belt a telefon kapcsán, ha nem a vonalas akkor a mobil cseng, na ez az amitől frász tudnék kapni, legszívesebben elhallgattatnám őket de ezt sajnos a munkám miatt nem tehetem. „Nem…, tényleg nem…, most nem…, komolyan gondoltam ma itthon maradok…”, erről szóltak a beszélgetések. Kedvenc zeném üvöltött és nem akartam semmiről tudomást venni. Roland agilisabbnak bizonyult a többieknél, nem adta fel. Sajnos nem tehetem meg, hogy ne vegyek róla tudomást, ráragadt a csöngőre. Egy sörös rekesszel érkezett, és nem hagyta magát lebeszélni. Nem kellet beinvitálni, bejött magától. Én még szóhoz sem jutottam jó formán. Lelkesen kezdte mesélni olyan két jó nőt szervezett be mára, hogy leesik az állam, mivel én nem megyek bulizni, a buli házhoz jön. És tetszik, nem tetszik, majd a végén megköszönöm neki, hogy ilyen barát.

Na ez már sok volt, legszívesebben sörös rekeszestül dobtam volna ki a lakásból. Hogy miért is nem tettem? Mikor dühösen feltéptem az ajtót, Zita állt ott testhez simuló ruhában, kabátjával a karján. Se köpni se nyelni nem tudtam a csodálkozástól, gimis koromban álmaim nője volt, na meg az egész osztálynak, nem vetette meg a faszt akkor sem, tény, hogy fűvel fával csak az évfolyam társait nézte bokornak, pedig rendesen be voltunk indulva rá, sajnálatunkra nem mi képeztük a vadász területét az idősebb srácokra hajtott nekünk meg a nyálunk csöpögött utána.

Most még dögösebb mint régen, hosszú barna haja lágyan omlott vállára, akaratlanul is végig siklott tekintetem alakján, karcsú derekán hosszú lábain. Alig tudtam megszólalni, de hamar túl jutottam ezen a nevetséges állapoton. Nem sokára megérkezett a barátnője, Fanni egy igazi gyöngy szem, pimaszul kivágott felsőt és feszes rövid nadrágot viselt, tűzpiros harisnyával. Cserfes egy nő, akivel úgy el lehet beszélgetni a nagy semmiről, nem kíváncsi rád, hogy kivagy és mit csinálsz. Gyorsan telt az este a lányok koktélokat kevertek, amitől a sört hanyagoltuk. Sikerült olyan szalon spicces állapotba kerülni a társaságnak, ami jótékonyan oldotta a gátlásokat, de visszagondolva lehet, hogy csak én voltam gátlásos. A lányok gondoskodtak nem csak a koktélokról, hanem a meghitt világításról is, minden egyben volt ahhoz, hogy a tettek mezejére lépjünk.

Fenni kezeit érzem a combomon, lassan simogat, egyre feljebb tévedt a keze, ahogy a kanapén ülünk egymás mellett egyre jobban hozzám simul, farkam már a jelenlététől is dagad , amikor elkezdi simogatni, először finoman majd egyre határozottabban, fizikai fájdalmat jelent hogy a nadrágban nyomorítom ágaskodó férfiasságomat. Akaratlanul gomboltam ki a nadrágomat, hogy minél hamarabb érezzem kezének finomságát. Nem akarom magamat vissza fogni, ez az este arról szól, kefélni egy nagyot kifulladásig, csak úgy feltételek nélkül. Szám a száját kereste, csókja forró volt és csábító. Mindent akarok, leginkább azt, hogy bele élvezzek egy mámorítót. A külvilág lassan megszűnik csak én és ő léteztünk és a vágy amit éreztünk. Roland sziluettje zökkentett vissza a valóságba, karjaiban vitte Zitát a hálószoba felé.
Már nem bírtam elviselni, hogy csak úgy körbe járja, megfogtam a kezét és a nadrágomba toltam. Én gyorsan megszabadultam kényelmetlenné váló ruhadarabomtól, és minél hamarabb meg akartam szabadítani őt a ruháitól.

– Nem, nem ezt magam csinálom – suttogta fülembe. Fel állt és lassan elkezdett táncolni, jól csinálja a kicsike, de semmi szükségem nem volt erre a riszálásra, enélkül is csak azon jár az eszem, hogy magamévá tegyem. Felállok és közeledem hozzá, de nem hagyja, ellök magától. Legszívesebben letéptem volna róla a ruhát és ott mindjárt, beakasztottam volna neki. De hát emberek vagyunk és nem állatok. Játszott velem, csigázta a fantáziámat. A felső lassan lekerült róla, és elém tárult gyönyörű formás mellei. Egyre közelebb hajolt hozzám, éreztem leheletét testemen és finom érintését arcomon. Két halmocskája ütemesen mozgott ahogy riszálta csípőjét előttem, közeledett majd ismét távolodott. Az a pillanat is elérkezett, hogy a nadrág és a harisnya lekerült róla.

A bugyijával játszott, ahogy közeledett már nem csak látni de érezni is akartam testét, véget akartam vetni a játéknak. Ahogy ülök a kanapén, szinte az arcomba tolja forró vénuszdombját, teste a testemhez ér, végig szánkázza mellkasomat. Engedi, hogy én húzzam le róla a tangáját, elkezdem csókolgatni hasát majd egyre lejjebb téved a szám. Kezével szétnyitotta nagy ajkait és egyre jobban a szám felé tolja nedves punciját. Minden mozdulatából az árad, hogy nyalj ki, ezt akarom. Nem hiszem, hogy finom voltam inkább követelőző és türelmetlen, belenyaltam puncijába, nyelvemmel fedeztem fel a legérzékenyebb pontját, körbe jártam csiklóját, éreztem, hogy nem kell sok ahhoz, hogy elmenjen. Halj sóhajok hagyták el ajkát. Remegő hangon követelte.

– Csináld, gyorsabban…. – még egy két nyelvcsapás, teste megfeszül vaginája beleremeg a kéjbe, a lába megrogyott alatta és az ölembe huppant. Forró csókkal köszönte meg az előbbi jótéteményemet. De farkam is egyre inkább követelte a magáét, türelmetlenségemnek hangot is adtam
– Szopj le – suttogtam a fülébe, – eszeveszettül akarlak, szétrobbanok.
Elém térdelt, kezébe fogta ágaskodó farkamat minden érintésére egyre közelebb jutottam a csúcshoz, ügyes volt a kézi munkája, mikor érezte, hogy közel vagyok a beteljesüléshez lassított. Elkezdte a kényeztetést a szájával, végig csókolta a herémtől a makkomig, falta, nyalta. Majd lassan de milyen lassan, először csak a makkomat kapta be, majd nyelvével izgatta a hegyét, körbe-körbe, játszott vele és velem is. Már- már, hogy nem kezdett gyötrelmessé válni számomra a várakozás. Lelombozott majd ismét felhergelt.
– Szopd már! – nyögtem.. már annyira kész voltam, hogy a kegyelem döfésre volt szükségem.
– Csináld…- mintha a könyörgésemre várt volna, egy hirtelen mozdulattal a szájába vette elkezdte szívni, le- föl mozgatta a fejét, egyre gyorsabban.

Éreztem, ahogy a melegség végig fut a gerincemen, a robbanás nem is várat sokáig magára testem bele remeg. Ő csak falta a kitörő nedveimet az utolsó csöppet is magáévá tette. Akár ki is Ő, jól csinálja, amit csinál. Felemelem és magamhoz ölelem most csak erre van erőm. Percekig nem voltam képes arra, hogy megszólaljak, elfáradtam de olyan édes fáradság volt ez. Kérek még belőle, a puncijába akarok élvezni, érezni akarom, ahogy ráfeszül a duzzadó férfiasságomra vaginája. Fel akarom fedezni. Percek teltek el, ahogy egymás karjaiban voltunk. Újaimmal a mellbimbóit izgattam felváltva, olyan pimaszul ágaskodtak felém, hogy ellenállhatatlan vágyat éreztem arra, hogy bekapjam őket. Élvezte minden mozdulatomat, hálás egy kis bestia.

– Ennyi nem elég belőled – lihegtem fülébe megakarlak dugni.
– Négyesbe akarom – huncutul mosolygott rám – vagy téged zavar?
Nem volt mit tenni karjaimba kaptam, és csatlakoztunk Rolandékhoz. A hálószobában már minket vártak, tisztába voltam a barátom szexuális szokásaival, régen sem zavarta semmi.
– Na végre, már azt hittem nem dobod be Fannit a közösbe. Kezdtem megijedni, hogy önző lettél barátom.
– Az első menetet nem adom át, – közöltem Rolanddal.
– Nem is várom el, csak a kornyadozó farkamat vegyék kezelésbe a lányok akkor minden rendben lesz.

Még szerencse, hogy óriás méretű francia ágyam van, így bőven van hely számunkra is. Zita, Roland farkával elkezdte foglalkozást, életet lehelt bele, csak úgy habzsolta, cuppanások hangja
töltötte
be a szobát, ami elnyomta kéjes sóhajok zaját. Azt hiszem nálam volt egy kis fázis késés, mire felfogtam, hogy hányadán is állunk. Fanni az ágyon feltérdelt úgy helyezkedett, hogy Roland férfiasságához is hozzá férjen, a farkon a két lány osztozott. Csillogó nedves punciját feltárta előttem, végig simogattam csábítóan gömbölyű fenékét, amit hívogatóan riszált előttem.

Egy-két nyelvcsapással fokoztam a kéjt, amitől egyre nagyobb terpeszbe csúsztatta lábait. Újaimmal körbe jártam, majd két ujjamra húztam a kicsikét, ütemesen elkezdtem húzgálni ki- be, teste apró rezzenésekkel válaszolt. Éreztem kész arra, hogy befogadja férfiasságomat, lassan akarom megadni neki azt ami az övé, játszani akarok vele ahogy ezt Ő velem tette. Farkammal körbe jártam tátongó punciját, engedtem, hogy a makkom szétfeszítse a bejáratott, és vissza, ezt egy párszor eljátszottam vele.

Egyre jobban kívánta, nyomta felém a fenekét, a vágyba bele remegett, nem akartam tovább húzni, egy mozdulattal magamévá tettem és át adtam magamat az ösztönnek ami egyre gyorsabb tempót diktál. Sóhajok, nyögések, cuppogások zaja valamint az ágyam ütemes döngése töltötte be a szobát. Vaginája ráfeszült férfiasságomra, a szorításában éreztem ahogy nedűm végig vágtázik péniszemen és vulkánként tör ki, lüktető puncijában. Testünk megfeszült, a csúcsra együtt jutottunk.

Ernyedtem terültem el az ágyon, Fanni már feladta Roland farkának kényeztetését, mellém bujt.
– Jó volt, nagyon fincsi – egy csókot lehelt a számra.
– Kifacsartál – nyögtem. A félhomályban láttam Roland alakját ahogy a kegyelem döféseket adja meg Zitának, hallottam sikolyaikat. Elfáradtam, jó volt elterülni az ágyon nővel a karjaimban. Hallottam a hangokat ahogy az utcán a fiatalok tartanak haza felé, egy- egy kutya csaholt bele a csendbe. A külvilágot kezdtem már kizárni, amikor arra eszméltem, Zita rácsap a farkamra, hagytam, játszott vele amitől új erőre kaptam. Mozdulatlanul vártam a folytatást, csendben élveztem ahogy a vágy újra hatalmába kerít. Egyre feljebb csúszott, átadta helyét farkamon Fanninak. Nyelve a nyelvemet kereste, forró volt a csókja, és ahogy a fülcimpámat, nyakamat harapdálta. Nem akartam passzív szereplője lenni, az eseményeknek.

Pozíció váltásra késztettem a társaságot, önző lettem, csak azt akartam, hogy enyém legyen a nő legalább egy élvezetig, és nem akartam testem átengedni másnak. Kezét a feje felett megfogtam a hátára fektettem, testemmel éreztem testét. Végig nyaltam melleit, számmal felváltva foglalkoztam mellbimbóival, amit nagyon élvezett, teste meg- meg remegett. Mellei után a combjait vettem kezelésbe kezeimmel, egyre feljebb és feljebb míg nem felértem simára borotvált dombocskájához, onnan lejjebb, puncija csicsogott a nedvességtől, éreztem, hogy egyre nagyobb terpeszbe várja férfiasságomat, csípője ütemes mozgásba kezd. Nem volt mire várnom. Lábai közzé térdeltem, számmal végig simogattam, hasát melleit, nyakát.

Egyre jobban emelte csípőjét, farkam minden érintésére nyögéssel válaszolt. Kész volt az aktusra, nedves és tág. Lassan engedtem bele magamat, minden mozdulatával küzdött azért, hogy minél gyorsabban magáévá tegyen, egyre gyorsabban mozgott alattam, most már én is teljesen rá nehezedtem, tövig benyomtam neki, amire hatalmas nyögés volt a válasz. Gimis koromba mit megadtam volna ezért a pillanatért. Minden lökésemre sikollyal válaszolt, ami olaj volt a tűzre. Mind ketten egymásra hangolódtunk, éreztem puncija ütemes szorítását, rám tapad teljesen, satukén szorította farkamat, ami nem sokáig bírtam a gyötrelmet egy mozdulat és …… mélyről jövő hörgés hagyta el torkomat testem megfeszül, bele élveztem. Fejét hátra hajtotta teste belefeszült az élvezetbe.

Ez jó volt – pihegte az arcomba – köszönöm. Ezzel teljesen meglepett.
– Nincs mit megköszönni, nagyon jó volt, akartalak és akartál. Nem akartam kommentálni.
Most már nincs tovább jól esően elfáradtam, még egy csókra és egy kis simogatásra volt erőm, a lányok is teljesen lecsendesedtek. Megadták nekünk amire vágytunk és mi is, legalábbis úgy gondolom, nincs mit szemre hányni egymásnak a két nemnek. Szép éjszaka volt, de gyönyörű is lehetett volna ha a vágy mögött érzelem is van. De lehet, hogy ebben ez volt a szép.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!