szexpartner , erotikus masszázs ellenőrzés

A nagy szex parti (Csaba, Enzós Niki, Jácint)

Sziasztok, a nevem Niki – tulajdonképpen Enzós Niki, de a pasim szerint úgy mozgok, mint egy lepoárd, vagy valami hasonló nagymacska. De a történetem a legjobb szülinapi ajándékomról szól. De előbb hadd mondjak magamról pár szót.
Hosszú fos színű hajam van, és olyan testem, amire büszke nem lehetek. Jó nagyok a melleim, lógnak a bimbók pedig rózsaszínűek, és ha beindulok, gyorsan megkeményednek.

Szeretek dugni. A pasim, Jácint szerint kielégíthetetlen vagyok. Néha beleülök az ölébe, a farkát magamba vezetem, és egy pornót nézünk. Főleg azt szeretem, ha a filmben több pasi is van a nővel. Ilyenkor nem is engedem, hogy Jácint mozogjon, csak a puncimmal szorítom, míg el nem élvez. De van, amikor beadom a derekam, és hagyom, hogy kúrjon, míg mindketten el nem élvezünk. És van, amikor ledöntöm a díványra, és meglovagolom a kőkemény farkát, és előreáhtra mozgok a csípőmmel. Szeretek felül lenni, mert ilyenkor előrehajolhatok, és hagyom, hogy Jácint nyaldossa és szopogassa kerek, lágy melleimet. Ez naggggyon felizgat, a nedveim csak úgy áztatják mindkettőnket, sőt, néha még a díványt is. Szeretem az arcába nyomni a mellemet. Amikor a dugás jól sül el, akkor teljesen bevadulok, remegek és nyögdécselek, a melleim himbálóznak, a pinámat a pasim ágyékához vagy az arcához nyomom, vagy neki a combjának, és a számba szívom a nyelvét, miközben újra meg újra elélvezek. Általában nem tudok betelni vele.
Szerintem már vágjátok, hogy odavagyok a szexért. És így jött szóba egy hihetetlenül klassz szülinapi ajándék.

Amikor közeledett a huszonnegyedik születésnapom, Jácint megkérdezte, hogy van-e valami spéci kívánságom. Nem tudtam, mit mondjak. Mindketten elég jól el vagyunk eresztve, és a pasim tudja, hogy az erotikus dolgok jönnek be igazán.
Mikor elérkezett a születésnapom, Jácint azt mondta, hogy vegyek fel valami csinosat, mert elmegyünk otthonról. Elmentünk a belvárosba, az egyik jobb motelbe. Kiderült, hogy Jácint foglalt egy szobát. Mikor elővett egy bőröndöt a csomagtartóból, azt hittem, csak egy kis pezsgőt, pástétomot és gyümölcsöt hozott, és majd szeretkezünk egy hatalmasat. De micsoda meglepetés volt! Amikor felmentünk a szobába és Jácint kinyitotta az ajtót, ott volt egy másik férfi! És milyen jóképű! Ott ült a hatalmas ágyon. Csak egy vörös alsónadrág volt rajta, meg egy vörös kendő a szemén. Szeretem Jácint-et és nem árulnám el semmiért, de ez a pasi mintha egy valóra vált álom lett volna. Egy 26 éves, szőke, magas, izmos férfi! Tyűha!

Kiderült, hogy ez a férfi a szülinapi ajándékom, és azt tehetek vele, amit akarok, és Jácint-vel is! Jácint tudta, hogy szeretném kipróbálni két férfivel, de azt is, hogy nem feküdnék le csak úgy egy idegennel, de attól is félnék, hogy ha valamelyik barátunk lenne, talán minden kiderülne. Erre azt találta ki, hogy kiszemelt egy jóképű srácot a konditeremben. A terem a város másik felében van, Jácint irodája mellett, úgyhogy nem sok esély volt rá, hogy a pasi ismerne engem. A kendő a szemén pedig megóvott a későbbi kellemetlenségektől.
Jácint másnap elmondta, hogy nem volt egyszerű beszervezni Csabaet, de végül sikerült. Megmutatta a pasinak az egyik polaroidképünket, amin meztelenül ültem a díványon. A lábaim terpeszben, a fejem hátrahajtva, a mellem felfelé… És nem látszik az arcom. Azt a képet csak mostanában csináltuk. Kiderült, hogy a fotó bejött, Csaba belement, hogy ő legyen a szülinapi ajándékom.

Na jó, teljesen beindultam, a nedveim már a combomon csorogtak. Már éreztem is a puncim illatát, mint egy tüzes kurva. Lehet, hogy az is voltam. Végigmértem a pasit, mintha vásárban lennék. Eleinte kissé félénk voltam, de mivel nem láthat engem…
Nagyon jól nézett ki. Végighúztam a körmömet a mellkasán, mint egy macska, és a hajába vájtam. Levettem a ruhámat és fekete melltartómat, közben meg Jácint elővette a videokamerát és az állványt a bőröndből, majd felállította a sarokban. Nekilátott, hogy felvegye a szülinapomat.

Leültem Csaba mögé. A harisnyától és az övemtől eltekintve teljesen pucér voltam. Átöleltem Csaba vállát, és nagyon finoman megfogtam hatalmas dudorodását az alsónadrágjában. Egy kissé megremegett, én meg óvatosan hátrahúztam az ágyon, és levettem az alsóját. A farka hirtelen szabaddá vált. Jácint jól választott! Egy szép nagy, húszcentis fasz.
Lenyűgözött, hogy bármit megtehetek ezzel a férfival. Megfogtam a péniszét, lehajoltam, és lenyaltam a végén megjelenő tiszta folyadékcseppeket.
Közben Jácint levetkőzött, és mellémült. Simogatni kezdte a mellemet, miközben én Csabaet szoptam.
De ez nem volt elég. Letérdeltem a padlóra, és a vállammal széttoltam Csaba lábait. Felemeltem a melleimet, és a farka köré nyomtam őket. Fel-le mozgattam a péniszén, közben meg a makkját nyalogattam.

Jácint benyúlt mögém, és két vagy három ujját a puncimba nyomta. Már teljesen nedves volt és kitágult. Hallottam is, ahogy cuppognak az ujjai.
Csaba farka kezdett belilulni, gondoltam, hogy nem sokáig bírja, úgyhogy felmásztam az ágyra. Beállítottam a 69-es pozíciót, hogy nyalhassa a puncimat, szophassa a csiklómat, bármit. El kellett élveznem, és szinte azonnal meg is tettem. Csak úgy remegtem és nyögdécseltem.
Mikor a puncim abbahagyta a lüktetést, négykézláb álltam, és nagyon lassan ráeresztettem a puncimat Csaba farkára. Jácint a számba nyomta a szerszámát, ki-be huzogatta, valósággal baszta az arcomat. Próbáltam nyalni a makkját, de teljesen benyomta, úgyhogy csak a golyóit tudtam simogatni.

Mindkét férfi szinte egyszerre nyögött fel és kezdett gyorsabban pumpálni. Teljesen átvették az irányítást. El sem tudjátok képzelni, milyen volt bennem az a két nagy, kemény fasz. Az egyik a számban, a másik a puncimban…
Kezdtem érezni, hogy Csaba és Jácint az orgazmus határán áll, úgyhogy leállítottam őket. Ha már elélveznek, azt akartam, hogy KEMÉNYEN basszanak meg, tángálják el a testem mindkét végét. Én akartam lenni a hús egy jó, kemény szendvicsben. Úgyhogy mindkettőjüket letérdeltettem az ágyra. Jácint még mindig mögöttem volt, Csaba pedig előttem, hogy lenyelhessem, amikor elélvez.
– Azt akarom, hogy basszatok meg – mondtam -, olyan keményen, ahogy csak bírtok. Döngessetek meg, használjatok ki!
Megtették, és KIRÁLY volt! Csaba a számat töltötte, egészen a torkomig lökte a farkát. Jácint a bal kezével előrenyúlt, és az ágyékára húzott. Aztán még el is kezdett fenekelni a jobb kezével. Először finoman, aztán egyre keményebben. A melleim vadul himbálództak előre-hátra. Annyira jó volt, behunyt szemmel élveztem. Csaba megragadta a melleimet, és összecsippentette a bimbóimat. Ha tudtam volna, üveltöttem volna az élvezettől.

Azért a hangok így is nagyon izgatóak voltak. Jácint és Csaba vadul nyögdécselt, én meg ott vinnyogtam, és szürcsöltem Csaba farkát, Jácint pedig cuppogva lökdöste a puncimba a szerszámát. Először Jácint élvezette el. Éreztem, ahogy megremeg, és elárasztja a testemet a forró anyag. Csaba sem bírta tovább, szilárdan tartotta a fejemet, és valósággal baszta az arcomat. A gecije a szájamba spriccelt, le a torkomon, meg is próbáltam mind lenyelni.
Csaba fáradtan dőlt hátra az ágyra, de én követtem a farkát. Nyaldostam és szopogattam, hogy minden kijöjjön belőle. Mikor Jácint dákója kicsúszott belőlem, lenyúltam a lábam közé, a puncimba dugtam az ujjaimat, összegyűjtöttem egy kis spermát, aztán lenyalogattam az ujjaimról. Teljesen összekeveredett a nedveimmel, nagyon finom volt.
Még mindig nagyon kívánós voltam, úgyhogy a számba vettem Jácint farkát, és azt is nyalogattam-szopogattam egy kicsit. Kiszívtam belőle minden cseppet. Mintha csak egy jégkrém lett volna. Aztán megcsókoltam Csabaet, közben meg Jácint nyalta hátulról a puncimat. És ettől még kétszer elélveztem.
De ez még csak a kezdet volt.

Azon az éjszakán minden testnyílásomat megbaszták! Jácint elővett nekem is egy maszkot, ami eltakarta a fél arcomat, de a szájamat nem. Csaba levette a szeméről a kendőt, és a két férfi keményen munkához látott. Jácint egy műpéniszt kötözött az egyik párnára, aztán felhúzott rá. Ott lovagoltam a műszerszámon, a melleim fel-le táncoltak, közben meg Csaba a seggemet baszta, Jácint pedig a számat. Amikor Csaba előrenyúlt, és simogatni kezdte a csiklómat, hatalmasat élveztem.
Aztán kikötöztek az ágyra, és azt csináltak velem, amit csak akartak. Feldugták a kezüket a pinámba, a seggembe vibrátort nyomtak, miközben Csaba a puncimat baszta. Egy idő után minden összemosódott. Arra azért emlékszem, hogy oldalra fordítottak, és egyszerre dugták a fenekemet és a puncimat. Még sosem éreztem, hogy ennyire kitöltöttek volna. Olyan is volt, hogy összekötötték a kezem a hátam mögött, Csabaet szoptam, Jácint meg vadul fenekelt és ujjazott. A puncim állandóan folyt. Én meg csak
könyörögtem
az újabb adagért. Semmi sem volt elég nekem. Még a szobapincért is be akartam hívni, hogy megbasszon, de Jácint nem engedte. Még sosem voltam egyszerre ennyire kielégült és izgatott!

A fenekem napokig égett utána, a puncim nagyon kitágult, a melleimen pedig harapásnyomok ékeskedtek. De nem bántam, sőt szerettem volna, ha mindez újra megtörténik velem. Jácint és én gyakran megnézzük annak az éjszakának a videofelvételét, és mindig jókorákat kefélünk közben. És nagyban tervezgetjük, hogy mi lesz szilveszterkor…


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!