Tamás – Nejem állattal és Velem Közösen Közösül Minden Férfi A Feleségem Szeretője2

Pénteken délután sikerült kijutnom a tanársegédnőhöz és jókat kefélni vele.Ott megismertem a későbbi feleségemet akit két srác kefélt és szoptatott,és én is beszálltam a dugásába. Másnap azzal kezdtük a napot,hogy a négy lánnyal elmentünk sétálni és szerencsénkre találkoztunk három sráccal akik megkérdezték meg lehetne baszni e a csajokat.

Van faszotok erre a srácok kivették a gatyájukból a 35 centis farkukat amire rögtön rábuktak a csajok, majd amikor az egyik srác fasza elsült annak a kutyája ugrotta meg a leányt aki nagyot sikított amikor a kutya gömbje is becsúszott a szétkefélt pinájába. Nagy élvezetet okozott nekünk,hogy a pinát feszíti egy 15 cm gömb és a hátsó lyukába is belement egy másik fasz. Közben az a leány is kipróbálta a kutyát aki nekem tetszett és le voltam még aznap döbbenve,hogy a póniló fasza is teljesen eltűnt a pinájába pedig annak 36 cm volt a farka.

Amikor hazafelé jöttünk a tanárnőt és a Bözsit négy srác aki felszállt a vonatra 10 perc múlva már javába döngette és a lányok leszopták a gecis faszukat.Mikor kimentem a tanárnőhöz még nem gondoltam volna róla,hogy ekkora kurva, de aztán elmondta,hogy a barátnőjének a húga ez a csaj és ővele nagyon sokszor és több évig volt egy amerikai szex stúdióba ahol válogatás nélkül kefélték és nagyon sok esetben kutyák és más állatok is megbaszták. Voltak orángútánngal is és nagyon szerették a farkukat, mer könnyen le lehetett szopni és igen kellemes sőt finom volt a gecijük.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!