Tiniként is imádtam a chatszexet de a gruppen az más

Már tiniként is imádtam a chatszexet, a fantáziák elszabadulnak és csodás orgazmussal zárul. Szerettem a különböző szerepjátékokat, ahol lehettem kislány, ápolónő, bejárónő, anya…stb. 16 voltam, amikor elvesztettem a szüzességemet egy chatpartnerrel. Sokat beszélgettünk, rengeteg sztori segítségével élveztünk már el együtt. Küldtünk egymásnak képet, nagyon helyes fiú volt 18 éves és hihetetlen nagy dákóval rendelkezett. Telefonon is élveztünk párszor együtt, az még jobban bejött nekem. A hosszú levelezgetés átka, hogy egyre jobban megbízik az ember a másikba és egyre vezethetőbb lesz. Már a sokadik beszélgetésünk után kérlelt, hogy talizzunk, nem lakunk messze egymástól, a város két végében, de az nem számít olyan nagy dolognak. Mondtam neki, hogy én igazából szűz vagyok és nem tartom jó ötletnek. Mindig a leginkább felizgult állapotomban tette fel újra és újra a kérdést, végül csak beadtam a derekam. Mondtam, hogy átmegyek hozzá, kb 1 óra és ott vagyok. Tudtam, hogy nem jó ötlet, de annyira be voltam indulva, hogy nem bírtam magammal. Megérkeztem a címre, becsengettem és megszólalt az ajtónyitó berregése. Beszálltam a liftbe, megnyomtam a 8as gombot és elindult a lift. Gondoltam kihasználom még ezt a kis időt és hergelem magam. A bugyimba nyúltam és vadul dörzsölgettem a nedves csiklómat. Az ajtó nyitva várt, kiszólt az ismerős hang, hogy nyugodtan jöjjek be. Becsuktam magam mögött az ajtót, bentebb merészkedtem, de sehol senki. Hátulról hirtelen elkapott valaki, befogta a számat és a fülembe suttogta, hogy csúnyán megbánom, ha kiáltani merek és akkor egy kést láttam meg. Levette a számról a kezét és elém jött. A hangjáról megismertem, hogy vele beszélgettem eddig, de a kép nem stimmelt. Nem volt csúnya férfi, sőt egész helyes, csak ő biztos nem 17 volt, inkább 30as. Betömte a számat egy ronggyal és leragasztotta. Bevezetett az egyik szobába, ahol több férfi is várt. Nem sok időm volt megszámolni, de első pillantásra 7 volt, később kiderült, hogy tényleg annyi volt. Az ágyba lökött és leszorított.
-Nos te kis baszatlan ribanc. Nagyon nagy a szád interneten, de itt az ideje bizonyítani. Remélem emlékszel a képzeletbeli gruppenre, mert most az következik. Nagyon felhúztál mindig és a fiatal kis ártatlan puncid képe nem hagyott nyugodni. A finom kis zsenge tested képével keltem-feküdtem. Nem izgattak eddig igazából a fiatal lányok, de te valami újat hoztál ki belőlem. Itt az ideje, hogy bizonyítsd, mennyire kis nimfo vagy. Egyelőre a szád marad, ahogy van, ha látom az együttműködés jeleit, akkor lekerül.
Simogatta a fenekem, majd megfordított és már a kis melleimen volt a keze. Gyömöszölte egy darabig, közben a nyakamat csókolgatva, majd gyorsan kiszabadította őket és a szájával rögtön az egyik bimbomra tapadt. Másik bimbomat csipkedte, tekergette, ami kicsit fájt, de kicsit izgatott is. Másik kezével már a testemen kalandozott, elérve a puncimhoz, nadrágon keresztül simogatta.
-Isteniek ezek a kis bimbócskák!!! Életem végéig szopogatnám őket!
A többi férfi csak nevetett. Láttam 1-2 nem zavartatta magát és már vették elő a szerszámot. Lerángatta rólam a nadrágot és most már a csupasz puncim tárult elé. Bedugta a nagy ajkaim közé az ujját és nevetve húzta ki.
-Nézzétek fiúk, ez már nagyon beindult!!! Nem is kínzom tovább!
Rögtön belenyomta az arcát a puncimba és vadul nyalni kezdte azt. Közben ujját már nyomta belém, nem bírtam tovább tartani magam és beleélveztem a szájába, szó szerint! Ilyet még soha nem éltem, tényleg spriccelt a puncim. A férfiak csak örömködtek és szinte már mind verte a faszát a látványomtól.
Az utolsó cseppet is kinyalta belőlem, amitől a puncim újra beindult. Felállt és már vette is elő a farkát. Levette a számról a ragasztót és kivette a rongyot. Szusszanni sem volt időm, mert már nyomta is a számba a farkát. Vadul kúrni kezdte azt, majd megfulladtam, öklendeztem, attól féltem elhányom magam, de nem foglalkozott vele, nyomta, ahogy tudta. Azt hittem soha nem lesz vége, de akkor erősen a faszára szorította a fejem és a torkomra élvezett. Fura volt, de nagyon tetszett az íze. Visszatömte a számat és újra ujjazni kezdett, csak most nem sokáig. A hüvelyemhez illesztette a faszát és egy határozott mozdulattal belém lökte. Rettenetesen fájt, ordítottam a rongy alatt. Keményen baszta azt, utána kutyapózba állított és úgy folytatta. Ujjait közben már nyomta a seggembe, éreztem az ujjainak gyarapodását benne. Kivette a faszát a puncimból, beleköpött a seggembe, farkával szétkente ánuszom körül, majd az előző sémát követve kúrni kezdett. Mikor közel volt a célhoz visszatért a puncimhoz és telerakta azt.
-Ne aggódj, majd meglepünk esemény utáni tablettával, úgyis beléd élvezz most mindenki.
Kicsúszott belőlem és már ömlött is ki belőlem gecije. Vették le a számról a tapaszt, ültettek egy másik faszra, közben nyomták a számba is és hogy semmi ne maradjon ki, valaki máris nyomta a seggembe is. Egész délután így basztak. Teljesen kimerültem. Megkért, hogy hívjam fel anyámat és mondjam, hogy valamelyik barátnőmnél alszok. Mivel ez elég sűrűn előfordult nem ellenkezett és nem is kételkedett.
Semmire nem volt erőm, ott feküdtem, mint egy darab fa, de ez őt nem zavarta. Az este folyamán még legalább 5x megdugott, de lehet voltak még mások is, sajnos nem emlékszem mindenre, szerintem elájulhattam.
Másnap délben keltem fel, még mindig teljesen gyenge voltam. Tényleg nem viccelt, ott várt az éjjeliszekrényen egy esemény utáni tabletta. Mielőtt bevehettem volna, rám kiabált, hogy az csak akkor jár, ha még egyszer megdughat. Nem is ellenkeztem, már tettem szét a lábam. Alaposan ellátta megint a bajomat és végre bevettem. Mikor hazaértem beledőltem az ágyba és másnap délutánig fel se keltem. Megnéztem az üzeneteimet és persze tőle is várt egy levél:
„Nagyon jó voltál édes! Soha nem basztam még ilyen jót és a fiúk is nagyon elégedettek voltak. Érdemes lenne megismételni, de csak, ha akarod. Én azzal is megelégszem, ha csak velem akarsz dugni. Éjjel-nappal kúrnám a gyönyörű kis pinádat és a szűk kis segg lyukadat. Teli tölteném újra a kis szádat és nem elhanyagolható a szopnivaló kis bimbód ahhhhhh teljesen beindulok tőled. Kérlek gyere és kúrjunk még!!!!!! Szerepjátékozhatunk, csinálhatunk extrém dolgokat! Várom válaszod! Csók a finom kis pinádra”
Legalább hatszor olvastam el és teljesen benedvesedtem tőle. Még aznap este átmenetem újra és dugtunk, mint a nyulak. Egyre jobban élveztem. Nagyon sok dolgot köszönhetek neki. Nem sok olyan szexuális téma van, amit ne próbáltam volna ki vele vagy az ő közreműködésével. Azóta 7 év telt el és mind a mai napig együtt élvezzük az életet.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!