Tiniszex a tornateremben

Minden azon a napon történt amikor a kolesz felső szintjét bezárták. A sulinkban a kolesz és a tornaterem egy épület. A felső szinteket is zárták hogy lentről ne lehessen fel császkálni este és fordítva. Azért vagyok most az öltözőben, mert a tesim a teremben maradt a lányok meg kidobták a ruháim az ablakon és bezártak. Itt vagyok, fehérneműben és valaki közelít az öltözőhöz. Felállok a padról és indulnék a zuhanyzóba, de valaki hátulról, méghozzá a melleimnél megfog és magához húz.
– Szia! Te vagy az a jó testű kilencedikes lány, Stella? – szuszog a nyakamba.
– I-igen. Te ki vagy? – jövök zavarba.
– Jared vagyok. Téged is bezártak látom. De miért vagy ilyen, számomra tökéletes öltözékben? – kérdezi.
-A tesim a teremben van, a lányok meg kidobták a ruháim. Kölcsönadnád a tesi cuccod? – kérdezem.
– Ha eltöltesz ma velem egy vad éjjelt akkor igen. – Fordít maga felé.
– Nem! Inkább hazamegyek így reggel. – Menekülnék, de felkap és bedob a koli nemrég lezárt felső részén egy ágyba.
– Alkut ajánlok. Ha megengeded, nem szopatlak meg, csak megduglak. Ha ellenállsz, akkor nem lesznek jó élményeid.
– J-jó – egyeztem bele, mire elkezdte kikapcsolni a melltartóm.
– Kezdjük a szép, formás cicijeiddel. – kezdte fogdosni a cicimet. Gyúrogatta, markolta és masszírozta őket.
– Milyen kellemes… És már a bimbóid is megkeményedtek. – simogatta meg őket.
– Megkóstolhatom? – kezdte el nyaldosni őket, mire felnyögtem. Egyre jobban falta, szopogatta őket, én meg egyre nagyobbakat nyögtem. Aprókat harapdált beléjük. Kivette a szájából és felültünk. Az ölébe ültetett, hogy jobban hozzáférjen a cicimhez. Tapogatta mellemet és a nyakamat is nyaldosta, puszilgatta. Visszafektetett és lehúzta a bugyim.
– Szóval borotválod a puncid? – simogatta meg párszor. Odahajolt és elkezdett kinyalni. Már nem nyögtem, hanem szinte visítottam a kéjtől. Egyre nedvesebb voltam. Levette a nadrágját és előbukkant a hatalmas farka. Betette a melleim közzé. Következett a mellszex. Kicsivel később kivette és felhúzta az óvszert.
– Nem akarsz gyereket, ugye? – kérdezte, kérdő tekintetemet látva, én meg megráztam a fejem. Odatette a lábam közzé és vadul becsusszant. Hihetetlenül fájt és azt éreztem, hogy belülről szétszakít. Ő is nyögött és kicsit később én is. Ki-be huzigálta és egyre durvábban. Majd egy pillanatban orgazmusunk volt, egyszerre. Ekkor megfordított, maga alá gyömöszölt és megdugott análisan is. Az hihetetlenül fájdalmas volt. Mikor elélveztünk újra, áttett lovagló pózba. Azt jobban élveztem. Kicsivel később kifeküdtünk és elaludtunk. Reggel kiosontunk, mikor a takarító nem látta. Na, azóta tartozom én is a nagymenők közzé.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!